Милан Меденица :) Написано Децембар 8, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2009 ...jer sam i sam prosao taj pakao robovanja ... ti si to rek'o !??????, ?? ????? ???????? ???? ?? ?? ????? ? ??? ''???????????''. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Децембар 8, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2009 ???????? ??? ??????? ??????? ?? ?????????? ????? ????? https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,1275.msg71606.html#msg71606 ???? ??? ?????? ?? ??? ????? ???????? ?? ????? ?????????, ???? ?? ?? ??????? ????? ??????? ? ????? ???????? ????????? ?????? ?? ???????. ?????? ?? ??? ?? ?????????? ????????, ??? ??? ? ??? ?????? ??? ????? ????????. ...jer sam i sam prosao taj pakao robovanja ... ti si to rek'o !??????, ?? ????? ???????? ???? ?? ?? ????? ? ??? ''???????????''. moze ... a , u tvom slucaju ... jel' bilo tako? "jer sam i sam prosao taj pakao robovanja" ... to se uporedjujes sa mnom (robovanje astrologiji ...) . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 8, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2009 ...jer sam i sam prosao taj pakao robovanja ... ti si to rek'o ! ??????, ?? ????? ???????? ???? ?? ?? ????? ? ??? ''???????????''. moze ... a , u tvom slucaju ... jel' bilo tako? "jer sam i sam prosao taj pakao robovanja" ... to se uporedjujes sa mnom (robovanje astrologiji ...) ?????? ??? ???? ???? ?? ????????? ?????????? ? ??????????? ???? ?????????? ????????? ?? ????? ????? ?????? ??? ?? ???? ?????????, ???????????? ??? ???? ??? ????? ???? ???? ?? ?????, ?? ??? ?? ? ??????? ????? ????? ??? ??? ??? ?? ?????? ???? ???. ??, ??????? ?? ??? ??? ???? ???? ???? ???? ?????. ????? ??? ????? ? ?????? (?? ?? ??? ?????? ? ??????????) ? ???????? ?? ?? ?????, ??? ?? ?????????. ??? ?? ???? ???????, ?? ?? ???? ??? ??. ?? ?? ????? ????? ?????, ???? ???? ?????? ?? ?????? ????? ???? ?????, ??? ???? ???????. ??, ?? ?????????? ?? ?????, ?? ????? ?? ?? ?? ? ?????. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Децембар 8, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2009 ????????? ?? ???? ''????????'' ????????????pa, moze pomoci medicini... recimo ... termin neke teske operacije (pogledaju se tranziti - pa se zajednicki odredi ...) JA: tako da ne bih radio sa "klijentima" nego bih se posvetio proucavanju ! MEDA: ???? ???? ?? ?? ????????? ne razumem pitanje ... kako ""ZBOG CEGA?" ... pa, zasto se neko posvecuje proucavanju ?... bilo cega , nebitno valjda zato sto mu se svidja to ... JA: jel' dobro da se zna predispozicija za nesto , recimo -kada su zdravstveni problemi u pitanju? moze i medicina da dijagnostikuje nesto , moze i astrologija (ranije, ali - uopstenije !!!) ... to nema veze sa slobodnom voljom , a, ima veze sa "zavirivanjem" u buducnost ... MEDA : ???????? ????????? ???? ????????? ?????? ????? ??????, ?? ? ????, ? ?? ??????. ?? ? ????????, ????? ?????? ???? ???? ????? 90% ????? ??????, ?? ???????? ??????????. POSTOJE I GENETSKE PREDISPOZICIJE ZA RAZNE ZDRAVSTVENE PROBLEME ! mozes da pitas gene, mozes (ponesto) da pitas zvezde ... biraj ... medicina- tacno- ponekad samo eliminise posledice, ne znajuci za UZROK problema ... e, tu moze astrologija da pripomogne ... onda i lecenje (uz poznavanje uzroka) moze da bude uspesnije! MEDA :?????? ?? ???? ????? ?? ????? ??? ????? ??????????????, ???? ???? ??? ?? ??? ???? ???? ?? ??????? ? ? ?????? ??????????? ?? ??????? ???? ?? ???? ????????? ? ???? ?? ????? ?????? ? ???????? ?????? ????? ? ?????? ? ?? ??????? ??? ?????. ?????? ?? ???? ?? ??????? ????? ??????, ?? ??????? ? ?????????. ?????? ?? ?????? ''????????????????'' ???? ????????? ''????????? ??????????'' ? ?????? ????? ??????? ??? ''?????????''. ?? ?? ??? ??? ?? ??????? ?????????? ? ??????????????? ????????, ? ??????? ???????????? ''????????'' ????????, ???????? ? ?????????? ?? ???????? ????????? ????. mislim da je DOBRO da covek ZNA sto vise !!! po meni kada bi mogao da zna i TACNO kada ce umreti... mislim da bi covek mal'ko vise bio cool ... ja vidim vise pozitivnih nego negativnih strana (koje -of course -postoje !!!) kada bi ljudi razmisljali malo vise o tome kako ce ZAISTA jednoga dana umreti , ne bi se ponasali - kako se ponasaju ... (ovo ja kao ateista pricam) ovako ... kao, znaju da ce jednom otici , a , u stvari negde duboko - ne veruju da se "njima moze desiti tako nesto" al' ovo nije tema ... . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Децембар 8, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2009 opet sam zabrljao sa citiranjem ... 0202_238 mucim se sa visestrukim citiranjem 0110_hahaha posle sam "VADIO FLEKE" ... . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 8, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2009 нема везе, може да се прати у мојим постовима, пошто пишем ћирилицом а ти латиницом ... можда ће ти бити лакше да поједине делове само цитираш, тако што их обележиш а онда удариш дугменце за то ... мали је облачић у питању, у другом реду, други здесна. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Децембар 8, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2009 ???? ????, ???? ?? ?? ????? ? ????? ?????????, ????? ????? ????????? ? ?? ????????? ... ????? ?? ?? ???? ????? ?? ???????? ?????? ???? ???????, ???? ??? ?? ???????? ? ???? ?????? ???????? ?? ?? ... ???? ?? ??????? ? ??????, ? ?????? ????, ????? ??????. aaaa .... nisam obratio "AKCENAT" na te slicice gore ... hvala ti ... ja sam malo neiskusan sa kompjuterom , sa internetom ... otkrivam polako cake ... 0202_238 i one najjednostavnije stvari ... sta da radim kad nemam pomoci ... aj, laku noc ... . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 8, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2009 sta da radim kad nemam pomoci ... aj, laku noc ... ????? ????????, ?? ??? ?? ?????? ???????. ?? ?????? ?? ???????, ????? ? ??????, ?? ??? ???????? ?????. 0110_hahaha 0202_238 ???? ??? :smiley: клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Децембар 8, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2009 auuuu... ostacu ti duzan odgovora (i onoga sto "izbegavam")... mnogo je kasno ... do sutra mislim , pocinje da svice ... a danju ne mogu da "filozofiram" p.s. i ti mi IZBEGAVAS onaj odgovor ... ono ... kopiram ... a ti ? kako si se uverio da nebeska tela nemaju veze sa nama na zemlji ? kako si dosao do tog zaklucka ? pitam , zato sto nije da kazes da nisi proucavao - pa ne znas ... nego , vidim da si siguran ... kako si zakljucio? laka noc ! (sad stvarno!) . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Децембар 8, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2009 ал се повампирио Хари Потер еј!!! Види се да није свој 0311_womens Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Децембар 8, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2009 "Радозналост је убила мачку", може бити повод да се људи преиспитају у много тога што их, чини им се, интересује, или их, Не Дај Боже, води кроз овај живот. Сам назив теме "Астрологија и магија", ако један појам потврђује други, резултира да се ради о области која може а не мора бити. Ако један појам искључује други, онда би између стајала речца "или", што би резултирало да је једно истинито а друго не.... Мени више личи као сродно, одакле следи да може, а не мора бити, односно није истинито, јер Истина мора бити.. 0311_womens https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0202_238.gif "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Децембар 8, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2009 "??????????? ?? ????? ?????", ???? ???? ????? ?? ?? ???? ??????????? ? ????? ???? ??? ??, ???? ?? ??, ??????????, ??? ??, ?? ??? ????, ???? ???? ???? ?????. ??? ????? ???? "??????????? ? ??????", ??? ????? ????? ????????? ?????, ????????? ?? ?? ???? ? ??????? ???? ???? ? ?? ???? ????. ??? ????? ????? ????????? ?????, ???? ?? ?????? ??????? ????? "???", ??? ?? ??????????? ?? ?? ????? ???????? ? ????? ??.... ???? ???? ???? ??? ??????, ?????? ????? ?? ????, ? ?? ???? ????, ??????? ???? ????????, ??? ?????? ???? ????.. 0311_womens https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0202_238.gif ja sam otvorio temu "astrologija" , koju je Alefshin kasnije spojio sa ovom temom ... i nije uslisio moju molbu da se vrati nazad , tako da ja sada pisem o astrologiji i magiji , a sve u okviru ... sekti ! . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Децембар 8, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2009 za Milicu : читала сам довољно да видех да нпр ти нигде ниси одговорио за шта та астрологија служи. nisi dovoljno citala, a mene mrzi da ponavljam ... izvini видех само тврдње да је прорицање само један њен део.ja tako nisam rekao ... видех и да си написао да небеска тела утичу на нас... па сва тела утичу једна на друга... шта ту има фасцинантно? tema nije da li je fascinantno ili nije- o tome nismo diskutovali ... друго - кад кажем да та прорицања "не раде", по мом искуству ретко се погоди да је тачно оно што чујеш, осећај је лош кад се то ради, душа се опире и пада у некакво стање очаја... е сад тај део који испадне тачан у прорицању није важан, vec sam dosadio sebi (u vezi proricanja) ... ako hoces- idi vidi prethodne postove... ako neces- cao i dovidjenja ... ne moras da mi odgovaras ... да ли ти знаш са које стране долази та информација???ne vidim nikakvu "informaciju" , vec jedno misljenje ...p.s. i nisi odgovorila ono sto sam te pitao ... (klasika na forumima ...) . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Децембар 8, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2009 Ма нема проблема "Да Винчи", моје мишљење је моје, као и сваког понаособ.... Само пишите,јер да нисам читао не бих ни написао то што сам написао... 0311_womens https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/drugarstvo.gif "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Децембар 8, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2009 Истина јесте да се нисам много удубљивала у твоје насумичне и дугачке поруке. Нити ме занима да се специјализујем за такво нешто, па чак и неке површне информације су ми непотребне и некорисне у животу. Питам да ли знаш са које стране долазе информације преко астрологије или било ког вида гатања? У томе је проблем, ти о томе не размишљаш. Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука