Jump to content

Режим депортово Младена Обрадовића на непознату локацију

Оцени ову тему

Semberac

Препоручена порука

onaj koji na silu želi da nameće svoje ideje ,

ne može da ima moju podršku

tako da ...

sve najgore njemu i njegovoj nasilničkoj organizaciji !!!!

moj stav ...

ti momche ne da ne zasluzujes da budes moderator nego nema sta da trazis na pravoslavnom sajtu.

nisam moderator , nego ADMINISTRATOR!

i nemoj da brineš ti o tome da ne bi POPIO BAN !!!!!

.

www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ]

.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 78
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

onaj koji na silu želi da nameće svoje ideje ,

ne može da ima moju podršku

tako da ...

sve najgore njemu i njegovoj nasilničkoj organizaciji !!!!

moj stav ...

ti momche nema sta da trazis na pravoslavnom sajtu.

nije istina,svi su dobrodošli na ovaj sajt!
Подели на овим сајтовима

...препуцављање можете наставити преко пп-а

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

ti zelis najgore nekome? pa nisi svestan sta pricas idi na burek forum ili sl pa tamo propagiraj te tvoje lepe misli

propagiram...

dobro, bre, i ja pišem ono što mislim kao i ti i svi ostali...

a, ti šta propagiraš ?

nasilničku organizaciju ?

.

.

Подели на овим сајтовима

ne brini ti o tome, tvoje najgore zelje nece da se obistine i samo trujes sebe tako, zna se ko resava probleme, nema potrebe da zelis i najgorem neprijatelju zlo jer ti ta zelja nece biti uslisena cak naprotiv- ulazi ti u dosije

a ne treba ti da gubis vreme na "zlotvore", oni ce da dobiju sta zasluzuju, bolje pevaj neke serenade smej.gif

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

ne brini ti o tome, tvoje najgore zelje nece da se obistine i samo trujes sebe tako, zna se ko resava probleme, nema potrebe da zelis i najgorem neprijatelju zlo jer ti ta zelja nece biti uslisena cak naprotiv- ulazi ti u dosije

a ne treba ti da gubis vreme na "zlotvore", oni ce da dobiju sta zasluzuju, bolje pevaj neke serenade smej.gif

želim=drago mi je što je u zatvoru... kad treba da ti crtam!

koji dosije ?

nisam vernik, tek da znaš...

reko ti je čovek da mi pošalješ na PP , tako da , ako hoćeš da nastaviš, čekam te na PP,

.

.

Подели на овим сајтовима

želim=drago mi je što je u zatvoru... kad treba da ti crtam!

koji dosije ?

nisam vernik, tek da znaš...

reko ti je čovek da mi pošalješ na PP , tako da , ako hoćeš da nastaviš, čekam te na PP,

jos si zelen i ne znas kako stvari u zivotu fukncionisu, na PP mogu samo da ti objasnim neke stvari, i ne treba ti mene da cekas nego ja tebe

evo da ne moram da te cekam, a i drugima da pojasnim, radi se o tome da nema smisla zeleti nekome zlo, jer ateista ako si onda ti ide na psihu, ako si vernik ide ti na dusu, jesi ateista ali nisi u neznanju - valjda

imao sam vise neprijatelja, od jednog sam bio cak i kidnapovan, nijednom od njih nisam pozeleo zlo, a svi su dobili sta su zasluzili - vise ne postoje ovde

Подели на овим сајтовима

A, govor mržnje je ?

možda, ali nije za brisanje ...

imam pravo da kažem da li nekome želim dobro ilil loše !

imas pravo da kazes, ali nemas pravo da mislis, tj ne ide ti u korist, a ja nisam protiv tebe nego protiv tvog bezumlja, izvini ako ti zelim dobro

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...