ВИЛМА Написано Октобар 24, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 24, 2010 У праву си, испало је да генерализујем, међутим, нисам на то стављала акценат, више сам мислила на то да ми наслов теме стане у предвиђен простор. Не видим зашто те мој текст толико провоцира да ме називаш феминисткињом, јер то заиста нисам, и не видим на основу чега си то закључио ( ово што си навео, и није неки аргумент). По томе, значи, жена која не ћути и не трпи таквог паразита је феминисткиња ? Не треба сад да се тема претвори у лично препуцавање јер се некоме не свиђа шта други мисли. Нико није одреаговао тако као ти, па те зато питам да ли си се препознао. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Октобар 24, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2010 Ni ja nesto ne znam za mnogo slucajeva gde zene rmbace(osim moje tetke),a muz sedi i ne radi nista.Vise vidim zenice koje su neku srednju skolicu zavrsile,ne rade,komanduju muzevima,vade se na to sto po ceo dan cuvaju decu(odnosno ih vode u vrtice i igraonice,jer ni sebe od kompleksa ne mogu da gledaju),moraju da se trackaju,mackaju i oblace po poslednjoj modi,a to sve ti muzevi zarade..Што јес,јес. algabacaju Ovakvih, pak, koje odgovaraju ovom opisu znam podosta... Medjutim, sto se mene tice, bas ovde je muz taj koji je kriv/odgovoran za ovakvo ponasanje zene, jer je sonja i beskicmenjak, odnosno nije odgovorni domacin/domostrojitelj... Што јес,јес. 4chsmu1 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Октобар 24, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2010 Не видим зашто те мој текст толико провоцира да ме називаш феминисткињом, јер то заиста нисам, и не видим на основу чега си то закључио Умешао бих се,ако немате ништа против...Собзиром да сте овде јавно изјавили ,да имате бившег мужа,што значи разведена,своје незадовољство и феминизам,сте дефинитивно испољили у овој теми,искључиво из тог разлога,тј пропалог брака,где је по вама он крив(ац),а самим тим и цео мушки род... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Октобар 24, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 24, 2010 И ? то значи да су све разведене жене феминисткиње 0102_laugh-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='0205_whistling' /> ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Октобар 24, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2010 Ajde da sad ne generalizujemo svi. Istina je da ovakvih tipova ima, koliko ih ima? Nismo statistika da znamo. Istina je da ima i srednjoškolski obrazovanih žena kojima muževi daju sve na tacni. Koliko ih ima - nemamo pojma, a nije ni važno, niti je važno kojih ima više. Problem je evidentan i svakako nije za zanemariti. Da li je neko pokrenuo ovu priču iz osobnih razloga ili ne - otkad je to uopšte postalo bitno? Ili sam ja nešto propustila? 0205_whistling Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
volga Написано Октобар 24, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2010 Ma dobro ljudi,malo caskamo,zezamo se...kazemo po koju... ima svega...bitno je da se druzimo 0205_whistling "Vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Октобар 24, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2010 Сигурно има лењих људи али некако више познајем оне који се убише радећи за своју породицу и то по цео дан 0102_laugh Шта све мушкарци раде да прехране своје породице и за који новац....немам речи. Бог нека поживи наше мушкарце и нека им да снаге да изнесу свој крст до краја. 0205_whistling Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Октобар 24, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 24, 2010 Da li je neko pokrenuo ovu priču iz osobnih razloga ili ne - otkad je to uopšte postalo bitno? Ili sam ja nešto propustila? 0102_laughЗначи, сви пазите кад отварате теме, јер их започињете из личних разлога ( Владан Стјепан Ибрахим, брзо бриши тему о Карлеуши ! ) 0205_whistling Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
volga Написано Октобар 24, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2010 Сигурно има лењих људи али некако више познајем оне који се убише радећи за своју породицу и то по цео дан 319.gif Шта све мушкарци раде да прехране своје породице и за који новац....немам речи. Бог нека поживи наше мушкарце и нека им да снаге да изнесу свој крст до краја. 0102_laugh slava Bogu! 0205_whistling "Vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Октобар 24, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2010 И ? то значи да су све разведене жене феминисткиње 0102_laugh-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='0205_whistling' /> ? Да углавном,тај терет развода (где је "он" овакав-онакав ил трут) носе цео живот,пројектују на друге мушкарце,мада није искључено да је за живота, неки баја промени... 319.gifИ није случајно св тајна брака везана за само једанбрак,све остало је снисхођење цркве... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Октобар 24, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2010 Сигурно има лењих људи али некако више познајем оне који се убише радећи за своју породицу и то по цео дан 319.gif Шта све мушкарци раде да прехране своје породице и за који новац....немам речи. Бог нека поживи наше мушкарце и нека им да снаге да изнесу свој крст до краја. 0102_laugh slava Bogu! 0205_whistling И нас жене, које, свака на свој начин носи свој крст! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Октобар 24, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 24, 2010 Брате Мах ... шта рећи... жив ти нама био и весео ... 0205_whistling Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Октобар 24, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2010 хахха, ако човека ништа не дотуче пре доласка на овај форум, Макс ће то сигурно урадити. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Октобар 24, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 24, 2010 и да ускоро нађеш жену... врееедну ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Октобар 24, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2010 хахха, ако човека ништа не дотуче пре доласка на овај форум, Макс ће то сигурно урадити.Ех,још да ми не бришу постове... 0205_whistling "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука