Гости Guest свештеник Иван Написано Октобар 5, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 5, 2009 Да смо вам брисали поруке, не би се овако лепо испричали, јел'те? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Октобар 5, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 5, 2009 Тако...Мало сам користио гумицу.... Људи, хајде да братско-сестрински разговарамо, без дивљачења и понашања недостојног на једном ипак православно оријентисаном форуму. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest regazza Написано Октобар 5, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 5, 2009 Alefsine sto onda nisi obrisao sve komentare nego selektivno. Necemo LAGATI i menjati poruke sto Nistavilo radi osim ako mislis da je laz OK za hriscane. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Октобар 5, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2009 Ne nego je bolje ne nastavljati dalje.... Prekinuti raspravu jer ne prilici jednom ovakvom forumu... tako da za svaku gresku ide gumica... a ovdje ih je bilo.. vratiti se na temu.. i ne raspravljati se dalje.. Grlim!! 0202_238 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Октобар 5, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 5, 2009 Само ве гледамо 0202_238 Да, мало опуштеније разговарајте. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest regazza Написано Октобар 5, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 5, 2009 Alefsine zato ti nije potrebna komisija ali ako nisi sposoban obavljati posao ima ko jeste. I sta ti to znaci nema on vremena a ceo dan na forumu? Ovde je 80% komentara van Pravoslavnog konteksta cak ni teme nemaju taj duh. Ovde je Moderaciji potpuno svejedno da li je neko lupio po Crkvi ili nije........pa sta je to. I necemo se sluziti tako bednim trikovima da pljunes po nekom kao ljigavo Nistavilo i onda pobegnes a Moderatori obrisu onog koga ne trebaju i ponasaju se u stilu ma zaboli me a uredjuju Pravoslavni forum. Ako si hriscanin moras biti odgovoran makar bio Moderator!!! ???? ?? ??????? 0202_238 ??, ???? ?????????? ????????????. I ja sam za to ali brisite onda svaku provakaciju. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Октобар 5, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 5, 2009 Немам ја уопште потребе да овде расправљам са тобом да ли сам компетентан или нисам да администрирам овим форумом, штавише твоје мишљење ме уопште не интересује по том питању. Убудуће нећемо уопште на овој теми да се бавимо тиме да ли су поруке избрисане селсктивно или не и сличним небитним стварима, те поруке ћу брисати-већ искључиво темом. Ко мисли да уме боље да администрира форумом нека направи свој форум па нека нам покаже како то иде, а нас нека остави овде у `блаженом незнању`. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Октобар 5, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2009 sad sam morala sve da iščitam na gmail 0205_whistling ok hajde da se vratimo na temu, izgleda da zaboravljamo jednu činjenicu nekada se devojka smatrala zrelom za brak u 16-oj godini kada su se najčešće i udavale i rađale, hajde da pogeldamo da li su Apostoli savetovali da se ne stupa u intimne odnose iz prostog razloga što pre 16 godine devojke( deca9 nisu ni fizički ni psihički zrela za takvo nešto, mada znamo da se u to vreme( kao na žalost ponegde i danas) stupalo u odnose i u 12-toj, 13-oj godini danas se devojke( žene) udaju i rađaju uglavnom posle 30 pa sad..razmislite malo o tome svako vreme svoje breme lako ej biti devstven u do 16-te godine, al ajd budi do 30- te 0205_whistling.gif' class='bbc_emoticon' alt='0205_whistling' /> ima ih , ali su retki Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 5, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2009 Да би неко живео девствено потребна је велика зрелост,чак и пре брака.Мени не смета кад су двоје у вези и спавају заједно али ми смета кад је то "од руке до руке". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest regazza Написано Октобар 5, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 5, 2009 ????? ?? ?????? ??????? ?? ???? ?????????? ?? ????? ?? ?? ??? ??????????? ??? ????? ?? ????????????? ???? ???????, ??????? ????? ??????? ?? ?????? ?? ?????????? ?? ??? ??????. ??????? ?????? ?????? ?? ???? ???? ?? ?? ?????? ???? ?? ?? ?? ?????? ????????? ?????????? ??? ?? ? ??????? ???????? ????????, ?? ?????? ?? ???????-??? ????????? ?????. ?? ????? ?? ??? ???? ?? ???????????? ??????? ???? ??????? ???? ????? ?? ???? ??? ?????? ???? ?? ???, ? ??? ???? ?????? ???? ? `???????? ???????`. A cije te misljenje zanima....samo svoje! Jesi svestan sta pricas.....pa nije ovo tvoj forum!! I naravno da cemo se baviti i voditi racuna o drugima a ti bi prvi to trebao. Lazarice pa nije to bas tako. Sex pre braka je svejedno kao u braku....svejedno hoces sad to uraditi ili kasnije jer najlepse je biti devstvenik. Mislim ko ima pamet i ko nije glup da se sacuva. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Октобар 5, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2009 ????? ?? ?????? ??????? ?? ???? ?????????? ?? ????? ?? ?? ??? ??????????? ??? ????? ?? ????????????? ???? ???????, ??????? ????? ??????? ?? ?????? ?? ?????????? ?? ??? ??????. ??????? ?????? ?????? ?? ???? ???? ?? ?? ?????? ???? ?? ?? ?? ?????? ????????? ?????????? ??? ?? ? ??????? ???????? ????????, ?? ?????? ?? ???????-??? ????????? ?????. ?? ????? ?? ??? ???? ?? ???????????? ??????? ???? ??????? ???? ????? ?? ???? ??? ?????? ???? ?? ???, ? ??? ???? ?????? ???? ? `???????? ???????`. A cije te misljenje zanima....samo svoje! Jesi svestan sta pricas.....pa nije ovo tvoj forum!! I naravno da cemo se baviti i voditi racuna o drugima a ti bi prvi to trebao. Lazarice pa nije to bas tako. Sex pre braka je svejedno kao u braku....svejedno hoces sad to uraditi ili kasnije jer najlepse je biti devstvenik. Mislim ko ima pamet i ko nije glup da se sacuva. Šta zna?i svejedno kao u braku 0205_whistling I tu su opore?na mišljenja, da li ej dozvoljen u braku i kada :smiley: Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Октобар 5, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2009 Иако сам свакојако назван од стране "стручњака за ерос" и вређан, придржаваћу се молбе модератора и искулирати провокације. Дакле, свако ко ме је оптужио да заступам "голи секс", није прочитао ни један мој пост... Вратите се и погледајте, ја први написах: Секс је смрт! Дакле??? Чему прозивке??? Секс је смрт, извор рађања јединки и умирања истих, дакле смрт. ЈЕДИНИ "начин" да се смрт преутемељи је ПОДВИГ брачног ероса...! Дакле, кажем, нисам читао Оце, али не требају ми само они да бих ово тврдио...ја идем у Цркву и имам скромно искуство...али реално и животно...чињеница да сам на Литургији - Евхаристији "видео" и "доживео" да се двоје венчавају и сједињују у Христу МЕНИ СВЕ ГОВОРИ и СВЕ МИ ОБЈАШЊАВА...дакле, брачни ерос је литургијски, евхаристијски и црквен, иначе да није такав не би га било у ЛИтургији...све остало ван тога, било које мишљење против, по мом ништавном мишљењу, је манихејство и телопрезирање...дакле, опет смрт...и ја се стидим и кајем што има браће и сестара који тако мисле ( а ви знате који су...сами су се открили)! Само "брачни ерос евхаристије" може преутемељити секс као извор смрти у полни однос као извор живота. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Октобар 5, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 5, 2009 A cije te misljenje zanima....samo svoje! Jesi svestan sta pricas.....pa nije ovo tvoj forum!! I naravno da cemo se baviti i voditi racuna o drugima a ti bi prvi to trebao. Не, него постоје озбиљне инстанце чије ме мишљење итекако занима, то зна свако ко ме познаје. Твоје мишљење о администрирању ће ме занимати кад накупиш бар 3 година активног администраторског искуства. Вратимо се на тему. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest regazza Написано Октобар 5, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 5, 2009 I tu su oporečna mišljenja, da li ej dozvoljen u braku i kada Смешко Naravno da je dozvoljeno pa citirala sam ap Pavla .... zasto se ide u brak nego radi toga. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Октобар 5, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2009 Шта каже апостол Павле? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука