Jump to content

КОЈИ ЈЕ ЗВАНИЧАН СТАВ "ЖРУ" О ЛИЧНИМ ИМЕНИМА НА ФОРУМУ?

Оцени ову тему

Da li bi ste bili član ŽRU foruma, ukoliko bi uslov bilo isticanje ličnog imena i prezimena  

76 члановâ је гласало

1. 1. Ukoliko bi uslov za registraciju i učešće na ŽRU forumu, bilo isticanje ličnog imena i prezimena pored avatara, da li bi ste i dalje bili član?

• Da
      40
    • Ne
      27
    • Dobrano bih razmislio
      9

Препоручена порука

ne znam jel neko već rekao,nisam sve čitao,ali malo je glupo očekivati da će osobe koje žele da se kriju staviti svoje pravo ime i prezime na ovaj forum.ja lično nemam protiv toga ništa,ja sam slobodan čovijek i ne krijem svoje stavove od nikoga,iskreno kad sam se registrovao bilo mi glupo da stavljam svoje ime i prezime jer to nije uobičajeno na forumima

Подели на овим сајтовима

ne znam jel neko već rekao,nisam sve čitao,ali malo je glupo očekivati da će osobe koje žele da se kriju staviti svoje pravo ime i prezime na ovaj forum.ja lično nemam protiv toga ništa,ja sam slobodan čovijek i ne krijem svoje stavove od nikoga,iskreno kad sam se registrovao bilo mi glupo da stavljam svoje ime i prezime jer to nije uobičajeno na forumima

a i tehnički neizvodljivo.

već smo pisali o tome da dva ista imena ne mogu da se registruju.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Већ смо рекли. Нико не очекује. Препорука је једно (рекосмо због стајања иза своје речи, људски и хришћански је), а очекивање друго (знамо да је форум, као што знамо да ћете стајати иза свог става и као кордун и као Пера или Мика, просто неки људи лакше износе своја мишљења инкогнито (можда су у незгодној средини па се плаше за себе, породицу, имају фобије, итд, и сл).

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

Научи ме о учитељу шта сам хтео рећи.

pretpostavljam da si pomislio da si ispunio želje za koje ti smatraš da treba da ispuniš- tj. samo one koje idu od nika u realno ime ali si navodnike stavio da bi ispao politički korektan a ispade da su to nazovi-normalne želje... ali verujem da si do sad i ti shvatio šta si hteo reći :)

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

pretpostavljam da si pomislio da si ispunio želje za koje ti smatraš da treba da ispuniš- tj. samo one koje idu od nika u realno ime ali si navodnike stavio da bi ispao politički korektan a ispade da su to nazovi-normalne želje... ali verujem da si do sad i ti shvatio šta si hteo reći :)

Занимљиво размишљање.

Наводнике на  реч Нормално ставих зато што немам никакву гаранцију да су и та имена реална имена тих људи. Једино што их разликује од ник нејмова типа гаша357сељо јесте што су то нормална српска имена, али чија-не знам...

Подели на овим сајтовима

Наводнике на реч Нормално ставих зато што немам никакву гаранцију да су и та имена реална имена тих људи.

e pa eto, nesporazum... praštaj i pomjani

p.s. onda je trebalo da staviš navodnike i na imena

Испунио сам "нормалне" жеље, јер су људи желели да се зову својим "именом". LOL

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Facebook je unistio myspace zato sto su na fb ljudi pod pravim imenima.Skoro ceo sajt Pouke i svaka rasprava idu oko Gospoda njegove Licnosti a oni koji pisu kriju se iza  neke nepostojece.Uvek mi je to sa skrivanjem bilo pomalo tuzno.Da covek ne moze da prihvati sebe kakav jeste nego zbog straha da se krije iza neke maske.

A meni su uvek bili krajnje tuzni uniformisani likovi kao ti, oce, a narocito je jadno sto smatras da se mi SKRIVAMO (!) od nekog, cak je i krajnje uvredljivo, ali to tebi ocigledno nimalo ne smeta. To samo govori koliko izuzetno usko gledas na pravoslavlje. Ali sta se tu moze, nista novo pod nebeskom kapom, na zalost.

Uniformisana svest najveca je paguba po zivu veru, bila i ostala...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

e pa eto, nesporazum... praštaj i pomjani

p.s. onda je trebalo da staviš navodnike i na imena

Испунио сам "нормалне" жеље, јер су људи желели да се зову својим "именом". LOL

Стоји.

Тј. у праву си.

Знаш, цела западноевропска култура је настала на једној људској особености.

Ош да ти кажем којој?

На цепидлачењу.

Ситнодушје и цепидлачење моје толико омиљене врлине су створиле сву ону досадну философију која је потом створила сву ону напорну науку а у уметности ту је онај китњасти до замора барок и већ ренесанса у том правцу креће...веруј ми да ни Волфганг није био имун на поменуто цепидлачење које је темељ запада. Знам како ти је.

Подели на овим сајтовима

A meni su uvek bili krajnje tuzni uniformisani likovi kao ti, oce, a narocito je jadno sto smatras da se mi SKRIVAMO (!) od nekog, cak je i krajnje uvredljivo, ali to tebi ocigledno nimalo ne smeta. To samo govori koliko usko gledas na pravosljavlje. Ali sta se tu moze, nista novo pod nebeskom kapom, na zalost.

Uniformisana svest najveca je paguba po zivu veru, bila i ostala...

Prvi put kad sam se registrovao odmah sam dobio neke poruke tipa pazi sta pises ovaj sajt gledeaju i neke vladike i slicno.Ne shvatam kako moze biti uniformisanost ako se predstavljam svojim imeneom a jos manje kako to ima veze sa uskim pogledom na pravoslavlje.Ajde predpostavimo da bi pisanje nekog bogoslova ili teologa moglo da se odrazi na njegovu buducu egzistenciju ali sto bi se bilo ko drugi brinuo sta ko misli o njemu na nekom forumu.Ako bi ovo bila neka vrsta oduska gde se covek opusta i moglo bi da prodje da se covek skriva.Ali ovde se iznose neke veoma vazne teme i diskusije i priton ih vode dzedaj i pokojni muzikant.

I stvarno je tuzno da ti kao teolog nemas hrabrosti da iznosis svoje stavove kao stvarna licnost nego kao izmisljen lik.I da skrivate se jer ili se plasis ili si ne zadovoljan sobom pa imas potrebu da se kalemis na tudju licnost jer smatras da je tvoja licnost bezvredana.

Подели на овим сајтовима

Pitanje iz naslova je besmisleno, jer svako može da izmisli neko ime i prezime koje zvuči 'normalno', a ne postoji nikakav način da se to verifikuje.

:)

Подели на овим сајтовима

Prvi put kad sam se registrovao odmah sam dobio neke poruke tipa pazi sta pises ovaj sajt gledeaju i neke vladike i slicno.Ne shvatam kako moze biti uniformisanost ako se predstavljam svojim imeneom a jos manje kako to ima veze sa uskim pogledom na pravoslavlje.Ajde predpostavimo da bi pisanje nekog bogoslova ili teologa moglo da se odrazi na njegovu buducu egzistenciju ali sto bi se bilo ko drugi brinuo sta ko misli o njemu na nekom forumu.Ako bi ovo bila neka vrsta oduska gde se covek opusta i moglo bi da prodje da se covek skriva.Ali ovde se iznose neke veoma vazne teme i diskusije i priton ih vode dzedaj i pokojni muzikant.

I stvarno je tuzno da ti kao teolog nemas hrabrosti da iznosis svoje stavove kao stvarna licnost nego kao izmisljen lik.I da skrivate se jer ili se plasis ili si ne zadovoljan sobom pa imas potrebu da se kalemis na tudju licnost jer smatras da je tvoja licnost bezvredana.

Eto. Opet vredjas... `ladno si me nazvao kukavicom, a da me uopste licno ne poznajes. Ali to samo tvrdi ono sto sam napred rekao, i necu da se mnogo bavim time jer je nepotrebno, sve samo govori o sebi.

Za vredjanje sagovornika ovde, inace, sleduju opomene, ali sad cemo da izostavimo taj deo.

Ali osvrnucu se na ovo:

Ne shvatam kako moze biti uniformisanost ako se predstavljam svojim imeneom a jos manje kako to ima veze sa uskim pogledom na pravoslavlje

Vidis, cak se nisi ni potrudio da razumes sta sam napisao - uiniformisanost nije kad se neko predstavlja imenom i prezimenom, nego kad taj isti svoj nacin (kao jedini moguc i ispravan) `oce da nametne svima drugima, i pri tom se nesto kao cudi kako uopste neko drugi moze da ne misli kao i on sam.

Naravno, uopste ne ocekujem da ti ovo ukapiras, a jos manje da uvazis, ali mi je gusht da napisem radi onih koji citaju.

A ovo je jos zesce...

Ali ovde se iznose neke veoma vazne teme i diskusije i priton ih vode dzedaj i pokojni muzikant.

Ajde ovo sa dzedajem i da preskocim, ne ocekujem ni izbliza da ti razumes zasto sam uzeo to ime (konacno, razlozi su krajnje licni), ali da W. A. Mocarta nazivas pukim i prostim "pokojnim muzikantom" - ovime si definitivno potvrdio da si samo jos jedan pop u nizu popova kakvih srecem vrlo cesto, kojih u SPC ima cca 95%, i zbog kojih su nam crkve prazne a narod duhovno zagubljen i opustosen...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Pitanje iz naslova je besmisleno, jer svako može da izmisli neko ime i prezime koje zvuči 'normalno', a ne postoji nikakav način da se to verifikuje.

:)

Em to...

Подели на овим сајтовима

Eto. Opet vredjas... `ladno si me nazvao kukavicom, a da me uopste licno ne poznajes. Ali to samo tvrdi ono sto sam napred rekao, i necu da se mnogo bavim time jer je nepotrebno, sve samo govori o sebi.   Za vredjanje sagovornika ovde, inace, sleduju opomene, ali sad cemo da izostavimo taj deo.

Ja stvarno ne mogu da verujem.Ja sam samo bio iskazao svoje misljenje i ti si me direkt izvredjao.Ja pokusam da ti odgovorim i ti iako me ne poznajes jos gore opletes po meni.I ja sam onda uniformisan.Zar sad ovaj tvoj pokusaj nije zaprvo ono za sta me optuzujes?

Ajde ovo sa dzedajem i da preskocim, ne ocekujem da ti kapiras zasto sam uzeo to ime, ali da W. A. Mocarta nazivas pukim i prostim "pokojnim muzikantom" - ovime si definitivno potvrdio da si samo jos jedan pop u nizu popova kakvih srecem vrlo cesto, kojih u SPC ima cca 95%, i zbog kojih su nam crkve prazne a narod duhovno zagubljen i opustosen...

I zaprvo poznajem poznajem vrlo dobro poznajem svu vrstu muzike i vise nego sto ti mislis,ali sto se tice crkve i naroda o i te kako gresis.Sa narodom se treba sretati lice u lice,moliti se sa njima,bodriti ih kad im je tesko ,tesiti ih kad im umre neko bilzak a ne visiti na kompu .Poznavanje opsteg obrazovanje koristi ali ako provodis ceo dan na netu bas i nema svrhe.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...