Ратко :( Написано Фебруар 24, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2011 Цитат Па ја би се искрено запитао дал сам још психички и ментално здрав ако вам не сметам, јер моји здрави ставови МОРАЈУ сметати људима попут вас...мада и за вас има наде, мада веома мале spavanje2 Дај, Семби, видиш да су нервозни. Мене не нервираш. Ето. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Фебруар 24, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2011 На крају, Семберац, тема је шта вас нервира, а не ко. Дакле, спамују. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Фебруар 24, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2011 Цитат На крају, Семберац, тема је шта вас нервира, а не ко. Дакле, спамују.Е то, реци им 0205_whistlingГдје је Дејан да раздјели опомене овим спамерима? "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 24, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2011 Цитат Па ја би се искрено запитао дал сам још психички и ментално здрав ако вам не сметам, јер моји здрави ставови МОРАЈУ сметати људима попут вас...мада и за вас има наде, мада веома мале кад би их имао :cheesy2: :cheesy2: ekstra клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Фебруар 24, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2011 Nervira me kad se nerviram :cheesy2: “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sirena Написано Фебруар 24, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2011 како бре људи имате срца да кажете да вас семберац нервира :cheesy2: па је ли видите ви колико се човјек промијенио откако је дошао на форум? он је прави примјер једног доброг дечка, у почетку помало загриженог у неким стварима и ставовима, који је овдје успио да много својих заблуда исправи и да то јавно и покаже. добро, има и сад понеки испад али... добар је :cheesy2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Фебруар 24, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2011 Цитат како бре људи имате срца да кажете да вас семберац нервира па је ли видите ви колико се човјек промијенио откако је дошао на форум? он је прави примјер једног доброг дечка, у почетку помало загриженог у неким стварима и ставовима, који је овдје успио да много својих заблуда исправи и да то јавно и покаже. добро, има и сад понеки испад али... добар је 0442_feel Slažem se,Sirena. dada dada dada “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Фебруар 24, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2011 Цитат Nervira me kad se nerviram Al zato stavis kafu pa sve bude ok 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Фебруар 24, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2011 Цитат како бре људи имате срца да кажете да вас семберац нервира па је ли видите ви колико се човјек промијенио откако је дошао на форум? он је прави примјер једног доброг дечка, у почетку помало загриженог у неким стварима и ставовима, који је овдје успио да много својих заблуда исправи и да то јавно и покаже. добро, има и сад понеки испад али... добар је dada Хвала, драго ми је да си примјетила да сам се промјенио 0442_feel "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
xyz Написано Фебруар 24, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2011 Цитат Цитат Цитат нервира ме семберац dadaоткад се појавио. dada Драго ми је да вас нервирам. Е да знаш Медо колко је било случајева када сам пуцао од љутине због тебе...волиш да провоцираш, да омаловажаваш остале, волиш да се исмијаваш итд...није лијепо. dada и медо ме нервира... 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Фебруар 24, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2011 Цитат Цитат Nervira me kad se nerviram dada Al zato stavis kafu pa sve bude ok dada Zna se,šta za nas noćne ptice važi.Lonče kafe,ali poveće dada Gde si bre Akvi?Ima li kafe kod tebe? 0442_feel “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Фебруар 24, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2011 Иначе у неким људима сам препозно своју браћу коју цјеним...најбољи је примјер брат Аквилио. Ништа нас не веже ОСИМ вјера у једног Бога (и аријевска крв...али да не испаднем расиста ). Али мени је он посебно овдје драг јер није имао срећу као ја да се роди у Православљу...он је сам спознао праву вјеру и зато га цјеним и дивим му се...али гадим се његових политичких и неких научних ставова 0442_feel "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Фебруар 24, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2011 Мене нико и ништа не нервира...али зато ја нервирам многе...а највише жену. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Фебруар 24, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2011 Цитат Мене нико и ништа не нервира...али зато ја нервирам многе...а највише жену. 0442_feelПа добро је, бар она тебе не нервира dada "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Фебруар 24, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2011 Цитат Цитат Мене нико и ништа не нервира...али зато ја нервирам многе...а највише жену. 0442_feel dadaПа добро је, бар она тебе не нервира dada Покушава,али џаба јој...имам нерве могу да послуже као арматура. ...а онда се она,јадна,још више нервира због тога. dada Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука