Jump to content

Нова болест савремених мужева

Оцени ову тему

Препоручена порука

У праву си, испало је да генерализујем, међутим, нисам на то стављала акценат, више сам мислила на то да ми наслов теме стане у предвиђен простор.

Не видим зашто те мој текст толико провоцира да ме називаш феминисткињом, јер то заиста нисам, и не видим на основу чега си то закључио ( ово што си навео, и није неки аргумент). По томе, значи, жена која не ћути и не трпи таквог паразита је феминисткиња ?

Не треба сад да се тема претвори у лично препуцавање јер се некоме не свиђа шта други мисли.

Нико није одреаговао тако као ти, па те зато питам да ли си се препознао.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 135
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Ni ja nesto ne znam za  mnogo slucajeva gde zene rmbace(osim moje tetke),a muz sedi i ne radi nista.Vise vidim zenice koje su neku srednju skolicu zavrsile,ne rade,komanduju muzevima,vade se na to sto po ceo dan cuvaju decu(odnosno ih vode u vrtice i igraonice,jer ni sebe od kompleksa ne mogu da gledaju),moraju da se trackaju,mackaju i oblace po poslednjoj modi,a to sve ti muzevi zarade..

Што јес,јес. algabacaju

Ovakvih, pak, koje odgovaraju ovom opisu znam podosta...

Medjutim, sto se mene tice, bas ovde je muz taj koji je kriv/odgovoran za ovakvo ponasanje zene, jer je sonja i beskicmenjak, odnosno nije odgovorni domacin/domostrojitelj...

Што јес,јес. 4chsmu1

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Не видим зашто те мој текст толико провоцира да ме називаш феминисткињом, јер то заиста нисам, и не видим на основу чега си то закључио

Умешао бих се,ако немате ништа против...

Собзиром да сте овде јавно изјавили ,да имате бившег мужа,што значи разведена,своје незадовољство и феминизам,сте дефинитивно испољили у овој теми,искључиво из тог разлога,тј пропалог брака,где је по вама он крив(ац),а самим тим и цео мушки род...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Ajde da sad ne generalizujemo svi. Istina je da ovakvih tipova ima, koliko ih ima? Nismo statistika da znamo. Istina je da ima i srednjoškolski obrazovanih žena kojima muževi daju sve na tacni. Koliko ih ima - nemamo pojma, a nije ni važno, niti je važno kojih ima više. Problem je evidentan i svakako nije za zanemariti. Da li je neko pokrenuo ovu priču iz osobnih razloga ili ne - otkad je to uopšte postalo bitno? Ili sam ja nešto propustila?  0205_whistling

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Сигурно има лењих људи али некако више познајем оне који се убише радећи за своју породицу и то по цео дан  0102_laugh

Шта све мушкарци раде да прехране своје породице и за који новац....немам речи.

Бог нека поживи наше мушкарце и нека им да снаге да изнесу свој крст до краја.

0205_whistling

Extra ecclesiam nulla salus.

Подели на овим сајтовима

Da li je neko pokrenuo ovu priču iz osobnih razloga ili ne - otkad je to uopšte postalo bitno? Ili sam ja nešto propustila?  0102_laugh

Значи, сви пазите кад отварате теме, јер их започињете из личних разлога ( Владан Стјепан Ибрахим, брзо бриши тему о Карлеуши ! )  0205_whistling
Подели на овим сајтовима

Сигурно има лењих људи али некако више познајем оне који се убише радећи за своју породицу и то по цео дан  319.gif

0102_laugh

slava Bogu! 0205_whistling

"Vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula".

Подели на овим сајтовима

И ?

то значи да су све разведене жене феминисткиње  0102_laugh-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='0205_whistling' /> ?

Да углавном,тај терет развода (где је "он" овакав-онакав ил трут) носе цео живот,пројектују на друге мушкарце,мада није искључено да је за живота, неки баја промени... 319.gif

И није случајно св тајна брака везана за само једанбрак,све остало је снисхођење цркве...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Сигурно има лењих људи али некако више познајем оне који се убише радећи за своју породицу и то по цео дан  319.gif

0102_laugh

slava Bogu! 0205_whistling

И нас жене, које, свака на свој начин носи свој крст!

Подели на овим сајтовима

хахха, ако човека ништа не дотуче пре доласка на овај форум, Макс ће то сигурно урадити.

Ех,још да ми не бришу постове... 0205_whistling

Гандалф

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...