Ivan Vladimir Написано Март 22, 2010 Пријави Подели Написано Март 22, 2010 valja se roba po buvljacima ne valja se da se nakokaš belog luka, kad ideš na neko okupljanje... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 22, 2010 Пријави Подели Написано Март 22, 2010 "Ваља се посути вода за оним ко одлази на пут" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 22, 2010 Пријави Подели Написано Март 22, 2010 "Ваља се уштинути за увце, и цвокнути устима па се помјерити са мјеста када се о болести и лошем говори" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 22, 2010 Пријави Подели Написано Март 22, 2010 "Ваља се на Божић три ребра бацити пред пса, и намјенити дјевојкама, па које прво загризе та ће се прва удати" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 22, 2010 Пријави Подели Написано Март 22, 2010 "Не ваља ноћу ићи испод стрехе" "Не ваља се ноћу бацати смеће" "Не ваља оставити отворене шкаре" "Не ваља у гостима не појести колач. оставља се свађа" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 22, 2010 Пријави Подели Написано Март 22, 2010 "Не ваља се дуго гледати на трудницу. Искочиће ти на оку јачмичак" "Не ваља се љуљати на столици. Крава ће да храмље" "Ваља се на момка коцка шеђера бацити. Да се заљуби у тебе" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 22, 2010 Пријави Подели Написано Март 22, 2010 Ne valja se reći drugima da se ide u manastir Ostrog, uoči polaska npr... Postoji ta fora u Crnoj Gori... 0104_cheesy Иста фора 8084.gif и још .."НЕ ваља се остати на непарном броју. Треба бити паран број одлазака под Острог" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Март 22, 2010 Пријави Подели Написано Март 22, 2010 и још .."НЕ ваља се остати на непарном броју. Треба бити паран број одлазака под Острог" Kad razmislim,trenutno sam na neparnom broju ... crvenilo Pa se onda čudim što mi ništa ne ide od ruke..... dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Март 22, 2010 Пријави Подели Написано Март 22, 2010 Како овде има братије вкоја се разуме у астрологију може ли неко да ми уради наталну карту. Рођен сам 21.03.1983 у 17 часова. У знаку ован, у подзнаку девица а месец ми је у близанцима-каква ме будућност чека? nikakva ...mislim , ne čeka te ! . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Исихије Написано Март 24, 2010 Пријави Подели Написано Март 24, 2010 Што нећете да ми кажете каква ме будућност чека Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 24, 2010 Пријави Подели Написано Март 24, 2010 evo ja ti kažem..... javlja mi se u trećoj kući da ćeš se skoro pričestiti...jel tako 0104_cheesy Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Исихије Написано Март 24, 2010 Пријави Подели Написано Март 24, 2010 Брате Моцарте твоја видовитост прелази у есхатолошки ниво Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Март 24, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 24, 2010 Kod te astrologije mozda samo su tacne neke generalne karakteristike i osobine znaka u kome je covek rodjen a svako produbljivanje toga je cista obmana ! Kosmos utice na nas koliko i mi na kosmos jer svi i sve je deo BOGA ! Covek je visi od zvezda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 24, 2010 Пријави Подели Написано Март 24, 2010 Брате Моцарте твоја видовитост прелази у есхатолошки ниво 0442_feel crvenilo klapklap 0442_feel fenomenalno 0442_feel Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 24, 2010 Пријави Подели Написано Март 24, 2010 da malo citiram šekspira..... iz kralja lira.... edmund,koji je inače kopile izvesnog gločestera kaže.... parafraziram... kada sam začet mesec je bio u vodoliji... kada se moja majka porodila... sunce je bilo u ribama....iz toga proizilazi da sam ja blag i dobar.... gluposti...bio bih isti ovaj nitkov i da je najčistija zvezda sijala dok sam se kopilio... ovo je moj stav o astrologiji... 0203_cool Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука