Jump to content

Ново-Тихвински манастир - са љубављу да се угледамо...

Оцени ову тему

Препоручена порука

Е, баш  ти хвала  што  си  ме  подсетила  да  их  посетим.

А  шта су то   све  имали прошле  године? :(

Колико се сећам, богослужбене књиге, доста икона, Разни тамјани, кутијице керамичке, доста тих занимљивих шарених ситница, дискови, мислим и одежде.

Издавао је манастир свете Јелисавете из Минска, колико се сећам...

Њихов штанд је дефинитивно био најбољи :) 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

Ово, све што раде, је предивно  0110_hahaha  просто да човек пожели да буде део тога

Знима ме ако неко зна за шта служе ове.... не знам ни како да назовем овај пар.... претпостављам да је на слици платно којим се везују руке на венчању али за шта служи ово на платну?

Постављена слика

''Мирт''

Подели на овим сајтовима

Па  рекла  бих  да  су  то  можда  украси  за  кумовске  свеће. facenew22222222

Па да  joooj  сигурно је то. Заборавила сам на свеће и кумове и ....све остало, само су ми младенци у глави  :cheesy:

Подели на овим сајтовима

Hvala Mirodjijo... Veoma zanimjivo... Ocekujemo nastavak ove divne zive i radosne price, kroz fotografije, koje govore vise od reci...  facenew22222222...

''Имај времена за РАД - то је цена УСПЕХА ... Имај времена за РАЗМИШЉАЊЕ - то је извор МОЋИ ... Имај времена за ИГРУ - то је тајна МЛАДОСТИ ... Имај времена за ЧИТАЊЕ - то је основа МУДРОСТИ ... Имај времена за ПРИЈАТЕЉСТВА - то је пут СРЕЋЕ ... Имај времена за САЊАРЕЊЕ - то је пут ка ЗВЕЗДАМА ... Имај времена да ВОЛИШ и да те ВОЛЕ - то је привилегија богова ... Имај времена да гледаш ОКО СЕБЕ - сувише је кратак дан за себичност ... Имај времена за СМЕХ - то је МУЗИКА ДУШЕ ...''.

Подели на овим сајтовима

Хвала  Вам  пуно  свима!

Настављам  са  радом.

Реците како  Вам  се  свиђа.Покушаваћу да неке занимљиве пасусе и преведем,да бих вам објаснила

ако устреба значење неке од фотографија.

Руски језик сам учила јако успешно у школи,14.г. али недостатак живе речи је учинио да га пуно и

заборавим, зато молим вас опростите ако мислите да нешто може и боље да се преведе, јер знам да

овде има браће и сестара који га одлично разумеју и говоре.

Подели на овим сајтовима

Постављена слика

Схиархимандрит  Аврам, духовник  сетара  Новотихвинског манастира.Његова одежда је једна од

монашких одежди вежених у  манастирској  Шиваоници.

То је одежда  за монахе и монахиње који примају велику схиму, и као такви, потпуно су посвећени

само молитви.За њих престају да важе пређашња  послушања,само једно и једино-непрестана молитва

и покајање.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...