Jump to content

Savremena iskusenja i mladi

Оцени ову тему

Препоручена порука

Nisam se naljutila,daleko od toga,mada možda jesam bila oštrija,priznajem :)

Ne ne čitam na brzinu,trudim se da nikad ništa ne čitam na brzinu ,veoma pomno otpratim šta ko piše,a ova tema je jako stara na njoj se mnoogo pisalo.

Poenta je da ako neko smatra i može da ponese krst da se ne upušta ni u kakve seksualne odnose pre braka - svaka čast,skidam kapu.Ali ako neko ne može a ima nekog koga voli,a postoje neke prepreke za brak ( nemanje krova nad glavom,posao i sve ono što u ovoj zemlji otežava stvaranje braka),Ljudi se danas venčavaju jako kasno,školovanje,način života, brzina života i još 1 000 stvari teraju čoveka da se kasno venčava.Ranije to nije bio slučaj,jer su se ljudi venčavali već sa 15,16 godina pa je bilo malo drugačije.Danas nije.Ko se voli ne znam u čemu je prepreka i da imaju seks pre braka.

A ne nikako pre braka ko se kresne pre braka bice djavolji sluga.Nema mu spasa greengrin

Подели на овим сајтовима

Nisam se naljutila,daleko od toga,mada možda jesam bila oštrija,priznajem :)

Ne ne čitam na brzinu,trudim se da nikad ništa ne čitam na brzinu ,veoma pomno otpratim šta ko piše,a ova tema je jako stara na njoj se mnoogo pisalo.

Poenta je da ako neko smatra i može da ponese krst da se ne upušta ni u kakve seksualne odnose pre braka - svaka čast,skidam kapu.Ali ako neko ne može a ima nekog koga voli,a postoje neke prepreke za brak ( nemanje krova nad glavom,posao i sve ono što u ovoj zemlji otežava stvaranje braka),Ljudi se danas venčavaju jako kasno,školovanje,način života, brzina života i još 1 000 stvari teraju čoveka da se kasno venčava.Ranije to nije bio slučaj,jer su se ljudi venčavali već sa 15,16 godina pa je bilo malo drugačije.Danas nije.Ko se voli ne znam u čemu je prepreka i da imaju seks pre braka.

Па нисам ја изгнан из раја.Ја сам пао са гране,са које се нисам скидао.

Али било па прошло.Ја сам се оженио у 40 ој.И знам једно.

Ако ћу се ичим хвалити то су Надица,Теодора,Исидора.

Подели на овим сајтовима

Iskreno katarina primetio sam da si najaktivnija na ovim seksulnim temama pa reko da te proverim :P

Sta tebe zabole za mene...ajd sad kad si postavio pitanje, odgovori na isto :P :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D.

Подели на овим сајтовима

večeras bez plazme u krevet (sutra onda i pti ber i plazma), bar se slatko ismejah sa vama žru frendovi

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Лаку ноћ људи,сви спавају само ја виленишем.

bonne nuit monsieur Poirot

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...