Драган Написано Октобар 22, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2010 PRKOSNA PESMA ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Октобар 22, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2010 PRKOSNA PESMA Ima li sta licemernije od ovoga. Recitatorka ovih stihova se bavi ritualnim obozavanjem upravnika zatvora (Chege Vare), masovnih ubica diktatora (Kastra) a da ne govorim o sto "pokrstenoj" sto povampirenoj NKVD kamarili u obliku raznih Lukasenka i Putina. klapklap klapklap klapklap 4chsmu1 4chsmu1 4chsmu1 bendoff bendoff Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Октобар 22, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2010 Аутор песме је Добрица Ерић. klapklap И ови стихови се казују, а рецитације се рецитују. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Октобар 22, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2010 Аутор песме је Добрица Ерић. klapklap И ови стихови се казују, а рецитације се рецитују. Znam ko je autor stihova ali govorim o Zigonki. Ona je u medijima shatro protiv zla globalizma, protiv zapada zbog njihove torture. A to medju ostalom radi na taj nacin sto se "prkosno" poklonila ikonama totalitarizma sa specijalnom demonskom harizmom. Ako neko kroz poeziju ili prozu zeli da izrazi protest protiv globalizma i totalitarizma bilo koje vrste obavezna lektira su mu Orvel i Hemingvej. Dobrica Eric nije bas najbolji izbor. klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Октобар 22, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2010 Аутор песме је Добрица Ерић. klapklap И ови стихови се казују, а рецитације се рецитују. Znam ko je autor stihova ali govorim o Zigonki. Ona je u medijima shatro protiv zla globalizma, protiv zapada zbog njihove torture. A to medju ostalom radi na taj nacin sto se "prkosno" poklonila ikonama totalitarizma sa specijalnom demonskom harizmom. Ako neko kroz poeziju ili prozu zeli da izrazi protest protiv globalizma i totalitarizma bilo koje vrste obavezna lektira su mu Orvel i Hemingvej. Dobrica Eric nije bas najbolji izbor. klapklap О укусима не треба расправљати. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Октобар 22, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2010 О укусима не треба расправљати. Ti mislis da je pitanje koje je drustvo zlocinacko a koje ne pitanje ukusa? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Октобар 22, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2010 Пусти то, нећу да улазим у дискусију. Конкретно ако мислиш да је сама интерпретација лоша или текст песме не ваља то искоментариши, јер то може да се односи на ово што сам поставио, а ако ћеш о Ивани Жигон то је већ посебна тема. Иначе, Србију није бомбардовао ни Лукашенко ни Кастро, постављно питање о коме водимо расправу се односи на запад. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Октобар 22, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2010 Пусти то, нећу да улазим у дискусију. Конкретно ако мислиш да је сама интерпретација лоша или текст песме не ваља то искоментариши, јер то може да се односи на ово што сам поставио, а ако ћеш о Ивани Жигон то је већ посебна тема. Иначе, Србију није бомбардовао ни Лукашенко ни Кастро, постављно питање о коме водимо расправу се односи на запад. Postavio si stihove koje kazuje Zigonka zasto je sad van konkteksta komentarisati da je Zigonka licemerka? Licemerno je kritikovati zapad za neku hegemeoniju a paraleno obozavati despote ala Kastro&Sadam. Da li smo bombardovani iz cista mira ili mozda zato sto nas je jahao jedan mini Lukasenko to jest Kastro?! Nece biti da je ono prvo. klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Октобар 22, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2010 Пусти то, нећу да улазим у дискусију. Конкретно ако мислиш да је сама интерпретација лоша или текст песме не ваља то искоментариши, јер то може да се односи на ово што сам поставио, а ако ћеш о Ивани Жигон то је већ посебна тема. Иначе, Србију није бомбардовао ни Лукашенко ни Кастро, постављно питање о коме водимо расправу се односи на запад. Postavio si stihove koje kazuje Zigonka zasto je sad van konkteksta komentarisati da je Zigonka licemerka? Licemerno je kritikovati zapad za neku hegemeoniju a paraleno obozavati despote ala Kastro&Sadam. Da li smo bombardovani iz cista mira ili mozda zato sto nas je jahao jedan mini Lukasenko to jest Kastro?! Nece biti da je ono prvo. Вероватно су нас бомбардовали зато што су били забринути за нашу будућност :bla: А нису ни из чистог мира већ искључиво ради својих циљева, најпре економских, а затим и пражњења магацина застарелих убојитих средстава, што опет води ка економским циљевима, покретања индустрије која та средства производи.... "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 22, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 22, 2010 Šta je istok radio za nas? Ili šta je Srbija radila za nas? Ili šta smo mi radili za zapad, ili za istok, ili sever, jug..? To su prazne demagogije. Da nije bilo 1990-ih, ovo pitanje ne bi se ni postavljalo. Danas, kao poraženi, mi smo uvređeni, ali to nije trajno rešenje. Мислим да ниси разумео. Једноставно као Аквиљо побројте оно шта је запад урадио за нас, све једно ми је да ли сматрате то добрим или лошим. Ова тема се даклем не бави тиме шта смо ми и ко смо ми и какви смо ми, нити шта је исток или какав је наш положај између истока и запада, већ просто : Шта је запад урадио за нас ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Октобар 22, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2010 Вероватно су нас бомбардовали зато што су били забринути за нашу будућност А нису ни из чистог мира већ искључиво ради својих циљева, најпре економских, а затим и пражњења магацина застарелих убојитих средстава, што опет води ка економским циљевима, покретања индустрије која та средства производи.... Ko da cujem Ratoslava Lazanskog. :bla: A da nije mozda zbog potrebe za Bondstilom i ostalim vojnima bazama koje nisu mogle biti postavljene zbog stupidne politike Zlobe. Sto je znao reci Zoran Djindjic, mozda ima i teorija zavere ali dajte prvo da razmotrimo realne stvari a posle toga SF. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ego Написано Октобар 22, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2010 0110_hahaha :bla: Или пак из малчице озбиљнијих разлога, рецимо геостратешких... Иначе би то био историјски пример доброчинства без преседана: толике ресурсе истрошише не би ли решили наше проблеме... „Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 22, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 22, 2010 Дакле као што су Монтипајтоновци у улози Јудеја , лепо побројали шта је Рим урадио за њих : ]What have the Romans ever done for usНисам случајно поставио овај клип на почетак теме. Иако претпостављам да ви посматрате теме које сам ја отворио кроз призму мог национализма, бат морам да вам кажем да се не познајемо тако да ви не познајете мој национализам и молио бих да се ако је могуће да се не односите према овој теми као да сам ја она. Занима ме , а мислим и да је питање битно кад већ морам да упроштавам, због свих будућих генерација Срба које одрастају на конфузној причи о западном рају и српском паклу медијски пропагираној слици, и с друге стране у кући васпитавани да је српски пакао иако чињеница ипак бољи од западног пакла. Није геј парада једина тековина запада, мада она то јесте. Ако умете објективно да диваните, као Аквиљо што постави цивилизацијске тековине у слици које наследисмо од запада, а насупрот њему такође у слици Завиша постави и несретно бомбардовање, но да подсетим Београд и Србија нису само 99 бомбардовани од запада, него читав један и по век уназад је било бомбардовања, што савезничких што окупаторских. Може и сликама, може и текстом. Само дајте изађите више из тих шаблона да је свако помињање запада или само светло или само тама. И да објективно и реално сагледамо : Шта је то запад урадио за нас? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Октобар 22, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2010 0110_hahaha :bla: Или пак из малчице озбиљнијих разлога, рецимо геостратешких... Иначе би то био историјски пример доброчинства без преседана: толике ресурсе истрошише не би ли решили наше проблеме... Nije sija nego vrat. Sve u svemu moglo se izbeci i to veoma lako da nismo imali bolesnike na vlasti. No necu vise u off. Sorry Zeljko. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ego Написано Октобар 22, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2010 Sve u svemu moglo se izbeci i to veoma lako da nismo imali bolesnike na vlasti.ОК, то је нешто сасвим друго.Провели су своје крсташе и ослабили Византију, чиме су допринели да нам османлије дођу у походе. А када су они дошли, лепо су нас пустили низ воду... „Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука