Jump to content

''Парада поноса'' или Тројански коњ за педофилију у Србији

Оцени ову тему

Маша

Препоручена порука

Александар Павић о томе како је обавестио и медије и власт, пре геј параде, о томе да је међу осталима организује неко, ко се изборио за права педофила у Холандији, а сада промовише педофилију у Србији .. ни власт ни медији нису реаговали на ово упозорење.

Молим вас да овај клип проследите свима које знате, истина се мора сазнати.

Ово је са Конференција Српског сабора Двери и алтернативних медија

http://www.dverisrpske.com/tekst/1873414

Подели на овим сајтовима

Američka psihijatrijska asocijacija (APA) je 1973. uklonila homoseksualnost sa svoje liste „poremećaja“ na osnovu glasanja svojih članova. Većina istraživača homoseksualnog pokreta zaključila je da je taj potez APA-e postavio temelje za legitimizaciju homoseksualizma. I, pazite: 22 godine nakon toga, 1995, APA je uklonila pedofiliju i sadizam iz svoje klasifikacije „poremećaja“, Dijagnostičkog i statističkog priručnika IV (Diagnostic and Statistical Manual IV)

Kao i kada je u pitanju homoseksualna propaganda i psihološke akcije umekšavanja (desenzitizacije prema homoseksualizmu), kojima su bile potrebne godine delovanja da bi nas dovele tu gde smo danas, pedofilski lobi istim koracima „normalizuje“ seksualni odnos tipa „odrasli – dete“. I, opet su profesionalci Američke psihijatrijske asocijacije na njihovoj strani. Homoseksualci dobijaju pravo na usvajanje dece. Udžbenicima i nastavom na kojoj se promoviše homoseksualizam, deca se korak po korak usmeravaju ka homoseksualnoj orijentaciji kao društveno prihvatljivijoj.  Zlostavljači dece dobijaju „status konsultanata“ u UN i organizuju serije konferencija, na kojima se donose konvencije, po kojima se u „prava deteta“ ubraja i „pravo na seks“. Homoseksualni brakovi su, i to bi trebalo veoma ozbiljno shvatiti, samo fasada kojom se maskira njihov osnovni cilj – pravo na usvajanje dece, što je veoma opasno i stavlja decu u jednu užasnu situaciju, čije se loše posledice ne mogu proceniti. To je tragična pozicija gde su deca eksperimentalni zamorčići i sva istraživanja pokazuju da su rezultati tog eksperimenta veoma loši. Piter LaBarbara je sproveo neka od istraživanja, ona nisu ispoštovala kompletnu naučnu metodologiju jer ju je i nemoguće primeniti u jednoj takvoj situaciji, ali kao i takva, nekompletna, pokazala su, da ukoliko dete stavite u poziciju da živi u sredini u kojoj se menjaju uloge partnera, tamo gde je čest slučaj da neko od partnera umre od SIDE, dete je izloženo traumatičnim stanjima i iskustvima. I upravo to, ne isključuje veliku mogućnost da bude seksualno zlostavljano, zbog čega se, po mom mišljenju, ubrzano i radilo na tome da se deci omogući „pravo na seks“.  Roditelji, dede i babe, tetke i svako kome je stalo do prava deteta na pravilan razvoj, trebalo bi da shvati da se nalazimo usred  strašnog rata, čija će žrtva, ukoliko se nešto radikalno ne promeni, biti upravo deca.

Izvor:Pečat

„Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа

Подели на овим сајтовима

За учешће у геј паради добијали 40 €

Постављена слика

Учесници Параде поноса у парку Мањеж

На "Паради поноса“ у Београду, одржаној у недељу 10. октобра, нису учествовали само хомосексуалци већ и они који који бране њихове ставове, али и људи "по задатку". Београдски таблоид "Ало!" објавио је да су неке агенције плаћале људима по 40 евра како би били статисти у геј паради.

Редакцији "Ало!“ се јавио човек кога је ангажовала једна агенција и платила му да глуми хомосексуалца, пише овај таблоид.

"Пријатељ ме је звао да идем заједно са њим 10. октобра на 'Параду поноса' и рекао ми је да ће нам нека агенција одмах после завршетка платити 40 евра. Одмах сам пристао! Што не бих шетао три сата градом за те паре?! Било је доста нас који смо се прикључили таквој манифестацији због пара и мислим да ту нема ништа лоше. После сам чуо да је то све рађено за потребе снимања новог филма Срђана Драгојевића", рекао је за "Ало!" човек који је желео да остане анониман и додао да не зна ко је задужен за такве ангажмане и исплате.

"Ја сам само одрадио свој део посла - био на геј паради, а ко ме је ангажовао, не знам. Можда је у питању неко из организације, а можда и Драгојевић, јер сам видео њега и Николу Која како због потреба филма који се снима шетају у маси. Стварно не знам, битно је да су мени одмах исплатили новац", закључио је учесник Параде поноса.

http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/89405/Za-ucesce-u-gej-paradi-dobijali-40-

Радост Христова је у овоме:

да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш,

макако тешка била искушења.

Подели на овим сајтовима

evo metnuo sam clip na moj facebook wall prstgore

oskrnaveli su park Manjez, sad bi se trebao zvati Prdezh 0110_hahaha

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...