Jump to content

Режим градом неће шетати

Оцени ову тему

Зоран

Препоручена порука

Цитат
  Цитат

Postoje razne vrste nasilja. Fizičko nasilje u ovom slučaju je mnogo manje od mentalnog i duhovnog, a da ne govorim o medijskom nasilju,koje se od strane režima danas sprovodi nad Srpskim narodom.

Onaj ko ne nalazi opravdanje za to što su uradila ova deca je ozbiljno zastranio u evro-američku ideologiju,dobro mu je ispran mozak sa kanala " javnog servisa" i B 92.

Da li mislis da bez kanala b92 niko ne bi zakljucio da smo mi naslino drustvo i da je nasilje toliko integrisano

u nase drustvo da je jedna od primarnih patoloskih karakteristika koja ispoliva kad krenemo u analizu?

Mnoge stvari su objektivno i vrlo lako i jasno zakljucive bez obzira na b92, Sorosa, evro americku ideologiju.

Ja ti samo kažem da nasilje provocira nasilje. Mi jesmo nasilno društvo ,ali nam je to nasilje nametnuto,a i pored toga sam sigurna da smo kao narod manje nasilni od svih u okruženju a od ovih dežurnih država-nasilnika da i ne govorim.

I itekako imam opravdanja za demonstrante, ne za njihova dela.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 38
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Цитат

Ja ti samo kažem da nasilje provocira nasilje. Mi jesmo nasilno društvo ,ali nam je to nasilje nametnuto,a i pored toga sam sigurna da smo kao narod manje nasilni od svih u okruženju a od ovih dežurnih država-nasilnika da i ne govorim.

Fizicko nasilje je objektivno dok duhovno nasilje moze da postoji ali je iskljucivo u oku posmatraca i ne moze

se uzeti kao realan parametar.

Ovo boldovano jednsotavno nije tacno.

Ne, nema nikakvog opravdanja za razvaljivanje grada, pokusaj ubistva, rusenje ustavnog poretka.

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат

Fizicko nasilje je objektivno dok duhovno nasilje moze da postoji ali je iskljucivo u oku posmatraca i ne moze

se uzeti kao realan parametar.

Ovo boldovano jednsotavno nije tacno.

Ne, nema nikakvog opravdanja za razvaljivanje grada, pokusaj ubistva, rusenje ustavnog poretka.

Pa kad ti kažeš onda je sigurno tako!

Mada...ipak moram da se ne složim.Šta je tu objektivno veliko je pitanje.Po meni je fizičko nasilje policije mnogo  razornije nego te dece,pogotovo što se njihovo nasilje krije,i da ne zaboravimo da su to batinaši po profesiji ,to su oni iz Miloševićevog doba i njihovi stvarni i duhovni sinovi.  

I izvini molim te, kako se to duhovno nasilje ne može uzeti kao realan parametar,nije mi jasno?

Подели на овим сајтовима

Цитат

Plate su nam male-kriv zapad

Nasilni smo- sve nam je nametnulo

Izgubili smo ratove-kriv ko zna vec ko...

kada cemo jednom preuzeti odgovornost za sopstvena dela i prestati optuzivati druge za nase neuspehe

Apsolutno da je nasa odgovornost velika, ali nije i jedina. Evo npr. koji narod (predsjednik) je u okruzenju jedini uputio izvinjenje za pocinjene zlocine. Da li je neko drugi to uradio(tek sad Josipovic i to vrlo sturo)? A sto se tice pokusaja da nasilnistvo iskorjene, trebala bi danasnja vlast da zna da ih je nasilje i dovelo na vlast. Reci ce neko bio je bunt protiv lopovskog rezima, i svi cemo se sloziti. Ali zasto ta nova vlast nesto nije promjenila, vec konstantno izbjegava da se suoci sa svim posljedicama prethodne garniture, cak nas i vodi u obecanu Evropu sa njima.

Када би неко могао доказати да је Христос ван истине, и када би истина збиља искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом, а не са истином

Подели на овим сајтовима

Цитат

Pa kad ti kažeš onda je sigurno tako!

Mada...ipak moram da se ne složim.Šta je tu objektivno veliko je pitanje.Po meni je fizičko nasilje policije mnogo  razornije nego te dece,pogotovo što se njihovo nasilje krije,i da ne zaboravimo da su to batinaši po profesiji ,to su oni iz Miloševićevog doba i njihovi stvarni i duhovni sinovi.  

I izvini molim te, kako se to duhovno nasilje ne može uzeti kao realan parametar,nije mi jasno?

Nema to veze sa time da li ja kazem ili ti kazes nego svi pokazatelji plus moje licno iskustvo da smo

mi jedni od najgorih najbrutalnijih drustava u okruzenju. Ima gorih to je tacno ali mi smo odavno presli

crvenu liniju.

Nije bilo nikakavog fizickog nasilja policije u ovom konkretnom slucaju nazalost zato sto bi u suprotnom da

bulumenta bila razjuera za max 1 sat. Policija je sama sebe ugrozila da bi zastitila te bilmeze od huligana jer

su to mahom bili maloletnici. Bilo bi svasta da je policija reagovala kako propisi sluzbe nalazu za ovavke slucajeve. Ovoga puta mozemo reci daje policija huligane docekala sa cvecem, ne bukvalno naravno.

Objektivno je sve sto mozemo zakljuciti na osnovu materijalnih cinjenica i zakljucaka koji selede iz istih

cinjenica ako sledimo logiku na pravilan nacin.

Nije tacno ovo za Mislosevica. Veci deo oficira narociti nizih i to u interventnim jedinicma je otpusten nakom

5. oktobra. Da je ovo slobina policija nikad se ne bi desilo ovo stoje izveo Sasa Cordic nego bi gledali

opet one scene kad 8 policajaca pendreci jednog sto lezi na zemlji.

Duhovno nasilje nemoze tretirati kao realan parametar zato sto postoje ljudi, koji su takodje integralni

deo naseg drustva, koji smatraju da duhovno nasilje uopste ne postoji. Zatim postoje oni koji smatraju

da postoji ali se ne slazu opet oko toga sta jeste a sta nije duhovno nasilje. I na kraju iz toga jasno

seledi da duhovno nasilje postoji iskljucivo u oku posmatraca i da se nemoze tretirati kao objektivan

parametar za razliku od fizickog.

To ne treba mesati sa psihickim maletreriranjem i mobingom zato sto je to opet izazvano fizckim

nasiljem. Fizickim nasiljem se aktivno vrsi pritisak na nekoga i taj doticni ima od toga posledice

psihicke prirode.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...