Oglo Написано Мај 8, 2011 Пријави Подели Написано Мај 8, 2011 za ozbiljnu vezu je dovoljno desetak do petnaest dana eto,ne mora se mnogo čekati A može to i odokativno, kao ljubav na prvi pogled Srbija_smesko sviđanje se ne računa u vezu,znači šmekate se mjerkate se i kada se upoznate znate na čemu ste za vrlo kratko vrijeme "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Мај 8, 2011 Пријави Подели Написано Мај 8, 2011 za ozbiljnu vezu je dovoljno desetak do petnaest dana eto,ne mora se mnogo čekati A može to i odokativno, kao ljubav na prvi pogled Srbija_smesko sviđanje se ne računa u vezu,znači šmekate se mjerkate se i kada se upoznate znate na čemu ste za vrlo kratko vrijeme Ja se u mog muža zaljubila odma' na prvi pogled jahojao234 oleeeee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Мај 8, 2011 Пријави Подели Написано Мај 8, 2011 znači nisi bila objektivna pri izboru "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Мај 8, 2011 Пријави Подели Написано Мај 8, 2011 znači nisi bila objektivna pri izboru Dvanaest godinica u srećnom braku pa ti vidi. A dovatili smo se odma' Srbija_smesko Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Мај 8, 2011 Пријави Подели Написано Мај 8, 2011 ali ste se i uzeli pošto ste se dovatili Srbija_smesko jer posle "onoga" nema je li "onoga" "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Мај 8, 2011 Пријави Подели Написано Мај 8, 2011 ali ste se i uzeli pošto ste se dovatili jahojao234 jer posle "onoga" nema je li "onoga" Ne znam ti ja ništa za ovo i ono, tako je bilo pa ti vidi. DakleM, sve je to diskutabilno jer šta ćemo ako postoji ljubav na prvi look Srbija_smesko Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Мај 8, 2011 Пријави Подели Написано Мај 8, 2011 da,da sve je relativno,odmah sam shvatio ono za ono je da posle j****a nema kajanja,a nisam ja to izmislio za first look to je super, ti si odmah dobila premiju "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antoneta Написано Мај 8, 2011 Пријави Подели Написано Мај 8, 2011 Gde li je onaj Aljonkin odgovor od pre... godinu dana... ili vise... Srbija_smesko Ubedljivo najbolji odgovor na celoj temi... "Ако је бол све што видиш, можда тада губиш из вида Мене?" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Мај 8, 2011 Пријави Подели Написано Мај 8, 2011 Sve moje ljubavi su bile na prvi pogled.Ili se zaljubim ili ne.Nikada nisam polazila s nekim cisto da imam nekoga.U svaku vezu sam usla punim srcem. "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Мај 8, 2011 Пријави Подели Написано Мај 8, 2011 da,da u tome je i stvar polazi se ali se niđe ne stiže "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Мај 8, 2011 Пријави Подели Написано Мај 8, 2011 da,da sve je relativno,odmah sam shvatio ono za ono je da posle j****a nema kajanja,a nisam ja to izmislio za first look to je super, ti si odmah dobila premiju A šta misliš zašto sam se udala baš za njega? Izdržljivo je to govedo Srbija_smesko jahojao234 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Мај 8, 2011 Пријави Подели Написано Мај 8, 2011 super,milo mi je zbog njega mislim zbog goveda 4chsmu1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Мај 8, 2011 Пријави Подели Написано Мај 8, 2011 Sve moje ljubavi su bile na prvi pogled.Ili se zaljubim ili ne.Nikada nisam polazila s nekim cisto da imam nekoga.U svaku vezu sam usla punim srcem. 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Chevalier Написано Мај 8, 2011 Пријави Подели Написано Мај 8, 2011 4chsmu1 ...сазидаћу Цркву своју, и врата пакла неће је надвладати... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Мај 8, 2011 Пријави Подели Написано Мај 8, 2011 Sto se mene tice svako ima pravo da se sexualno ispoljava kako god zeli dok to oboma,ili koliko god ih u tome ima,pricinjava zadovoljstvo.I dok,naravno,ne povredjuje druge ljude. "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука