volga Написано Октобар 26, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2010 Цитат Цитат Највећи број бракова растурају жене. То каже статистика. А разлози су више него бизарни. Уосталом, од Адама и Еве , жена ствара проблеме човеку, па тако је и данас. ccccccccc ijao ,jao... prstgoreBogorodica nam je rodila Hrista Spasa,ako je Eva izdala,Marija spasava...tako je sa zenama...nema generalizacije....nismo sve Eve,nismo sve Marije... "Vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Октобар 26, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2010 Цитат Највећи број бракова растурају жене. То каже статистика. А разлози су више него бизарни. Уосталом, од Адама и Еве , жена ствара проблеме човеку, па тако је и данас. 89898989898989 https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/icon_shok1.gif Ово се Флинт шали prstgore “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Октобар 26, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 26, 2010 Ма, статистика баш "зна" праве разлоге... prstgore Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Немања Богослов Написано Октобар 31, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2010 Помоз Бог!Што се тиче раставе,кривица пада на оба супружника.Што се тиче тога да су жене те које растављају бракове,нисам упознат,али ако је већ тако треба се запитати због чега их растављају?Превара је било,има их и биће.Стање није ни мало горе него пре 50,100,200 година,само технологија није толико била развијена да може све да се открије и жене се нису толико врзмале около,већ су седеле и чувале децу.У мом случају,мој отац је мојој мајци тражио развод а не она њему!Нашао је другу и сада живи са њом и имају дете,Богу хвала живо и здраво.А сад бих волео да ми неко објасни како то да овде није ништа радио,а тамо колико толико ради и труди се???? klapklap Студент ПБФ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Октобар 31, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 31, 2010 klapklap Добро нам дошао winter Не знам одговор на твоје последње питање, то зна само твој отац. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Немања Богослов Написано Октобар 31, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2010 Благодарим. :229229229: greengrin 4chsmu1 kolo2 kolo2 kolo2 kolo2 kolo2 Студент ПБФ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 31, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2010 цврц милојко :229229229: https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,9402.0.html клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Октобар 31, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2010 Цитат цврц милојко stadaradim https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,9402.0.html Меда узвраћа ударац! prstgore “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 31, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2010 medo,počeo si ozbiljno da se spremaš.... samo navali.... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 31, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2010 Цитат Цитат цврц милојко prstgore https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,9402.0.html Меда узвраћа ударац! 0442_feelма јок, него је досадила тема за читање stadaradimда видимо како то изгледа из друге перспективе 0442_feel клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 31, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2010 а ако су неке тек сад откриле папучиће ... паааааа, шта сте до сад гледале? stadaradim клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 31, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2010 Цитат medo,počeo si ozbiljno da se spremaš.... samo navali.... ја сам рођен спреман, само што сам тежак ко непомерљив објекат 0442_feelсамо је питање јел ћу наћи матрикс или ћу наићи на незаустављиву силу stadaradim prstgore 0442_feel клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Новембар 1, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2010 Цитат Цитат medo,počeo si ozbiljno da se spremaš.... samo navali.... ја сам рођен спреман, само што сам тежак ко непомерљив објекат мајклсамо је питање јел ћу наћи матрикс или ћу наићи на незаустављиву силу ne_shvata 89898989898989Nepomerljiv objekat pomjera samo nezaustavljiva sila dada 0442_feel "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 1, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2010 Цитат Цитат Цитат medo,počeo si ozbiljno da se spremaš.... samo navali.... ја сам рођен спреман, само што сам тежак ко непомерљив објекат greengrinсамо је питање јел ћу наћи матрикс или ћу наићи на незаустављиву силу eheeeej :cheesy2: greengrin 89898989898989Nepomerljiv objekat pomjera samo nezaustavljiva sila bendoff smej.gifаха, кад би се гађали трамвајима ...зато се и зове НЕПОМЕРЉИВИ објекат. ако би пробали у реалности СУДАР, сила би увек победила, што је и била поента мојег писања. а ако бисмо мало проширили ум за философске могућности, непомерљиви објекат би могао бити и онај који избегне сваки пут незаустављиву силу, који се помери својом вољом - у том смислу матрикс. а ја сам ипак велики фан треће опције, у конкретном философско-реторичком питању шта више волим - море или планину ... село је такође опција хоћу да кажем, није баш све зацртано онако како ми видимо - обично се врло пријатно изненадимо. greengrin клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Новембар 1, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2010 Цитат а ја сам ипак велики фан треће опције, у конкретном философско-реторичком питању шта више волим - море или планину ... село је такође опција dada хоћу да кажем, није баш све зацртано онако како ми видимо - обично се врло пријатно изненадимо. 4chsmu1 Планинско село на јако малој удаљености од мора (кол'ко да ти не сметају туристи)! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука