DYNABLASTER Написано Јун 9, 2013 Пријави Подели Написано Јун 9, 2013 Sad vise nisi smesan nego presmesan, i to namerno radis, ides do krajnjih granica besmisla, pa sta znaci "obican" covek, pa svi ljudi na planeti su "obicni"... Da nije bilo Tesle ne bi ti sad mogo ovolko da kakis, jesi svestan toga? Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 9, 2013 Пријави Подели Написано Јун 9, 2013 Није ово о национализму, него о Теслиним предвиђаима, човече Божији!!! Човече Божији само прелистај све странице од почетка. Нисам ја помињао национализам, нити је ико од националиста помињао национализам, него управо ви либерали!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 9, 2013 Пријави Подели Написано Јун 9, 2013 Znaci doci ce do sukoba dva boga (ili vise njih)? Sta se desava sa bogom koji izgubi? Jel ga ovaj drugi bog ubije ili? I da li se ta borba vodi tepanjem ili necim drugim? Ovo su zanimljiva ucenja... Nisam ih do sad sretao u pravoslavlju... Шта је?! Прпа?! Немаш Бога па те фрка?! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 9, 2013 Пријави Подели Написано Јун 9, 2013 Znaci doci ce do sukoba dva boga ( ili vise njih)? Sta se desava sa bogom koji izgubi? Jel ga ovaj drugi bog ubije ili? I da li se ta borba vodi tepanjem ili necim drugim? Ovo su zanimljiva ucenja... Nisam ih do sad sretao u pravoslavlju... pa sa obzirom na sposobnost kapiranja i ne cudi sto si ateista... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 9, 2013 Пријави Подели Написано Јун 9, 2013 Ma jok ...nego cu da se nesto kao tripujem ... "pa i nisu neka predvidjanja.. ima promasaja... " ... kao, sta je to, trice i kucine ... ja i moj deda to omlatimo uz jutarnju kafu ... Rado bih omlatio sa dedom bilo sta uz jutarnju kafu ali se nazalost upokojio pre dva meseca. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јун 9, 2013 Пријави Подели Написано Јун 9, 2013 Човече Божији само прелистај све странице од почетка. Нисам ја помињао национализам, нити је ико од националиста помињао национализам, него управо ви либерали !!! Опет не знам о каквом национализму причаш. Свашта ти нешто привиђаш. Мој ђед је знао бар да чита, ако није знао да предвиђа ко ти и Тесла. И не спамуј сваку тему произвањем либерала да прозивају националисте, кад Тесла није био ни либерал, ни националиста, него анђео. Досадан си више. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 9, 2013 Пријави Подели Написано Јун 9, 2013 Анђео? Јуан реци не дрогама! DYNABLASTER, Ignjatije, Crveni Baron and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јун 9, 2013 Пријави Подели Написано Јун 9, 2013 Шта је?! Прпа?! Немаш Бога па те фрка?! -Kao prvo, dozvoli da te upoznam sa jednim konceptom koji ti, kako vidim, nije potpuno jasan ili poznat http://hr.wikipedia.org/wiki/Sarkazam -Kao drugo, logika ti je za medalju... ja koji nemam boga treba da se plasim sukoba bogova? WTF? Brate ja sam kupio kokice i jedva cekam da se ti vasi bogovi pobiju ( mada i dalje mislim da ovo bas i nije pravosalvno ucenje, al ajde vi valjda bolje znate od mene) a imam najbolje mesto, ima da gledam iz prvog reda... desetog kruga pakla (koji se upravo šoluje za mene, taman kad ja stignem ima da bude cakum pakum) пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јун 9, 2013 Пријави Подели Написано Јун 9, 2013 Анђео? Анђео од најфиније материје. Ни од овог, ни од оног света. Али то не можеш да видиш чулима или да до тога дођеш размишљањем, нити то има да се прочита у књигама. Мораш да заборавиш све што знаш и кренеш из почетка. Тада ће ти се отворити очи и видећеш светлост бржу од светлости. Та светлост, то је Тесла. drvce је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јун 9, 2013 Пријави Подели Написано Јун 9, 2013 Анђео од најфиније материје. Ни од овог, ни од оног света. Али то не можеш да видиш чулима или да до тога дођеш размишљањем, нити то има да се прочита у књигама. Мораш да заборавиш све што знаш и кренеш из почетка. Тада ће ти се отворити очи и видећеш светлост бржу од светлости. Та светлост, то је Тесла. Zeljko malo kuburi sa ironijom i sarkazmom... Bas sam u prethodnom postu probao da mu to priblizum... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 9, 2013 Пријави Подели Написано Јун 9, 2013 -Kao prvo, dozvoli da te upoznam sa jednim konceptom koji ti, kako vidim, nije potpuno jasan ili poznat http://hr.wikipedia.org/wiki/Sarkazam -Kao drugo, logika ti je za medalju... ja koji nemam boga treba da se plasim sukoba bogova? WTF? Brate ja sam kupio kokice i jedva cekam da se ti vasi bogovi pobiju ( mada i dalje mislim da ovo bas i nije pravosalvno ucenje, al ajde vi valjda bolje znate od mene) a imam najbolje mesto, ima da gledam iz prvog reda... desetog kruga pakla (koji se upravo šoluje za mene, taman kad ja stignem ima da bude cakum pakum) Увек сам се "дивио" атеистичкој логици...толико много недоследности... Сарказам велиш? Хм... мислим да би било добро да ти прво научиш тај концепт јер управо је сарказам оно што сам ти претходно рекао. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 9, 2013 Пријави Подели Написано Јун 9, 2013 Zeljko malo kuburi sa ironijom i sarkazmom... Bas sam u prethodnom postu probao da mu to priblizum... А,ха,ха... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 9, 2013 Пријави Подели Написано Јун 9, 2013 Увек сам се "дивио" атеистичкој логици...толико много недоследности... Сарказам велиш? Хм... мислим да би било добро да ти прво научиш тај концепт јер управо је сарказам оно што сам ти претходно рекао. Sarkazam (grč. σαρκασμός, sarkasmós; sarkazein = gristi usne od bijesa, sarx = meso) je zlobna, ljuta, zajedljiva, oštra i gorka poruga ("koja grize u meso"); pojačana ironija. To je oštra, pakosna poruga, jaka ironija, obično zasnovana na paradoksu. Polazište joj je negativan stav prema onomu kojem je upućena Sarkazam bi bio da mu kazes da mlati gluposti.... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 9, 2013 Пријави Подели Написано Јун 9, 2013 Ајмо гласање на поукама ко више испољава иронију и сарказам ја или сви ви либерали и атеисти заједно. Може? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јун 9, 2013 Пријави Подели Написано Јун 9, 2013 Zeljko malo kuburi sa ironijom i sarkazmom... Bas sam u prethodnom postu probao da mu to priblizum... И ти си маловеран? Схватићете сви ви једном анђеоску природу Теслину, али ће тада бити касно. Немојте после да кажете да нисте имали прилику да чујете. Тебе и разумем, ти си атеиста, ви не можете да прихватите толико тврду храну, али ме онај Жељко забрињава што одбија да поверује. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука