Ulični Muzičar Написано Октобар 14, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2010 onaj koji na silu želi da nameće svoje ideje , ne može da ima moju podršku tako da ... sve najgore njemu i njegovoj nasilničkoj organizaciji !!!! moj stav ... . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ристо Подвожњак Написано Октобар 14, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2010 onaj koji na silu želi da nameće svoje ideje , ne može da ima moju podršku tako da ... sve najgore njemu i njegovoj nasilničkoj organizaciji !!!! moj stav ... Ok, za ove budale u Djenovi se slazem. Ali zasto Obraz primjenjuje silu, ako je to neka sila (nemoj me shvatiti pogresno vjerovatno je bilo i Obrazovih pristalica ucesnika u nasilju)? Zasto se ne ponudi tim ljudima da iznesu svoj stav, na nekoj javnoj raspravi (recimo o gay parai, a takva rasprava nije odrzana). Zasto imamo situaciji da b92 velica Zene u crnom iz kojih samo izlazi mrznja i totalitarizam, a Obraz se nipodastava, kao i Srbija. Tesko je brate na te udarce, koji paraju dusu, odgovoriti onako kako bi ti, ja, Marko, Janko, odgovorili. Shvatimo dakle i njih kojima je danas njihov odgovor mozda i jedini koji vide! Када би неко могао доказати да је Христос ван истине, и када би истина збиља искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом, а не са истином Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Октобар 14, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2010 ona majica sa "čekamo vas" koju je nosio ? zašto ih je čekao? jel' to poziv na nasilje? on je nekakkav šef u svooj zločinačkoj organizaciji... oni su imali dozvolu da šetaju! on bi da menja zakon? neka učestvuje na izborima sl. put... . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ристо Подвожњак Написано Октобар 14, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2010 Da, ta poruka Cekamo vas je krajnje cudna i svakako da moze predstavljati prijetnju. Ali da je Obraz zlocinacka organizacija smej.gif Када би неко могао доказати да је Христос ван истине, и када би истина збиља искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом, а не са истином Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 14, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2010 Скандал, ни родитељи не знају гдје им се налази син Младен Обрадовић. http://www.alo.rs/vesti/31896/Do_Obradovica_ne_moze_ni_familija а шта је овде проблематично? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Октобар 14, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2010 pa, POZIVA na nasilje, a, nasilje je zločin... smej.gif samo nemoj sad da se uhvatiš za ono "poziva" ! direktno ne, naravno... lukavi su ! . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Октобар 14, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2010 Скандал, ни родитељи не знају гдје им се налази син Младен Обрадовић. http://www.alo.rs/vesti/31896/Do_Obradovica_ne_moze_ni_familija а шта је овде проблематично? smej.gifp.s. Medo, aj mi promeni avatar... smej.gif . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ристо Подвожњак Написано Октобар 14, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2010 Mislim da ima elemenata oko kojih se slazemo. Ali ono sto je strasno, da ocemo da odsjecemo te ljude, koji, kako tako (pa makar i kao ideologiju) Crkvu smatraju svojom kucom! Mislim da treba naci nacina da se sa njima pokrene dijalog unutarcrkveni. Crkva moze da utice na njih, evo, Mladen je kako vidimo, crkven covjek, pa da mu kazemo sta je i kako je. Meni ne bi bio problem da iz ljubavi pratim Obraz u svojim glupostima i ove evroslinavce u Evropi (a nijedna nije mjera srpskog naroda) i da ih tako uvjerimo da to nije izlaz. Naravno ako ih prije toga ne bi uputili na pravi put. Када би неко могао доказати да је Христос ван истине, и када би истина збиља искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом, а не са истином Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 14, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2010 Скандал, ни родитељи не знају гдје им се налази син Младен Обрадовић. http://www.alo.rs/vesti/31896/Do_Obradovica_ne_moze_ni_familija а шта је овде проблематично? smej.gifp.s. Medo, aj mi promeni avatar... smej.gif па јес, проблем је кад змији одсечеш главу ...пс. немој да ме тераш да се излогујем као меда и да се вратим као технички администратор smej.gif пусти ове што те хушкају да се правиш паметан и радиш њихов посао smej.gif клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 14, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2010 Mislim da ima elemenata oko kojih se slazemo. Ali ono sto je strasno, da ocemo da odsjecemo te ljude, koji, kako tako (pa makar i kao ideologiju) Crkvu smatraju svojom kucom! Mislim da treba naci nacina da se sa njima pokrene dijalog unutarcrkveni. Crkva moze da utice na njih, evo, Mladen je kako vidimo, crkven covjek, pa da mu kazemo sta je i kako je. Meni ne bi bio problem da iz ljubavi pratim Obraz u svojim glupostima i ove evroslinavce u Evropi (a nijedna nije mjera srpskog naroda) i da ih tako uvjerimo da to nije izlaz. Naravno ako ih prije toga ne bi uputili na pravi put.не разумем о чему причаш?па ти људи су већ одсечени од свега разумног, а Младен је толико црквен да би требао да зна да се на блудника не иде каменом. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ристо Подвожњак Написано Октобар 14, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2010 Mislim da ima elemenata oko kojih se slazemo. Ali ono sto je strasno, da ocemo da odsjecemo te ljude, koji, kako tako (pa makar i kao ideologiju) Crkvu smatraju svojom kucom! Mislim da treba naci nacina da se sa njima pokrene dijalog unutarcrkveni. Crkva moze da utice na njih, evo, Mladen je kako vidimo, crkven covjek, pa da mu kazemo sta je i kako je. Meni ne bi bio problem da iz ljubavi pratim Obraz u svojim glupostima i ove evroslinavce u Evropi (a nijedna nije mjera srpskog naroda) i da ih tako uvjerimo da to nije izlaz. Naravno ako ih prije toga ne bi uputili na pravi put.не разумем о чему причаш?па ти људи су већ одсечени од свега разумног, а Младен је толико црквен да би требао да зна да се на блудника не иде каменом. To jesu problemi. Ja znam 99% ljudi koji ne poste ne pricescuju se. Zar i oni nisu problemi? Lijepo i njih oddsjecemo, pa popovi nek im ne idu da svete vodicu i pokazu im da su odsjeceni. Imamo li mi snishodjenja do granica Hristovih? Када би неко могао доказати да је Христос ван истине, и када би истина збиља искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом, а не са истином Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 14, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2010 Mislim da ima elemenata oko kojih se slazemo. Ali ono sto je strasno, da ocemo da odsjecemo te ljude, koji, kako tako (pa makar i kao ideologiju) Crkvu smatraju svojom kucom! Mislim da treba naci nacina da se sa njima pokrene dijalog unutarcrkveni. Crkva moze da utice na njih, evo, Mladen je kako vidimo, crkven covjek, pa da mu kazemo sta je i kako je. Meni ne bi bio problem da iz ljubavi pratim Obraz u svojim glupostima i ove evroslinavce u Evropi (a nijedna nije mjera srpskog naroda) i da ih tako uvjerimo da to nije izlaz. Naravno ako ih prije toga ne bi uputili na pravi put.не разумем о чему причаш?па ти људи су већ одсечени од свега разумног, а Младен је толико црквен да би требао да зна да се на блудника не иде каменом. To jesu problemi. Ja znam 99% ljudi koji ne poste ne pricescuju se. Zar i oni nisu problemi? Lijepo i njih oddsjecemo, pa popovi nek im ne idu da svete vodicu i pokazu im da su odsjeceni. Imamo li mi snishodjenja do granica Hristovih? и даље не разумем о чему причаш?јел сад и Црква крива што каже верницима да не излазе тамо и да немају ништа са каменовањем? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Октобар 14, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2010 ...а Младен је толико црквен да би требао да зна да се на блудника не иде каменом.У праву си,Медо,треба бити хришћанин...ако те власт константно гађа содомијским каменом ти њу мораш,као прави хришћанин,искључиво хлебом...старим једно двадесет дана. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ристо Подвожњак Написано Октобар 14, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2010 Apsolutno ne! Ali zasto crkva to ne kaze prije. Zasto Sabor ne utice na vladiku Nikanora, koji je Obrazu blizak, pa im prenesu saborni stav Crkve! inace moje misljenje da se ovakvo stanje nece rjesiti, sve dok Sabor ne rjesi sve probleme koje nas razaraju! Pa nek bude i Obraz na dnevnom redu! Nije dobro da mediji kazu Oni su Crkva, Crkva da kaze Oni nisu crkva, Jedan vladika Oni su crkva, a sam Obraz da kaze Mi smo najpravoslavnija Crkva! Cinjenica je da su oni u crkvi, a da je fanatizam koji pokazuju slabost, a slaboga u vjeri treba pomagati! Када би неко могао доказати да је Христос ван истине, и када би истина збиља искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом, а не са истином Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Октобар 14, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2010 I Musolini se izjašnjavao kao vernik. I njegovi sledbenici.... p.s. jel' jeste ? poj'ma nemam... . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука