Драган Написано Јануар 3, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2011 Цитат нервирају ме митарства. dada sFun_bat а мене млитарства. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Batman Написано Јануар 3, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2011 Ti me nerviras Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јануар 4, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2011 Нервирам саму себе Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 4, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2011 Цитат Цитат нервирају ме митарства. spavanje1 eheeeej :cheesy2:Плашиш се, а, признај! 4chsmu1плашим се себе, а не Бога.плашим се и демона, ал имам утеху и заштиту у Богу. а не верујем ич у наплату, већ у милост и љубав. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Batman Написано Јануар 4, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2011 Цитат Нервирам саму себе Salim se of kors Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Јануар 4, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2011 Цитат Цитат Цитат нервирају ме митарства. dada Плашиш се, а, признај! greengrinплашим се себе, а не Бога.плашим се и демона, ал имам утеху и заштиту у Богу. а не верујем ич у наплату, већ у милост и љубав. :cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Јануар 6, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2011 Цитат нервирају ме митарства. :pravila: buuuuuuu buuuuuuuja procitala ministarstava pa se presece s kim se mi ovde druzimo heheheh 4chsmu1 :291291291: :229229229: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 6, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2011 сад ме нервира тиранија шеријата срећан сам и захвалан што живим под хришћанским небом, и идем да се причестим 319.gif и није фазон, хвала Ти што нисам као они. 1000000001010 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јануар 6, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2011 zju ta nebuloza ne da me nervira nego je presmesno 4chsmu1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јануар 6, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2011 Нервирају ме људи који ме нанервирају тим што се не нервирају кад сам ја нанервиран и не нервира их кад се ја нервирам што њих не нервира то што се ја нервирам кад се они не нервирају. 0102_laugh Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јануар 7, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2011 Цитат Нервирају ме људи који ме нанервирају тим што се не нервирају кад сам ја нанервиран и не нервира их кад се ја нервирам што њих не нервира то што се ја нервирам кад се они не нервирају. 4chsmu1 SAD SAM SE NANERVIRAO ZBOG TEBE ! greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Јануар 7, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2011 Кад бабе пролазе иза свештеника између свештеника и олтара да целивају иконостас и кад бацају новац испред двери. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Јануар 7, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2011 Нервира ме кад људи бацају петарде у ватру кад се пали Бадњак. Још више ме нервира што то раде одрасли људи. Показују својој деци како најбоље бацити петарду да пукне што ближе свештенику. Мислим да је циљ-бацити петарду свештенику испод мантије! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јануар 7, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2011 Што никад не знам испасти паметан за Божић па да се уздржавам од јаке хране. Уф! Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 8, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2011 Цитат Што никад не знам испасти паметан за Божић па да се уздржавам од јаке хране. Уф!зато све по залогај 0212_rolleyes клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука