Jump to content

Sta vas nervira?

Препоручена порука

Цитат

Па ја би се искрено запитао дал сам још психички и ментално здрав ако вам не сметам, јер моји здрави ставови МОРАЈУ сметати људима попут вас...мада и за вас има наде, мада веома мале spavanje2

Дај, Семби, видиш да су нервозни. Мене не нервираш. Ето.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 367
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Цитат

На крају, Семберац, тема је шта вас нервира, а не ко. Дакле, спамују.

Е то, реци им 0205_whistling

Гдје је Дејан да раздјели опомене овим спамерима? confused1

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

Цитат

Па ја би се искрено запитао дал сам још психички и ментално здрав ако вам не сметам, јер моји здрави ставови МОРАЈУ сметати људима попут вас...мада и за вас има наде, мада веома мале :(

кад би их имао  :cheesy2: :cheesy2: ekstra
Подели на овим сајтовима

Nervira me kad se nerviram  :cheesy2:

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

како бре људи имате срца да кажете да вас семберац нервира  :cheesy2:

па је ли видите ви колико се човјек промијенио откако је дошао на форум? он је прави примјер једног доброг дечка, у почетку помало загриженог у неким стварима и ставовима, који је овдје успио да много својих заблуда исправи и да то јавно и покаже.

добро, има и сад понеки испад али...  добар је  :cheesy2:

Подели на овим сајтовима

Цитат

како бре људи имате срца да кажете да вас семберац нервира  :drugarstvo:

па је ли видите ви колико се човјек промијенио откако је дошао на форум? он је прави примјер једног доброг дечка, у почетку помало загриженог у неким стварима и ставовима, који је овдје успио да много својих заблуда исправи и да то јавно и покаже.

добро, има и сад понеки испад али...  добар је  0442_feel

Slažem se,Sirena. dada dada dada
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Цитат

како бре људи имате срца да кажете да вас семберац нервира  :drugarstvo:

добро, има и сад понеки испад али...  добар је  dada

Хвала, драго ми је да си примјетила да сам се промјенио 0442_feel

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат
  Цитат

нервира ме семберац  dada

откад се појавио.  dada

Драго ми је да вас нервирам. :drugarstvo:

Е да знаш Медо  колко је било случајева када сам пуцао од љутине због тебе...волиш да провоцираш, да омаловажаваш остале, волиш да се исмијаваш итд...није лијепо. dada

и медо ме нервира... 0442_feel

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат

Nervira me kad se nerviram  dada

Al zato stavis kafu pa sve bude ok dada

Zna se,šta za nas noćne ptice važi.Lonče kafe,ali poveće  dada Gde si bre Akvi?Ima li kafe kod tebe? :drugarstvo: 0442_feel
Подели на овим сајтовима

Иначе у неким људима сам препозно своју браћу коју цјеним...најбољи је примјер брат Аквилио. Ништа нас не веже ОСИМ вјера у једног Бога (и аријевска крв...али да не испаднем расиста :drugarstvo:). Али мени је он посебно овдје драг јер није имао срећу као ја да се роди у Православљу...он је сам спознао праву вјеру и зато га цјеним и дивим му се...али гадим се његових политичких и неких научних ставова 0442_feel

Подели на овим сајтовима

Цитат

Мене нико и ништа не нервира...али зато ја нервирам многе...а највише жену. :drugarstvo:

0442_feel

Па добро је, бар она тебе не нервира dada

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат

Мене нико и ништа не нервира...али зато ја нервирам многе...а највише жену. 0442_feel

dada

Па добро је, бар она тебе не нервира dada

Покушава,али џаба јој...имам нерве могу да послуже као арматура. :drugarstvo: ...а онда се она,јадна,још више нервира због тога. dada

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...