Jump to content

Sta vas nervira?

Препоручена порука

нервирају ме митарства. joooj joooj joooj

Плашиш се, а, признај!  0442_feel

Pazi "prosecan" gejmer poput mene ima da prolazi mitarstva 400 dana a ne 40 dana. A tek Meda. 0442_feel

Pa on je bio gejmer dok sam se ja igrao sa digitronom. Njega ima demoni da pretresu za svaku igricu ponasob.

0442_feel bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee 0442_feel

Подели на овим сајтовима

• Одговори 367
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

notes, sveska, olovka??? hm, na to sam vec zaboravila, ja sve belezim u podsetnik u mobilnom uz obavezan alarm 0442_feel I meni jako slabo(kakav blag izraz) to ide za Bozic, a sve pocne od bas te misli-samo zalogaj, ali za razliku od greha, ta dobra pomisao ostane samo na tom pocetnom mislenom nivou 0442_feel

Подели на овим сајтовима

нервирају ме митарства. smej.gif smej.gif smej.gif

Плашиш се, а, признај!  confused

Pazi "prosecan" gejmer poput mene ima da prolazi mitarstva 400 dana a ne 40 dana. A tek Meda. srecan

Pa on je bio gejmer dok sam se ja igrao sa digitronom. Njega ima demoni da pretresu za svaku igricu ponasob.

smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif

ја би опуштено у том случају извадио мач и утоку кренуо редом spavanje1 amin-nas eheeeej 0110_hahaha 0110_hahaha confused1

Меда, оваплоћење вица са ђаволом који моли Бога да узме гејмера који му је упао у јазбину и крено да чисти по круговима пакла smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif

Постављена слика

Подели на овим сајтовима

нервирају ме митарства. :nene: 4chsmu1 :nene:

Плашиш се, а, признај!  greengrin

Pazi "prosecan" gejmer poput mene ima da prolazi mitarstva 400 dana a ne 40 dana. A tek Meda. greengrin

greengrin greengrin :( :( 4chsmu1

Ја колико сам читао о митарствима, нисам нашао ништа за гејминг, тако да...greengrin
Подели на овим сајтовима

Iz koje igrice su ta mitarstva?   Imaš li pravo da nosiš AK-47 ili SPAS-12?  

Meni samo dajte SPAS-12 i nema igre u kojoj nisam glavni.

Pa taman igrao monopol sa devojkom ili online poker sa Milanom Medenicom.   bleh

winter

Šalim se, nadam se da se neće uvrediti neki Zukorlić tamo.  

Постављена слика

Подели на овим сајтовима

Iz koje igrice su ta mitarstva?   Imaš li pravo da nosiš AK-47 ili SPAS-12?  

Meni samo dajte SPAS-12 i nema igre u kojoj nisam glavni.

Pa taman igrao monopol sa devojkom ili online poker sa Milanom Medenicom.   bendoff

4chsmu1

Šalim se, nadam se da se neće uvrediti neki Zukorlić tamo.  

Постављена слика

Diablo I, II и III  4chsmu1

ја се држим старог доброг начина  :) :bla: 4chsmu1

Постављена слика

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Шта ли тек раде непријатељи? 0110_hahaha

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

МЕНЕ НАРВИРАЈУ ПИЈАНЦИ КОЈИ СЕ УСУЂУЈУ СЈЕСТИ ЗА ВОЛАН! ПРОКЛЕТИ БИЛИ!

сад читам згазио петоро дјеце убио дјете од 15 година..... неки дан у БЛ магарац престизао ауто при брзини од 150 на час  прешао у брзу траку али контра смјера и ударио у Хитну помоћ сад што је изазивао ђавола и сам себи узео живот баш ме брига ал што је лудак убио пацијента у хитној, његовог сина и возача хитне то је за плакати.. куд није ударио у бетонску ограду! прије пар година на цести кроз насељено мјесто гдје ограничење 5о км на сат локална роспија убила је при брзини  од 120км на мјесту брата моје најбоље другарице добила је 2.5 година УСЛОВНО!!! треба нама неко код кога би се ноге за овакве ствари клатиле високо од земље или би пак  вјечно трунуп у затвору!!!! 0205_whistling joooj:) огорчен сам, праштајте ... брзо ће пост...

Подели на овим сајтовима

Мене нервира што је велики дио србског народа песимистичан и што не вјерује у националну револуцију. Нервира ме што смо се предали, осим наравно наша сјајна омладина која се НИКАДА неће предати.

НЕМА ПРЕДАЈЕ ДО КОНАЧНЕ ПОБЈЕДЕ.

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...