Jump to content

Savremena iskusenja i mladi

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ako je neko "jeo keksa" pre braka moze li on po kanonima biti rukopolozen za svestenika???

?? ???? ???? ?? ?? ????????,??? ?????? ?? ? ?????? ???? 0104_cheesy

Pa ako bi se gledalo bas striktno,mislim da bi vrlo brzo ostali bez popova 1502_baby
Подели на овим сајтовима

Св.ап.Матеј је био цариник,св.ап.Павле прогонитељ Хришћана и тако даље, нису ли се кроз Господа посветили, нису ли свештеници њихови наследници и немају ли преко чина рукоположења континуитет са њима и са Христосом Господом.

ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ !

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...
Predrag Zivkovic TOZOVAC - Suva Drva Ево примера како се пропагира чак и педофилија кроз народну новокомпоновану музику. Обратите пажњу на текст !

ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ !

Подели на овим сајтовима

???? ?? ???? ???? ??????? ???? ??? ?????, ???? ???? ??????? ? ? ?????. ???? ?? ?? ????? ?????? ??????. ????? ?? ?? ?? ???? ???? ?????? ?????. ??? ?? ???? ??????????, ?????? ????? ?? ???? ????? ???? ?? ????? ?? ?? ????, ? ??? ???? ???? ??????????, ??????, ???? ???????? ???? ? ?????? ????, ??? ??? ??????? ???? ??? ???? ?? ???? ? ?? ??????? ?????? ?????? ????? ?? ??????? ??????. ?? ???? ??????? ???? ??? ?????, ??? ?? ?? ?????????. ???? ???? ???? ??????? ??? ?? ???????? ? ???? ???????? ??? ?? ?????? ??? ?????.

Zašto mislite da seks može biti poguban u braku? Ne razumem...

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Koliko price o necem tako lepom kao sto je ljubav joooj)

Umesto da citam svih (koliko vec) strana, usudicu se da kazem ono sto ce uskoro izgleda postati sramota reci: ja sam aposlutno protiv keksa pre braka... ne zato sto mislim da cu u pakao ako probam... ne zato sto verujem da silno grese oni koji misle drugacije... vec zato sto zelim da otkrijem i spoznam najcistiju ljubav, i da zauvek budem samo jednom coveku ZENA...

Ziveli! joooj

Подели на овим сајтовима

Koliko price o necem tako lepom kao sto je ljubav :drugarstvo:)

Umesto da citam svih (koliko vec) strana, usudicu se da kazem ono sto ce uskoro izgleda postati sramota reci: ja sam aposlutno protiv keksa pre braka... ne zato sto mislim da cu u pakao ako probam... ne zato sto verujem da silno grese oni koji misle drugacije... vec zato sto zelim da otkrijem i spoznam najcistiju ljubav, i da zauvek budem samo jednom coveku ZENA...

Ziveli! :drugarstvo:

Respect!  klapklap
Подели на овим сајтовима

Врло лепо размишљање Алонка и ја те подржавам, ма шта неко рекао или мислио. И ја сам живео подвинички у пубертету и није ми жао. Не мислим да сам нешто пропустио. Е сада немој превише за оним "секс није онтолошке природе, него је наметнут". Тако размишљају они који га стално упражњавају или га не упражњавају никако-због неког комплекса. То је енергија заједничарења.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...