xyz Написано Децембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2010 Naravno da nevini ulaze u brak, zašto ne bi ušli. Ali, (uvijek ima neko ali 0110_hahaha) takvi ljudi jako teško dođu do toga da uđu u brak. Sve i jedna djevojka koju ja znam, da dolazi na Liturgiju, su same. Nisu probirljive, prijatnog su izgleda, čestite, itd. Ali sve imaju od 28-33 godine i već su godinama same, jer su LUDE kažu mladići. Da postoje nevini ljudi, ali oni jako teško nalaze partnere. не видим нешто ни да се они промискуитетним поженише или усрећише брачним животом. паметнији су писали о томе... BTW, ја реко да знам оне који су невини ступили у брак... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Децембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2010 Nisam stavila zarez iza rječice "da" u poslednjoj rečenici, pa to mijenja smisao onog što sam rekla. Naravno da ih ima. I u pravu si za ove promiskuitetne, nisam ovo napisala da bi njih reklamirala, njihovi brakovi obično ne traju, tako da... nema se tu šta dodati. Ja samo naglašavam koji su to problemi koje imaju nevini ljudi. Ništa više. Izvinjavam se ako je moj post zvučao ikako drugačije nego ovako kako sam sad napisala. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2010 Hipoteticki nikakvu 0409_feel 0409_feel bandit клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2010 Можда је стара тема,али морам да кажем..где ја да нађем неку нормалну девојку,која верује у Бога,не мора да верује,али да је добра..и која је та млада женска особа која неће кекс пре брака било ПЛАЗМА или неки други amen amen ево га још један у потрази за побожном памелом 0409_feel bandit amenбрате, а да нађеш себи девојку, за почетак? 0409_feel клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2010 брате, а да нађеш себи девојку, за почетак? 0409_feel Шта ће радити са дјевојком ако нема "Кекса"?хахахахах 0409_feel "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2010 мислим да је већи проблем у манихејском понашању православних који су се ослучили за брак него у сексу. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2010 брате, а да нађеш себи девојку, за почетак? 0409_feel Шта ће радити са дјевојком ако нема "Кекса"?хахахахах 0409_feel bandit amen amen клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Децембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2010 брате, а да нађеш себи девојку, за почетак? 0409_feel Шта ће радити са дјевојком ако нема "Кекса"?хахахахах 0409_feel A kako ces se ozeniti ako ne budes imao devojku? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2010 А шта ако ја сада имам дјевојку која хоће "кекса"...можда би ја из љубави према њој требао да јој испуним жељу, да буде задовољна и сретна?Дал је то добро дјело онда пред Богом? 0409_feel То се све може тумачити на свој начин. Али Црква је јасно рекла: Нема ништа пре брака. АМИН "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2010 A kako ces se ozeniti ako ne budes imao devojku? Па тата и мама му уговоре женидбу 0409_feelхахаха Шала на страну, али колко је људи спремно да се одрекне секса пре брака?Можда та дјевојка жели да види дал јој будући супруг способан да прави дјецу?Шта знаш... 0409_feel "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Децембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2010 Hipoteticki nikakvu joooj Cek pa ti bi bar trebao da me razumes. Ne rece li da si meditirao na tu temu nakon onog "providjenja", sna cega li. 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Децембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2010 A kako ces se ozeniti ako ne budes imao devojku? Па тата и мама му уговоре женидбу 4chsmu1хахаха Шала на страну, али колко је људи спремно да се одрекне секса пре брака?Можда та дјевојка жели да види дал јој будући супруг способан да прави дјецу?Шта знаш... Ali ti ne znas sta ona hoce dok nisi sa njom u vezi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2010 брате, а да нађеш себи девојку, за почетак? 4chsmu1 Шта ће радити са дјевојком ако нема "Кекса"?хахахахах joooj Па лако је јаукати...видио си да сам се шалио. А немој се ту правити као да ниси желео да спаваш са дјевојком док се ниси оженио?Друго је што си можда превазишо себе и успео да обуздаш нагоне...али нема тог мушкарца који неби волио да спава са дјевојком, зар не? "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Децембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2010 Јао људи,бре!Наравно да је побожно ( у правом смислу речи) да обоје уђу у брак невини и нико се томе не смеје нити спори да је то пожељно.Али мало је таквих,на жалост мало.И трагање за невином девојком и обрнуто је апсурд у данашњем времену нарочито.Шта то значи?Да је неко мање вредан зато што је ступио или ступала у сексуалне односе пре брака и не заслужује шансу и љубав?За сваку похвалу је кад невиност постоји код обоје пре брака...али на жалост у већини случејева тако није.И шта сад? 4chsmu1 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2010 Јао људи,бре!Наравно да је побожно ( у правом смислу речи) да обоје уђу у брак невини и нико се томе не смеје нити спори да је то пожељно.Али мало је таквих,на жалост мало.И трагање за невином девојком и обрнуто је апсурд у данашњем времену нарочито.Шта то значи?Да је неко мање вредан зато што је ступио или ступала у сексуалне односе пре брака и не заслужује шансу и љубав?За сваку похвалу је кад невиност постоји код обоје пре брака...али на жалост у већини случејева тако није.И шта сад? 4chsmu1 Мени није проблем да оженим дјевојку ако није невина. Мени су друге ствари битне. Па и да је нека из јавне куће, ако се покаје, ако почне да живи побожно, што да ми не буде жена? Моја будућа жена мора само да буде спремна на једну ствар: Да рађа колко имам средстава да издржавам дјецу...ако Бог да, најмање петорка. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука