Гости Guest свештеник Иван Написано Децембар 7, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 7, 2009 Нисам знао за тај реч. 0409_feel А шта да се ради кад нема бабе да те гледује кроз сито and решето? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јуки Написано Децембар 7, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2009 Не мора баш баба али је пожељно 0104_cheesy А ово сито - решето то је иста ствар само неко зове сито а неко зове решето. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Децембар 7, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 7, 2009 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Протомајстор Написано Децембар 7, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2009 То је то вечито философско питање. Да ли нам Бог одређује судбину, или ми сами? Слободна воља је израз Божије супериорности! Ипак... Јевреји су имали три философске школе: 1. Садукеји - Од човека све зависи. (били су свештеници) 2. Есени - Од Бога све зависи. 3. Фарисеји - Комбинација 1. и 2. И код Јелина је слична прича: 1. Епикурејци 2. Питагорејци 3. Стоици И данас је иста прича... Ко нам одређује судбину? Родитељи, Бог сам, Бог преко природе и људи, срећа, друштво, ми сами себи, ми другима? Ето то је питање ове теме. Магија и Астрологија су само екстремни и недозвољени покушаји да се човек избори са природом, друштвом и зашто не рећи Богом. Али како треба, како се сме, шта је истина у вези са свим тим? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Децембар 7, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2009 ???? ???? ???? ? 16 ?????? ???? ????? ????????? ??????. ????? ??? ?? ? ?? ????? ??????. ????? ??, ???????. ? ???? ?? ??? ????? ?? ?? ??????... ??????? ?? ??? ??? ???? ??????? ?? ?? ?????? ??? ? ???? ???????????, ? ??? ???? ? ?? ????. pa, ako si procitala 16 strana, znaci da nisi pazljivo citala ... i , sad, moram da ponavljam da ... -osetila si da donosi zlo i lose raspolozenje ... ko ? ili , STA? to sto ti je neko proricao sudbinu? i meni je jedna baba gledala u pasulj ... i , stvarno , vise ne cenim pasulj ... ("ne radi" - sto bi ti rekla ...) isto i jedna komsika sto mi je gledala u solju (od kafe) ... tako da ni o kafi nemam neko misljenje - "... a jos usto i ne radi." .... sta ne radi ? proricanje sudbine? pa, to je zloupotraba astrologije ... ozbiljno ... verovatno astrologija ne bi bila tako popularna, atraktivna , da nije moguce (ili na pr. zabranjeno) zavirivati u buducnost a sada je tesko obuzdati sve te koji imaju koristi od nje - pa da se astrologija svede na "pomocnicu" raznih nauka jos nesto ... ako ja (koji sam malo proucavao to i NISAM TIP KOJI TEK TAKO POVERUJE U ... BILO STA) ... ako ti ja kazem da astrologija "radi" , jer sam to video na sebi samom , (a TU NE NISLIM SAMO NA GLEDANJE U BUDUCNOST ...) ... sta ces mi reci na to ? (bas me zanima) . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Децембар 7, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2009 ???? ???? ???? ? 16 ?????? ???? ????? ????????? ??????. ????? ??? ?? ? ?? ????? ??????. ????? ??, ???????. ? ???? ?? ??? ????? ?? ?? ??????... ??????? ?? ??? ??? ???? ??????? ?? ?? ?????? ??? ? ???? ???????????, ? ??? ???? ? ?? ????. ??? ???? ??? ????????? ???? ? ??????? ????? ???? ? ?????? 0110_hahaha ako je tebi "porobila volju" i "ubila te u pojam" ... jesi li nekad pomislio da: 1. je u tebi bio problem ? (bio si lak plen... plodno tlo za sve to ...) 2. nisi koristio astrol. na ispravan nacin (ili si imao pogresno UPUTSTVO ZA UPOTREBU) [ovo kazem jer si rek'o da si se bavio time] ... znaci ... izmedju ostalog , nije ni sve za svakoga ! . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Децембар 7, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2009 ???? ???? ???? ? 16 ?????? ???? ????? ????????? ??????. ????? ??? ?? ? ?? ????? ??????. ????? ???? ???? ??????, ?? ??? ???????? ?????, ?? ??? ??????? ????? ?????????. 0110_hahaha.gif' class='bbc_emoticon' alt='0110_hahaha' /> ti si , izgleda , bas neki univerzalni majstor ... i naj... (proto=prvi) . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Децембар 7, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2009 ????? ????????, ?? ????????? ????, ??? ???? ????? ?? ?? ?????????. ??????? ??????????? ?????? ???? ???? ???????????? ?????????, ??? ??? ???????? ???? ????????????????? ???? i ja sam je kupio tada ... 1990-91... ????? ???, ??? ??? ????. ????? ??? ??? ???? ?????. ???? ?? ????? ?????. to nije astroloska knjiga ... prvu iz astrologije sam kupio 1988-me ... . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Протомајстор Написано Децембар 7, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2009 Кладим се да знам која је. Јел то ова? немојте рекламирати ствари које нису православног карактера, већ сам опомињао због тога администратор Меда Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Децембар 7, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2009 ?????? ?? ?? ???? ???? ??. ??? ?? ???? ??????? ??????????? ?????? ???? ???? ???????????? ?????????, ??? ??? ???????? ???? ???? ????????????? ???? a, ne ... naslov je bio ..................................................... . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Децембар 8, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2009 ???? ???? ???? ? 16 ?????? ???? ????? ????????? ??????. ????? ??? ?? ? ?? ????? ??????. ????? ??, ???????. ? ???? ?? ??? ????? ?? ?? ??????... ??????? ?? ??? ??? ???? ??????? ?? ?? ?????? ??? ? ???? ???????????, ? ??? ???? ? ?? ????. ??? ???? ??? ????????? ???? ? ??????? ????? ???? ? ?????? 0202_238 ako je tebi "porobila volju" i "ubila te u pojam" ... jesi li nekad pomislio da: 1. je u tebi bio problem ? (bio si lak plen... plodno tlo za sve to ...) 2. nisi koristio astrol. na ispravan nacin (ili si imao pogresno UPUTSTVO ZA UPOTREBU) [ovo kazem jer si rek'o da si se bavio time] ... znaci ... izmedju ostalog , nije ni sve za svakoga ! ?? ????????? ???????? ?? ?????? ... ???? ????, ??????? ??. ??????????? ??????? ???? ?? ?? ????, ??? ???? ????? ????? ??????. ???????? ??? ??????? ??????? ?? ?????????? ????? ????? https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,1275.msg71606.html#msg71606 ???? ??? ?????? ?? ??? ????? ???????? ?? ????? ?????????, ???? ?? ?? ??????? ????? ??????? ? ????? ???????? ????????? ?????? ?? ???????. ?????? ?? ??? ?? ?????????? ????????, ??? ??? ? ??? ?????? ??? ????? ????????. ...jer sam i sam prosao taj pakao robovanja ... ti si to rek'o ! . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Децембар 8, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2009 ????? ?? ?? ???? ??????, ???? ?? ?????? ?? ??????, ???????? ??? ... - "... a jos usto i ne radi." .... sta ne radi ? proricanje sudbine? pa, to je zloupotraba astrologije ... ?????????. ? ???? ?? ??????? ????????? e, treba sad da se ponavljam ovo je bio deo jednog odgovora zeljku: ipak ... ti rece :???? ?? ? ??? ??????? ???? ????? ?????? ??????????? ? ?????? ??????? ?????? ???????? ???? ?? ?????? ) odgovor : kao ispomoc psihologiji ili ... kao ispomoc medicini ili ... kao ispomoc sociologiji .. itd itd ... ovo karadjordju : jedino kada je zdravlje u pitanju - TREBA BITI OPREZAN ! i bilo bi dobro poznavati svoju natalnu kartu... (samo ne da bismo pogodili KADA ce nas nesto strefiti ...) nego da ne bude ono : "moj je deda pusio k'o turcin i doziveo je 95 godina ..." ... ne biva uvek ... ovo ... kome bese? recimo, ako se nesto stalno pokazuje kao predispozicija za ostecenje vida, onda je umesno , ako se primeti, da se pripazi na vid jos dok je dobar (previse TV (ili kompj.), previse citanja, poslovi gde bi moglo doci do ostecenja vida ... itd itd ... ) tako i sa raznim drugim stvarima . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Децембар 8, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2009 spetljao sam se sa citiranjem tamo gore ... . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Децембар 8, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2009 ????? ?? ?? ???? ??????, ???? ?? ?????? ?? ??????, ???????? ??? ... - "... a jos usto i ne radi." .... sta ne radi ? proricanje sudbine? pa, to je zloupotraba astrologije ... ?????????.? ???? ?? ??????? ????????? verovatno astrologija ne bi bila tako popularna, atraktivna , da nije moguce (ili na pr. zabranjeno) zavirivati u buducnost a sada je tesko obuzdati sve te koji imaju koristi od nje - pa da se astrologija svede na "pomocnicu" raznih nauka ??????? ?? ?? ?? ???? ?????????? ? ?????????, ?? ?? ?????? ????? ?? ??????????? ?? ???? ? ??? ??????, ???? ????????? ???????? ????. jos nesto ... ako ja (koji sam malo proucavao to i NISAM TIP KOJI TEK TAKO POVERUJE U ... BILO STA) ... ako ti ja kazem da astrologija "radi" , jer sam to video na sebi samom , (a TU NE NISLIM SAMO NA GLEDANJE U BUDUCNOST ...) ... sta ces mi reci na to ? (bas me zanima) ????? ?? ???? ??????? ?? ?? ??????"??????? ?? ?? ?? ???? ?????????? ? ?????????, ?? ?? ?????? ????? ?? ??????????? ?? ???? ? ??? ??????, ???? ????????? ???????? ????."e , i o slobodnoj volji je vec bilo reci ... da se opet ne citiram ... samo jedna stvar : jel' dobro da se zna predispozicija za nesto , recimo -kada su zdravstveni problemi u pitanju? moze i medicina da dijagnostikuje nesto , moze i astrologija (ranije, ali - uopstenije !!!) ... to nema veze sa slobodnom voljom , a, ima veze sa "zavirivanjem" u buducnost ... . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Децембар 8, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2009 ja : jos nesto ... ako ja (koji sam malo proucavao to i NISAM TIP KOJI TEK TAKO POVERUJE U ... BILO STA) ... ako ti ja kazem da astrologija "radi" , jer sam to video na sebi samom , (a TU NE NISLIM SAMO NA GLEDANJE U BUDUCNOST ...) ... sta ces mi reci na to ? (bas me zanima) Meda: зашто си онда престао да се бавиш? ... nije mi potrebno ... u smislu pomoci eto , pominjao sam korist od astromedicine ... pa, ja ne "koristim " ni ovu "normalnu" medicinu (ne koristim njena dostignuca ... pa dokle doguram ...) da nisam imao i drugih interesovanja u zivotu, i da nije potrebno da se radi - ne bih prestao... samo nacin na koji bih to radio , ne bi bio ATRAKTIVAN ... tako da ne bih radio sa "klijentima" nego bih se posvetio proucavanju ! . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука