Aquilius Cratus Написано Октобар 15, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2010 А зашто да не! Тад су могли да пале и руше кад год им се прохте. Некако кад кажу да је 10 година владала ''демонкратија'' увек забораве на тих читавих 4 године док је Коштуница био премијер и водио главну реч на политичкој сцени. Upravo. Samo sto istinski te "demonokratije" je bilo samo od 2001-2003 i to 12. marta. Ovo sto je sada jeste mnogo bolje od Kostunjavog ali mi jos uvek nije najjasnije sta je zapravo. Sa sve uginulom zirafom zajedno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Октобар 15, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2010 Pa dobro to i nije dokaz da nije fašista s obzirom da Ante Pavelić nije izlazio iz crkva a ispovedao se svaki dan! Ja lično mislim da pripadnici obraza nisu fašisti ali da imaju dozu patologije u sebi to svakako mislim! Zato smatram da ne treba da postoje i njih ne treba država da zabrani već SPC! koje anto taj,jel i on u zagrebu protestovao protiv gejma nebitan lik 4chsmu1znam da nebitan ali bitno znati da bi mogla da znam kako ti uporedjavas i sta podrazumijevas pod fasista rijec,nemora znaciti da ovaj cojek ,jel je mlad nije mogao nigdje fasista biti ,nekako tomi samo rijec ruzna za osobe koje nisu u ratu ucestovale,naklonjen fasisicitkim putu mozda bolje zvuci dejane,dejane 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дража Написано Октобар 15, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2010 Pa dobro to i nije dokaz da nije fašista s obzirom da Ante Pavelić nije izlazio iz crkva a ispovedao se svaki dan! Ja lično mislim da pripadnici obraza nisu fašisti ali da imaju dozu patologije u sebi to svakako mislim! Zato smatram da ne treba da postoje i njih ne treba država da zabrani već SPC! koje anto taj,jel i on u zagrebu protestovao protiv gejma nebitan lik 4chsmu1znam da nebitan ali bitno znati da bi mogla da znam kako ti uporedjavas i sta podrazumijevas pod fasista rijec,nemora znaciti da ovaj cojek ,jel je mlad nije mogao nigdje fasista biti ,nekako tomi samo rijec ruzna za osobe koje nisu u ratu ucestovale,naklonjen fasisicitkim putu mozda bolje zvuci dejane,dejane 4chsmu1 Анте Павелић: http://sr.wikipedia.org/sr/%D0%90%D0%BD%D1%82%D0%B5_%D0%9F%D0%B0%D0%B2%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D1%9B "Покајте се и верујте у Еванђеље", говори Господ. (Мк.1:15) http://www.svetosavlje.org/biblioteka/index.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Октобар 15, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2010 Pa dobro to i nije dokaz da nije fašista s obzirom da Ante Pavelić nije izlazio iz crkva a ispovedao se svaki dan! Ja lično mislim da pripadnici obraza nisu fašisti ali da imaju dozu patologije u sebi to svakako mislim! Zato smatram da ne treba da postoje i njih ne treba država da zabrani već SPC! koje anto taj,jel i on u zagrebu protestovao protiv gejma nebitan lik 0409_feelznam da nebitan ali bitno znati da bi mogla da znam kako ti uporedjavas i sta podrazumijevas pod fasista rijec,nemora znaciti da ovaj cojek ,jel je mlad nije mogao nigdje fasista biti ,nekako tomi samo rijec ruzna za osobe koje nisu u ratu ucestovale,naklonjen fasisicitkim putu mozda bolje zvuci dejane,dejane 4chsmu1 Анте Павелић: http://sr.wikipedia.org/sr/%D0%90%D0%BD%D1%82%D0%B5_%D0%9F%D0%B0%D0%B2%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D1%9B dobro malo pretjerali kakva to projekcija, nemir ako neko poremetio , nije to niko logore spremao od njih pa ni ovaj obradovic , postacu politicar jos ako dalje nastavim, nisu isto zaboga stase radi ,necu vise ni pricati ni pisati ako mognem da uspijem 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука