w.a.mozart Написано Мај 13, 2011 Пријави Подели Написано Мај 13, 2011 ако заиста ово мислите... отворите тему где ћете писати о спорним детаљима па ћемо дискутовати... ако све врви од новотарија и екуменизма-то неће бити тешко,зар не... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Мај 13, 2011 Пријави Подели Написано Мај 13, 2011 link=topic=2029.msg438555#msg438555 date=1305322792]ако заиста ово мислите... отворите тему где ћете писати о спорним детаљима па ћемо дискутовати... ако све врви од новотарија и екуменизма-то неће бити тешко,зар не... dada, glupo je diskutovati jer čim izraziš drugačije mišljenje, pojedinci te dočekaju na nož i počnu da pljušte uvrede i provokacije. Ispada da treba da ćutimo ako se sa nekim ne slažemo jer u suprotnom, odmah im služiš kao sablazan. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Мај 13, 2011 Пријави Подели Написано Мај 13, 2011 link=topic=2029.msg438555#msg438555 date=1305322792]ако заиста ово мислите... отворите тему где ћете писати о спорним детаљима па ћемо дискутовати... ако све врви од новотарија и екуменизма-то неће бити тешко,зар не... ...zaista tako mislim,u pocetku nisam bas bila sigurna,ali poslije nekih tumacenja od strane 'visokoobrazovanih' teologa,stvarno se osjecam kao da sam banula u neku sektu...nece tema biti od koristi,bojim se da je uzelo maha... ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Мај 13, 2011 Пријави Подели Написано Мај 13, 2011 link=topic=2029.msg438555#msg438555 date=1305322792]ако заиста ово мислите... отворите тему где ћете писати о спорним детаљима па ћемо дискутовати... ако све врви од новотарија и екуменизма-то неће бити тешко,зар не... mocart, glupo je diskutovati jer čim izraziš drugačije mišljenje, pojedinci te dočekaju na nož i počnu da pljušte uvrede i provokacije. Ispada da treba da ćutimo ako se sa nekim ne slažemo jer u suprotnom, odmah im služiš kao sablazan. ...ne,nije to u pitanju,uopste nemam problem da se izborim za rijec... ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 13, 2011 Пријави Подели Написано Мај 13, 2011 ок... ако отворимо тему ја ћу је лично контролисати и брисати спорне постове-ово не кажем да бих те лобирао већ зато што заиста имам жељу да чујем све о спорним детаљима... никад нисам мислио да је форум скуп рецепата и непогрешивих дискутаната из администрације... изволи mocart отворио сам... да уштедим труд https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,13995.msg438584.html#msg438584 пре свега -чини ми се да је дошло до варница на свега неколико тема-и ја сам био умешан... ок,то вероватно даје неку слику о форуму али дозволите да се исправимо или се потпуно уверите у тачност свог мишљења Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 13, 2011 Пријави Подели Написано Мај 13, 2011 јао види ''жртве'' које прозивају по форуму mocart мрзим дисклејмере, ал кад треба се црта prstgore ај овако, да објасним неке ствари: ја нисам ни високообразован, ни теолог, ни лице у мантији или слично. ово што пишем је мој лични поглед а волим и да га преиспитам и променим, ако се нађе погрешно. сања сестро, теби ово и није први пут да одлазиш и враћаш се, сваки пут кад ти се не свиди нешто ти одустанеш али ретко и научиш штогод због тога и то због неких емотивних димензија које баш и немају додира са реалном ситуацијом. тавита сестро, ја те питах гомилу питања на твоје писање а ти наиђе само на ''саблазан'', ал без икаквог аргумента или образложења за тако нешто, а онда ти се не свиђа ни Свето Писмо, ни тумачења истог, као ни светитељски текстови који ти не одговарају. мора да смо ми у питању, јелте. dada клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Мај 13, 2011 Пријави Подели Написано Мај 13, 2011 као ни светитељски текстови који ти не одговарају. Није рекла да јој не одговарају текстови, већ да их тумачиш како ти одговара. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Мај 13, 2011 Пријави Подели Написано Мај 13, 2011 јао види ''жртве'' које прозивају по форуму mocart мрзим дисклејмере, ал кад треба се црта prstgore ај овако, да објасним неке ствари: ја нисам ни високообразован, ни теолог, ни лице у мантији или слично. ово што пишем је мој лични поглед а волим и да га преиспитам и променим, ако се нађе погрешно. сања сестро, теби ово и није први пут да одлазиш и враћаш се, сваки пут кад ти се не свиди нешто ти одустанеш али ретко и научиш штогод због тога и то због неких емотивних димензија које баш и немају додира са реалном ситуацијом. тавита сестро, ја те питах гомилу питања на твоје писање а ти наиђе само на ''саблазан'', ал без икаквог аргумента или образложења за тако нешто, а онда ти се не свиђа ни Свето Писмо, ни тумачења истог, као ни светитељски текстови који ти не одговарају. мора да смо ми у питању, јелте. dada ...zasto sebi tako dajes na znacaju,za tebe ni ne pomislih da si visokoobrazovan...u pitanju su neki drugi,visokoobrazovani,pa je to onda jos tuznije...a Sveto Pismo volim,i svetiteljske tekstove,i tako,a sablazan je upravo to sto ovdje naidjoh na pogresna tumacenja istih...Amin ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 13, 2011 Пријави Подели Написано Мај 13, 2011 линк молићу и хајде да пређемо у тему коју сам отворио да овде не спамујемо Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 13, 2011 Пријави Подели Написано Мај 13, 2011 [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=2029.msg438596#msg438596 date=1305323747] као ни светитељски текстови који ти не одговарају. Није рекла да јој не одговарају текстови, већ да их тумачиш како ти одговара. за шта није дала нити један једини аргумент нити образложење, цитат, или било какву опаску која би имала конкретну тежину сем личног/емотивног утиска који се испоставио потпуно погрешан из разлога да не може/не жели да ''свари'' да није све црно/бело као што она замишља. а чуј, нисам тумачио, већ сам прво препричао а онда их и поставио. можеш слободно да прегледаш а ако нађеш неко разилажење, ја бих радо волео да видим и твоју опаску, запажање или аргументацију (коју до сад нисам видео). пс. дрвени адвокату dada 0102_laugh 0102_laugh клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Мај 14, 2011 Пријави Подели Написано Мај 14, 2011 јао види ''жртве'' које прозивају по форуму мрзим дисклејмере, ал кад треба се црта prstgore ај овако, да објасним неке ствари: ја нисам ни високообразован, ни теолог, ни лице у мантији или слично. ово што пишем је мој лични поглед а волим и да га преиспитам и променим, ако се нађе погрешно. сања сестро, теби ово и није први пут да одлазиш и враћаш се, сваки пут кад ти се не свиди нешто ти одустанеш али ретко и научиш штогод због тога и то због неких емотивних димензија које баш и немају додира са реалном ситуацијом. тавита сестро, ја те питах гомилу питања на твоје писање а ти наиђе само на ''саблазан'', ал без икаквог аргумента или образложења за тако нешто, а онда ти се не свиђа ни Свето Писмо, ни тумачења истог, као ни светитељски текстови који ти не одговарају. мора да смо ми у питању, јелте. dada ...nedostojno pricesce bi bilo,kad napises jedan ovakav post,kao sto si napisao ovaj,a ujutro odes da se pricestis,i bas zbog tvog ponasanja ti dobronamjerno savjetujem da malo obratis paznju...inace nisam ni za kakve krajnosti,rekoh vec da je sva poenta u Bozijoj milosti... ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Мај 14, 2011 Пријави Подели Написано Мај 14, 2011 link=topic=2029.msg438587#msg438587 date=1305323422]ок... ако отворимо тему ја ћу је лично контролисати и брисати спорне постове-ово не кажем да бих те лобирао већ зато што заиста имам жељу да чујем све о спорним детаљима... никад нисам мислио да је форум скуп рецепата и непогрешивих дискутаната из администрације... изволи отворио сам... да уштедим труд https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,13995.msg438584.html#msg438584 пре свега -чини ми се да је дошло до варница на свега неколико тема-и ја сам био умешан... ок,то вероватно даје неку слику о форуму али дозволите да се исправимо или се потпуно уверите у тачност свог мишљења ...ovi tvoji pokloni,i to...to mi malo licemjerno...na jednoj strani kacis divne pravoslavne motivacione postere i siris ljubav,a na drugoj neke druge kojima saljes neke niske udarce,ali dobro,rekoh vec da su mi stvari sad puno jasnije...i evo da nesto i ja pohvalim-bas ste onako fino organizovani,dopunjujete se i tako to... ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Мај 14, 2011 Пријави Подели Написано Мај 14, 2011 као ни светитељски текстови који ти не одговарају. Није рекла да јој не одговарају текстови, већ да их тумачиш како ти одговара. за шта није дала нити један једини аргумент нити образложење, цитат, или било какву опаску која би имала конкретну тежину сем личног/емотивног утиска који се испоставио потпуно погрешан из разлога да не може/не жели да ''свари'' да није све црно/бело као што она замишља. а чуј, нисам тумачио, већ сам прво препричао а онда их и поставио. можеш слободно да прегледаш а ако нађеш неко разилажење, ја бих радо волео да видим и твоју опаску, запажање или аргументацију (коју до сад нисам видео). dada пс. дрвени адвокату 0110_hahaha prstgore ...kako ne shvatas da sve sto si citirao ide meni u prilog,lijepo sam ti ukazala na to kako izvrces stvari,i nazivas ih pogresnim imenima...prosto ne volim nikog da citiram,na koga god svetitelja da se pozivas istina ide meni u prilog... ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 14, 2011 Пријави Подели Написано Мај 14, 2011 као ни светитељски текстови који ти не одговарају. Није рекла да јој не одговарају текстови, већ да их тумачиш како ти одговара. за шта није дала нити један једини аргумент нити образложење, цитат, или било какву опаску која би имала конкретну тежину сем личног/емотивног утиска који се испоставио потпуно погрешан из разлога да не може/не жели да ''свари'' да није све црно/бело као што она замишља. а чуј, нисам тумачио, већ сам прво препричао а онда их и поставио. можеш слободно да прегледаш а ако нађеш неко разилажење, ја бих радо волео да видим и твоју опаску, запажање или аргументацију (коју до сад нисам видео). leteti пс. дрвени адвокату victory78 4chsmu1 greengrin ...kako ne shvatas da sve sto si citirao ide meni u prilog,lijepo sam ti ukazala na to kako izvrces stvari,i nazivas ih pogresnim imenima...prosto ne volim nikog da citiram,na koga god svetitelja da se pozivas istina ide meni u prilog... ''шта год урадио, ја сам у праву'' greengrin 319.gif 4chsmu1нема бољег и суровијег уображаја, поготово кад си јуродива и имаш духовника за светитеља 0102_laugh клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 14, 2011 Пријави Подели Написано Мај 14, 2011 јао види ''жртве'' које прозивају по форуму greengrin мрзим дисклејмере, ал кад треба се црта 319.gif ај овако, да објасним неке ствари: ја нисам ни високообразован, ни теолог, ни лице у мантији или слично. ово што пишем је мој лични поглед а волим и да га преиспитам и променим, ако се нађе погрешно. сања сестро, теби ово и није први пут да одлазиш и враћаш се, сваки пут кад ти се не свиди нешто ти одустанеш али ретко и научиш штогод због тога и то због неких емотивних димензија које баш и немају додира са реалном ситуацијом. тавита сестро, ја те питах гомилу питања на твоје писање а ти наиђе само на ''саблазан'', ал без икаквог аргумента или образложења за тако нешто, а онда ти се не свиђа ни Свето Писмо, ни тумачења истог, као ни светитељски текстови који ти не одговарају. мора да смо ми у питању, јелте. 0102_laugh ...nedostojno pricesce bi bilo,kad napises jedan ovakav post,kao sto si napisao ovaj,a ujutro odes da se pricestis,i bas zbog tvog ponasanja ti dobronamjerno savjetujem da malo obratis paznju...inace nisam ni za kakve krajnosti,rekoh vec da je sva poenta u Bozijoj milosti... па јесте, новотарци се по аутоматизму не причешћују достојно. 4chsmu1 4chsmu1 letetiа могла би да прочиташ и ово, сигурно ти и то иде у прилог greengrin http://www.verujem.org/teologija/nikodim_svetogorac.htm#p3 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука