Milan Nikolic Написано Мај 8, 2014 Пријави Подели Написано Мај 8, 2014 Vidiš, ovaj Dipeš je prava umetnost. Džaba sve savremeno ako nema elektronike. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maja Trifunovic Написано Мај 8, 2014 Пријави Подели Написано Мај 8, 2014 Ne kažem da nema, ali bilo je par vrlo grubih i neosnovano sigurnih tvrdnji, tipa - prosto se zacudim kad cujem da su deca primerni djaci ..... ili- droga, opijanje...bla, bla...aman, a sve zato jer su ušli u diskoteku? Na kraju, neka me sada kamenuju, ali znaš li što propuštaš sa dobrim zvukom u dobroj atmosferi...znaš li kako su nekada bili dobri muzički maratoni...znaš li šta je dobra salsa party...vjeruj mi da to ne kvari ljude. Ne cijeni jedan kulturni segment kroz prizmu neinformisanih i zagriženih ljudi. Odmakni se malo, neka slika bude šira (i to sam skoro naučila ) i sve će ti biti jasnije Dakle da razjasnimo,grube i neosnovane sumnje za koje me prozivas sam navela iz svog LICNOG ZIVOTA,jer su MOJI BLIZNJI debelo upali kroz lose drustvo u sve poroke,borba da ih vratimo na prav put nije uspela,zato sada poucena svim tim, i trudim se da neku novu decu tinejdzere koje poznajem usmerim ka NEPOROCNOM ZIVOTU!!! Slava Gospodu . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 8, 2014 Пријави Подели Написано Мај 8, 2014 Dakle da razjasnimo,grube i neosnovane sumnje za koje me prozivas sam navela iz svog LICNOG ZIVOTA,jer su MOJI BLIZNJI debelo upali kroz lose drustvo u sve poroke,borba da ih vratimo na prav put nije uspela,zato sada poucena svim tim, i trudim se da neku novu decu tinejdzere koje poznajem usmerim ka NEPOROCNOM ZIVOTU!!! Najgore sto mozes raditi tinejdzierima je da ih nasilno (pod tim ne mislim fizicki, vec nametanjem bilo kakvih stavova) usmeravas. Лазар Нешић and Јефимија Крунић је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maja Trifunovic Написано Мај 8, 2014 Пријави Подели Написано Мај 8, 2014 Najgore sto mozes raditi tinejdzierima je da ih nasilno (pod tim ne mislim fizicki, vec nametanjem bilo kakvih stavova) usmeravas. NISTA SE NE NAMECE,BOGU HVALA PAMETNI SU,RAZUMEJU I SHVATAJU,VIDE STA SE DESAVA NJIHOVIM VRSNJACIMA I SKLANJAJU SE OD TOGA,POROKA RAZNIH,KAKO MOMCI TAKO I DEVOJKE. Slava Gospodu . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Мај 8, 2014 Пријави Подели Написано Мај 8, 2014 @@Maja Trifunovic, Ja te razumem. Mogu da posvedočim o tome kako su mnogi mladi propali psihički,fizički,moralno,ekonomski baveći se samo noćnim životom i osmišljavanjem novih avantura. To su ljudi koji žive od vikenda do vikenda i njih ni Veliki Petak neće sprečiti da se dobro provedu... Alkohol,kocka,provokatvno oblačenje,seksualne slobode... Ne znam koliko ste imali prilike da posećujete neka mesta,ali primetili biste jednu stvar,a to je da je u toj gužvi i galami nemoguće razgovarati.Ljudi stoje ili igraju,neki se malo više mlate,drugi kao fol aplaudiraju,neki podižu ruke visoko ka nebu....,ili se gledaju i piju piće. Dugo nisam izlazila na takva mesta,i posle godinu dana ja odlazim sa drugaricama ,one su likuše,uvek rezervišu strava mesto,tako da imamo pogleda sa visine na celu situaciju... Ja sam se šokirala koliko su ljudi zatupljeni . Svi žele da impresioniraju pojavom,da budu primećeni..., nekog da upoznaju,,ali nemaju priliku i ostaju samo pojava ,to je jedna čudna i neobična situacija.I tako ljudi izlaze svakog vikenda u nadi da će upoznati nekog ko im se svidja,ali nikako da dodju do njega....jer je nemoguće prići mu u takvoj atmosferi.I tako oni nastavljaju da postoje kao neki firurice ljudi koji menjaju frizure,šminku,garderobu i zato je to užasno važno,jer drugog sadržaja nema...Ostaje još samo da se staro društvo sretne u nekoj fensi biblioteci i da se konačno smuva neko,a sve češće i bilo ko...zato više niko normalan i ne ide u biblioteke. Gledajući to čudo od grupe koja divlja i pijući piće koje mi se čak i nije pilo a nije mi se ni svidelo,i izgledajući sebi čudno i depersonalizovano...ja dobijam napad smeha i ne mogu da se kontrolišem...Jer je takvo ponašenje granica imbecilnosti....Ko bi rekao da mladima diskoteke skoro nisu ni od kakve koristi:Sve više su im na štetu,jer siroti moraju da se ogole,napiju ili nadrogiraju da bi bili srećni.Oni jednostavno ne umeju da se opuste i da puste da ih srce vodi. Ja sam uvek morala da idem na ta strašna mesta kao što su diskoteke,ne svojom voljom,već ispunjavajući želju moje babe.Ona je čula da danas svi izlaze,pa se strašno zabrinula,ona zapravo konstantno brine.Na svu sreću više nema razloga za to. Od kad je čukla da se zapalio Klub u Novom Sadu,počela je da brine na drugi racionalniji način. No,sve je stvar ličnog izbora.Meni je samo mnogo žao što su mladi nesrećni. Oni nemaju hrabrosti da se bore za ono što vole. Oklevaju i čekaju da neko zgrabi ono što im pripada,a pripada im pravo da budu srećni a za to nam nisu potrebne diskoteke. Иван Ивковић, Sanja Т. and Maja Trifunovic је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maja Trifunovic Написано Мај 8, 2014 Пријави Подели Написано Мај 8, 2014 @@Maja Trifunovic, Ja te razumem. Mogu da posvedočim o tome kako su mnogi mladi propali psihički,fizički,moralno,ekonomski baveći se samo noćnim životom i osmišljavanjem novih avantura. To su ljudi koji žive od vikenda do vikenda i njih ni Veliki Petak neće sprečiti da se dobro provedu... Alkohol,kocka,provokatvno oblačenje,seksualne slobode... Ne znam koliko ste imali prilike da posećujete neka mesta,ali primetili biste jednu stvar,a to je da je u toj gužvi i galami nemoguće razgovarati.Ljudi stoje ili igraju,neki se malo više mlate,drugi kao fol aplaudiraju,neki podižu ruke visoko ka nebu....,ili se gledaju i piju piće. Dugo nisam izlazila na takva mesta,i posle godinu dana ja odlazim sa drugaricama ,one su likuše,uvek rezervišu strava mesto,tako da imamo pogleda sa visine na celu situaciju... Ja sam se šokirala koliko su ljudi zatupljeni . Svi žele da impresioniraju pojavom,da budu primećeni..., nekog da upoznaju,,ali nemaju priliku i ostaju samo pojava ,to je jedna čudna i neobična situacija.I tako ljudi izlaze svakog vikenda u nadi da će upoznati nekog ko im se svidja,ali nikako da dodju do njega....jer je nemoguće prići mu u takvoj atmosferi.I tako oni nastavljaju da postoje kao neki firurice ljudi koji menjaju frizure,šminku,garderobu i zato je to užasno važno,jer drugog sadržaja nema...Ostaje još samo da se staro društvo sretne u nekoj fensi biblioteci i da se konačno smuva neko,a sve češće i bilo ko...zato više niko normalan i ne ide u biblioteke. Gledajući to čudo od grupe koja divlja i pijući piće koje mi se čak i nije pilo a nije mi se ni svidelo,i izgledajući sebi čudno i depersonalizovano...ja dobijam napad smeha i ne mogu da se kontrolišem...Jer je takvo ponašenje granica imbecilnosti....Ko bi rekao da mladima diskoteke skoro nisu ni od kakve koristi:Sve više su im na štetu,jer siroti moraju da se ogole,napiju ili nadrogiraju da bi bili srećni.Oni jednostavno ne umeju da se opuste i da puste da ih srce vodi. Ja sam uvek morala da idem na ta strašna mesta kao što su diskoteke,ne svojom voljom,već ispunjavajući želju moje babe.Ona je čula da danas svi izlaze,pa se strašno zabrinula,ona zapravo konstantno brine.Na svu sreću više nema razloga za to. Od kad je čukla da se zapalio Klub u Novom Sadu,počela je da brine na drugi racionalniji način. No,sve je stvar ličnog izbora.Meni je samo mnogo žao što su mladi nesrećni. Oni nemaju hrabrosti da se bore za ono što vole. Oklevaju i čekaju da neko zgrabi ono što im pripada,a pripada im pravo da budu srećni a za to nam nisu potrebne diskoteke. Tacno,Arsenija,hvala ti,a ko nije izbliza video strahote poroka,nek i dalje obilazi ''SVETSKE DISKOTEKE",tebi hvala jos jednom Slava Gospodu . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Мај 8, 2014 Пријави Подели Написано Мај 8, 2014 Једва чекам концерт Лајбаха 23. у Бгу. Биће лудило од журке! Живеле дискотеке! Зосима је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Мај 8, 2014 Пријави Подели Написано Мај 8, 2014 Лајбаха Немој њих да мешаш у ово. Они су људи на нивоу... www.youtube.com/watch?v=4qp5FW0eSgs "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Мај 8, 2014 Пријави Подели Написано Мај 8, 2014 Немој њих да мешаш у ово. Које? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Мај 8, 2014 Пријави Подели Написано Мај 8, 2014 Које? Лајбах су сувише префињени да би се поредили са оним... "еврибади-денс-нау" појавама које су турбо фолк. Лајбах су уметници, на то сам мислио. "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Мај 8, 2014 Пријави Подели Написано Мај 8, 2014 Лајбах су сувише префињени да би се поредили са оним... "еврибади-денс-нау" појавама које су турбо фолк. Лајбах су уметници, на то сам мислио. А то! Е, али ја их нисам поредио са никим, мислим да си ме помешао са неким. Све у реду. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Мај 8, 2014 Пријави Подели Написано Мај 8, 2014 Exit sHa_sarcasticlol Млађони and Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Мај 8, 2014 Пријави Подели Написано Мај 8, 2014 @@Maja Trifunovic, Nema na čemu. Misliti i cveće brati nije isto. Svako ima pravo na svoje mišljenje i životni stil. Muzika koju neko voli da sluša je njegova stvar.Neće valjda neko da sluša ono što ne voli ili što mu drugi odabere. Ja nikoga ne osudjujem i nikome ne branim da ide gde hoće, ne želim da sebe mučim tom atmosferom koja vlada na takvim mestima i ne zanima me šta drugi misle,dovloljno sam luda da radim šta hoću. Maja Trifunovic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maja Trifunovic Написано Мај 8, 2014 Пријави Подели Написано Мај 8, 2014 @@Maja Trifunovic, Nema na čemu. Misliti i cveće brati nije isto. Svako ima pravo na svoje mišljenje i životni stil. Muzika koju neko voli da sluša je njegova stvar.Neće valjda neko da sluša ono što ne voli ili što mu drugi odabere. Ja nikoga ne osudjujem i nikome ne branim da ide gde hoće, ne želim da sebe mučim tom atmosferom koja vlada na takvim mestima i ne zanima me šta drugi misle,dovloljno sam luda da radim šta hoću. Samo uzivaj Slava Gospodu . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Мај 8, 2014 Пријави Подели Написано Мај 8, 2014 Милан Ракић, RYLAH and Драшко је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука