Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 5, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 (измењено) Црква и магија Епископ Николај Протопапас 1. Историјат Магија је покушај човека да насилно себи потчини све оно што жели, да неутралише сваку супротну силу, да упозна будућност и постигне све што жели. Магија је људски изум и техника која се учи. Измењено Октобар 5, 2013 од Дејан Бићанић Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 5, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 Kad se vec ne secas, vrati se na pocetak teme pa citaj sta si pisao u skoro svakom postu, nemam nameru da se ganjam stobom, niti da ti obrazlazem. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 5, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 To je glupost sada. Daj mi samo jedan citat sigurno znaš gde grešim kad mi već to spominješ. Jedan moj citat molim te. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 5, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 Au jesi uporan, neverovatno Sve vreme tvrdis kako su sve vracare(magovi) obicni plotski prevaranti koji moraju prvo da se informisu o najintimnijim detaljima potencijalne zrtve, i da je to sve najobicnija manipulacija bez ikakvog upliva onostranog. Znaci najobicniji madjionicari prevaranti po tebi. Znas ti dobro sta si tvrdio i to si bio uporan tokom cele teme, igras se nekog detektiva, i konstantno pokusavas da osporis svedocanstvo postavljaca teme, trivijalizujuci sve svojom licnim ubedjenjem, koje, da ponovim, nije tacno. Zato sam ti dao linkove da sve procitas. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Октобар 5, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 Ja sam mislila da veštice ne postoje.... ..... .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 5, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 Nije mi jasno zbog cega si otvorio ovu temu kad je na to vec odgovoreno u onim linkovima, ne znam kakav inat teras ili pokusavas da opravdas ono sto tvrdis, dzaba upires i prilagodjavas, sve pise. Lepo dodaj ostatak teksta tj. linkove u prvi post i eto ti odgovora. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Октобар 5, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 @@Volim_Sina_Bozjeg, izvini , a jel ti imaš "iskustva" sa vračarama ? није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 5, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 Nije mi jasno zbog cega si otvorio ovu temu kad je na to vec odgovoreno u onim linkovima, ne znam kakav inat teras ili pokusavas da opravdas ono sto tvrdis, dzaba upires i prilagodjavas, sve pise. Lepo dodaj ostatak teksta tj. linkove u prvi post i eto ti odgovora. ne brate necemo tako! ovo što sam ja kopirao je uvodni tekst sa linka koji si nam dao. Nije ovo kontekst ovo je uvod iz koga se neke dalje rečenice stavljaju pod taj kontekst. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 5, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 Ako necemo tako, onda necemo vise po ovom pitanju, a ti nastavi da se igras detektiva. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 5, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 Jesam uporan sam, Ja nisam tvrdio da veštice ne koriste vanprirodne moći već da one same nemaju nadprirodnu moć. A ti ako misliš da nadprirodne moći tipa djavo znaju sve o svakom onda,,,,, Ja ti kažem veštićarenje je ljudski izum. Sve posle toga radi djavo sam po sebi. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 5, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 Ovo sto sad radis je najobicnije prilagodjavanje u svoju korist, vrati se na pocetak teme pa gledaj sta si pisao i na cemu si insistirao. Ali dzabe, eto u drugoj recenici, malo modifikovano, opet teras istu pesmu. Posto smo ko ovnovi na balvanu, evo ja cu da sidjem, da ne zamaramo vise jedan drugog bzvze. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 5, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 Ja te sigurno neću naervirati tako da možeš i o ovoj temi sa mnom. Mislim da i ti nemaš zlu krv, tako da sve su ostalo nijanse. Ono što tebe muči je to da sam ja govorio o tehnikama vračanja a nikako ne da veštice same bez djavola mogu nešto da urade. Ako ti znaš neku tehniku vračanja napiši je. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 5, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 Ovo sto sad radis je najobicnije prilagodjavanje u svoju korist, vrati se na pocetak teme pa gledaj sta si pisao i na cemu si insistirao. Ne ! Nikad nisam gubio svoj kontekst. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 5, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 @@Volim_Sina_Bozjeg, izvini , a jel ti imaš "iskustva" sa vračarama ? Imam ! Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 5, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 Ne ! Nikad nisam gubio svoj kontekst. To objasni onima sto su te na prvim stranama opomenuli i ukorili. Na taj kontekst ti obrati paznju, ovo sad sto naknadno pricas je dzirlo prica. A sad stvarno necu vise. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука