Jump to content

Sta vas nervira?

Препоручена порука

Nervira me sto je ovaj covek neprekidno sa nama, sto nece da ode i vodi svoj zivot,oo, ovoga se do sada nisam setila da se izjadam "papiru" (a kakva vajda, meni treba konkretno resenje, tj.odlazak doticne osobe paa, bar na godinu dana apsolutno),zivi na nasoj grbaci a moze da radi, ali ne, on ne mrda iz nase kuce, iz nase dnevne sobe, ziv, zdrav i ne izlazi covek nigde, briga njega sto tu zivimo;vladika Porfirije se poziva na nekoga, ali ne Svetoga, da prema netolerantnima ne treba biti tolerantan,Gospode pomiluj

Неко се против ваше воље уселио код вас ?

ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ !

Подели на овим сајтовима

• Одговори 367
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Надменост, похлепа и уображеност.

примитивизам, тврдоглавост , национализам (претјерани фанатизам)

Сестро, ја стварно не знам зашто тако реагујете, када Вас нисам прозвао, ни Вас, а ни било кога другог, 4chsmu1 али ок. Вероватно сте се препознали у једној од ових три особина које сам написао, чим директно мени одговарате, је л' да? Праштајте ако грешим.....

Примитиван: Испао сам у неколико случајева, признајем. Али радим на томе да у будуће буде што мање примитивизма са моје стране, наравно... :)

Тврдоглав: Јесам и то потврђујем.  dada

Националиста: како рече Шкабо у песми ''Реп и град'': ''Нисам ни нациста ни фашиста, само србин брате, родољуб, НАЦИОНАЛИСТА'' . Не видим шта је у томе лоше, не мрзим припаднике друге вере, волим Србију и живот бих дао за њу, ако би било потребно.То је по мени сасвим нормално. Ја не знам какву слику о мени имате, рек'о сам да ми је жао за оно што сам урадио и то стоји и стојаће тако.

Свако добро од Господа!

Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин.

Подели на овим сајтовима

Надменост, похлепа и уображеност.

примитивизам, тврдоглавост , национализам (претјерани фанатизам)

Сестро, ја стварно не знам зашто тако реагујете, када Вас нисам прозвао, ни Вас, а ни било кога другог, dada али ок. Вероватно сте се препознали у једној од ових три особина које сам написао, чим директно мени одговарате, је л' да? Праштајте ако грешим.....

Примитиван: Испао сам у неколико случајева, признајем. Али радим на томе да у будуће буде што мање примитивизма са моје стране, наравно... dada

Тврдоглав: Јесам и то потврђујем.  dada

Националиста: како рече Шкабо у песми ''Реп и град'': ''Нисам ни нациста ни фашиста, само србин брате, родољуб, НАЦИОНАЛИСТА'' . Не видим шта је у томе лоше, не мрзим припаднике друге вере, волим Србију и живот бих дао за њу, ако би било потребно.То је по мени сасвим нормално. Ја не знам какву слику о мени имате, рек'о сам да ми је жао за оно што сам урадио и то стоји и стојаће тако.

Свако добро од Господа!

:drugarstvo:

Ne covjece, nego me nervira isto to pa sam se samo nadovezala.....

jao svasta!!!  :cheesy:

Подели на овим сајтовима

molim te nemoj me zvati sestro , nista licno :drugarstvo:

После десетоминутог размишљања, молба је УСВОЈЕНА!  :cheesy: dada  dada

Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин.

Подели на овим сајтовима

Хммм...Не могу да се олучим,али ево:нервирају ме људи који ме не гледају у очи док разговарамо и...људи који мисле да све знају још се и баве тиме што(мисле да)знају!!! :cheesy: joooj

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

...људи који мисле да све знају још се и баве тиме што(мисле да)знају!!! :cheesy: facenew22222222

smatram da su ljudi ovakvi generalno,zato preporučujemn drugu temu za nerviranje,ovo ti je sigurica  joooj

"Kakvi su da su, moji su" Džizs

Apokrifno jev. po Oglu

-taj njihov svijet će te ubiti

Подели на овим сајтовима

...људи који мисле да све знају још се и баве тиме што(мисле да)знају!!! facenew22222222 t4431

smatram da su ljudi ovakvi generalno,zato preporučujemn drugu temu za nerviranje,ovo ti je sigurica  https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/cheesy.gif

:)https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0222_shocked.gif

Пази сад, ОН сматра да......па препоручује , 1405_love

Пусти сестру да се нервира тамо где воли...

Огло, НЕМОЈ ДА МЕ НЕРВИРАШ.. pivo

Е, видите, мене нервира ово што сада радим ...

КАДА САМ НАМЕТЉИВА... https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/sFun_bat.gif

Едит:Огло, била је ово показна вежба...

Имаш поздрав и поштовање 0212_rolleyes

Подели на овим сајтовима

e to je pravo nerviranje,

a ne ono uopšteno,trla vrla  

edit:hvala na pokaznoj vježbi  1405_love

Ништа зато.

Памти па врати :)

А, што ти онај  https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/ani_biggrin.gif онако зин'о...Њишти к'о Дамњанов... facenew22222222 pivo 0212_rolleyes

Немој да ме нервираш, БРАТЕ...

Упс.спам.

Праштајте...уууууу...сад ће неко да се *******

Подели на овим сајтовима

Што се бре нервирате?

Сад се ја нервирам што се ви нервирате facenew22222222

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Сад ћемо још и да се посвађамо од силног нервирања. 4chsmu1  0110_hahaha 0110_hahaha :drugarstvo:

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...