Jump to content

Нова болест савремених мужева

Оцени ову тему

Препоручена порука

Све више жена које познајем раставља бракове, због једне веома распрострањене болести данашњих мушкараца - паразитизма. Многи мужеви не желе да раде (при том имају свакаква неоправдана "оправдања" за то),већ паразитаре и ленствују, док је жена та која ради и доноси новац којим се издржава породица. Када у таквом браку дођу и деца, ситуација постаје још гора, јер сад жена, поред мужа, издржава и децу, а пошто сад има више захтева а исто новца, долази до тога да је превелики притисак на жену, те она не може тај терет дуго да носи. Сваки покушај "буђења" или "отрежњења" таквих мужева уроди једном заменом теза, играњем улоге жртве од стране мужа, те још жена и добије комплекс кривице.

Овај нови феномен никако не могу да схватим. Негативно сам фасцинирана њиме и питам се шта се то десило са мушкарцима ?

Ovo je isto u Rusiji. Žene rade i
Подели на овим сајтовима

• Одговори 135
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Макс,

Коментаришеш нешто што ја нисам рекао.

Кажем да жена не мора да трпи мушкарца који се понаша као трут и неће да ради. То је за мене исто као и прељуба и има право да га избаци из куће (важи и обрнуто). Мада ће је сви, па и многи свештеници саветовати да "трпи" и себи упропасти живот. Проблем са твојим ставом "сама је крива" јесте што пре брака многе ствари могу да се сакрију, а покажу се када се уђе у брак и крену обавезе.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

...

Адам је требало да буде поред своје жене и да у сваком тренутку зна шта се са њом дешава....http://forum.verujem.rs/index.php?topic=13863.0

confused1 dada dada dada

Na nama je da ovo razumijemo,a Gospod će se već pobrinuti da nam podari supružnika kakvog zaslužujemo!

Како се средовечне жене разумеју, ха!

smej.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='0102_laugh' /> confused.gif' class='bbc_emoticon' alt='0102_laugh' />

Подели на овим сајтовима

Данас је све више брачних парова, код којих је мушкарац, тај који гура бебу у колицима или је носи на грудима у носиљци, док жена све то незаинтересовано посматра са цигаретом у руци..

Jes' vala, nista gore nego videti oca kako nosi svoje dete u rukama, bljak  0102_laugh

Nije pošteno izvući kao komentar samo ovu rečenicu,a zanemariti ostalo! 0102_laugh

"Samo nas ljubav može spasiti!"

Подели на овим сајтовима

Али оно што мене ужасава је овај либеларни и анти-хришћански став,где се потенцирају неки умни квалитети,или отприлике,сви ви који сте за плугом и стругом,цркните,будућност је у нама који знамо да радимо на компу...Па да и имаш способност да учиш и напредујеш,од Бога ти је дано,исто као и оном који је за плугом,мисим страшно...

Не, него је питање колико се неко труди. Не говорим о људима који се труде и не успевају, него о онима који се уопште не труде.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

...

Адам је требало да буде поред своје жене и да у сваком тренутку зна шта се са њом дешава....http://forum.verujem.rs/index.php?topic=13863.0

dada dada dada dada

Na nama je da ovo razumijemo,a Gospod će se već pobrinuti da nam podari supružnika kakvog zaslužujemo!

dada.gif' class='bbc_emoticon' alt='0102_laugh' /> dada.gif' class='bbc_emoticon' alt='0102_laugh' />

:group111:naše iskustvo je neoboriv argument smej.gif confused confused1

"Samo nas ljubav može spasiti!"

Подели на овим сајтовима

Данас је све више брачних парова, код којих је мушкарац, тај који гура бебу у колицима или је носи на грудима у носиљци, док жена све то незаинтересовано посматра са цигаретом у руци..

Jes' vala, nista gore nego videti oca kako nosi svoje dete u rukama, bljak  0102_laugh

Nije pošteno izvući kao komentar samo ovu rečenicu,a zanemariti ostalo! 0102_laugh

Није.

Подели на овим сајтовима

...

dada dada dada dada

dada.gif' class='bbc_emoticon' alt='0102_laugh' /> dada.gif' class='bbc_emoticon' alt='confused1' />

:group111:naše iskustvo je neoboriv argument confused dada smej.gif

Него, да не плашимо ове младе! 0102_laugh

Подели на овим сајтовима

Nije pošteno izvući kao komentar samo ovu rečenicu,a zanemariti ostalo! confused1
Muskarac je tu kad se dete zacinje i gotovo, sta on posle ima da ga seta u kolicima, ili naopako bilo jos i da se igra s njim, zamisli ako mu i pelene menja  0102_laugh

smej.gif

Подели на овим сајтовима

Све више жена које познајем раставља бракове, због једне веома распрострањене болести данашњих мушкараца - паразитизма. Многи мужеви не желе да раде (при том имају свакаква неоправдана "оправдања" за то),већ паразитаре и ленствују, док је жена та која ради и доноси новац којим се издржава породица. Када у таквом браку дођу и деца, ситуација постаје још гора, јер сад жена, поред мужа, издржава и децу, а пошто сад има више захтева а исто новца, долази до тога да је превелики притисак на жену, те она не може тај терет дуго да носи. Сваки покушај "буђења" или "отрежњења" таквих мужева уроди једном заменом теза, играњем улоге жртве од стране мужа, те још жена и добије комплекс кривице.

Овај нови феномен никако не могу да схватим. Негативно сам фасцинирана њиме и питам се шта се то десило са мушкарцима ?

Mislim da je teza o bolesti parazitizma jednako rasprostranjena medj polovima, mozda malo vise medju muskarcima, ali Gospod daje u svim brakovima ''lekarstva'' kojima otrznjuje jednog od supruznika, veoma cesto zene zeleci svoje mesto pod zvezdama svojim preuznosenjem i isticanjem koje malo prelazi potrebnu meru ''zasluze'' takvog muza, iliti pak ne prepozna njegovu stvarnu ''bolest'' pre braka. Opet u pravom braku i ljubavi, dogovor i razumevanje ne izostaje, ali u ovom raslabljenom vremenu mozemo ocekivati samo veci sunovrat covecanstva, a nikako porast lepog. Od kada je greh postao moda, broj usiju koje cuju se smanjuje. Crkve su pune, ali i fudbalski i ostali tereni jos vise.

Sa muskarcima se desilo isto ono sto se desilo i zenama, nemaju snage da pobede plot, lenji su za molitvu, a nisu za kladionicu i ostalu posast, vecina samo trabunja, a delanje je vidno u promilima, nema vise cvrstog bedena u coveku, na koji se dusa oslanja, vera je mnogo slaba, suvise slobodan izbor pojedinca, a ne nasusna zeđ covekova.

www.facebook.com/home.php?#!/pages/Novi-Sad-Serbia/Mirici/115386398553?ref=ts iliti

http://slobodanmiric.blog.rs/blog/slobodanmiric

Подели на овим сајтовима

Макс,

Коментаришеш нешто што ја нисам рекао.

...да,само сам се надовезао и на Аквилијев коментар...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Mamini sinovi? "Nemoj, sine, ja cu, ti se odmaraj" itd.

Мислим да нису "мамини синови" већ плод садашњег друштва!

Ја сам одрастала тако, не као "мамин син", већ као "мамина и татина принцеза", нисам знала ништа да урадим сама-да се упишем у школу, да извадим извод...САД ЗНАМ.

Подели на овим сајтовима

Јеси ли Ти, сестро, стварно озбиљна? 0102_laugh

Ma nisam, salim se  0102_laugh

Nego mi je zasmetalo sto to smeta ljudima, kada otac seta dete u kolicima, pa kakve ima veze ko gura kolica, otac ili majka. Ne mogu oboje u isto vreme, sem kad bi isekli dete na dva dela kao sto je car Solomon predlagao.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...