Semberac Написано Октобар 11, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2010 Да о. Агапије, то је слика толерантне полиције и режима...јадан момак, дошо из Зворника да брани Србију и искрварио...страшно. Али то само још више даје бунтовачког духа народу... "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest о. Агапије Написано Октобар 11, 2010 Гости Пријави Подели Написано Октобар 11, 2010 Да о. Агапије, то је слика толерантне полиције и режима...јадан момак, дошо из Зворника да брани Србију и искрварио...страшно. Али то само још више даје бунтовачког духа народу... мислим да није изкрвавио зато што је мирно шетао и протествовао....знамо шта се дешавало по излозима , аутомобилима итд. Друго, овде се греши, овде није обични народ учествовао, и ово демолирање Београда није дело ни воља народа и Цркве, већ навијача и ораганизација попут Образа, Наши, 1389 .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Октобар 11, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2010 Кажу да је на ама баш свим ТВ каналима у Немачкој сатима била главна вест да су свештеници ти који су предводили руљу. Наравно. Иако је Патријарх забранио насиље, западне медије не занима да ли је неко у мантији рашчињен или не, слика говори више од хиљаду речи.... Нико из клира није учествово у битци, па ни бивши монах Антоније. Он је само пево песме и држо иконе... "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Октобар 11, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2010 Egzibicionosti ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Октобар 11, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2010 Е свештенство Србско шта дочека...да се исмејавају попови монасима(па били и бивши).. :cheesy: Треба вама свештеницима забранити да користите нет, а више да радите по парохијама! Који попови? И шта си хтео да кажеш? Знаш ли можда да Драган, бивши монах Антоније, није монах? Једном монах - увек монах ! Завет је са Богом а не са Синодом.... Znaci Miras Dedeic je Otac Miras? Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Октобар 11, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2010 Да о. Агапије, то је слика толерантне полиције и режима...јадан момак, дошо из Зворника да брани Србију и искрварио...страшно. Али то само још више даје бунтовачког духа народу... мислим да није изкрвавио зато што је мирно шетао и протествовао....знамо шта се дешавало по излозима , аутомобилима итд. Друго, овде се греши, овде није обични народ учествовао, и ово демолирање Београда није дело ни воља народа и Цркве, већ навијача и ораганизација попут Образа, Наши, 1389 .... Црква ће нам бити захвална када се ослободимо диктатуре, убеђен сам. Наравно да Црква не подржава насиље, али не можемо сатанизовати омладину и навијаче који су бунтовали тог дана. Ово је само тест...прави антирежимски протести тек следе са више људи а не само 6000. Да видим како ће онда режим да сачува власт када се једва изборила са 6000 младића?Држава нема више капацитета, све су употребили. Знамо да немогу сачувати власт ако на улице изађу 50 000 људи...није ово Слобино време када је војска била јака, сада нема ништа од војске...антитерористичке јединице су најјаче снаге државе и једва су и са њима успоставили ред и мир након 7 сати уличног рата... "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest о. Агапије Написано Октобар 11, 2010 Гости Пријави Подели Написано Октобар 11, 2010 Кажу да је на ама баш свим ТВ каналима у Немачкој сатима била главна вест да су свештеници ти који су предводили руљу. Наравно. Иако је Патријарх забранио насиље, западне медије не занима да ли је неко у мантији рашчињен или не, слика говори више од хиљаду речи.... Нико из клира није учествово у битци, па ни бивши монах Антоније. Он је само пево песме и држо иконе... dobro, to je ok....ali mislim da na gej-paradi nije mesto cestitom hriscaninu.... Da su svi posle liturgije otisli pravo kuci i citali akatiste ne bi se toliki znacaj pridao ovome neslavnom dogadjaju . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Октобар 11, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2010 А шта је са осталим монасима?Не може бити да су они сви рашчињени...и они су протестовали мирно а ипак добили батина од полиције. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Октобар 11, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2010 Кажу да је на ама баш свим ТВ каналима у Немачкој сатима била главна вест да су свештеници ти који су предводили руљу. Наравно. Иако је Патријарх забранио насиље, западне медије не занима да ли је неко у мантији рашчињен или не, слика говори више од хиљаду речи.... Нико из клира није учествово у битци, па ни бивши монах Антоније. Он је само пево песме и држо иконе... dobro, to je ok....ali mislim da na gej-paradi nije mesto cestitom hriscaninu.... Da su svi posle liturgije otisli pravo kuci i citali akatiste ne bi se toliki znacaj pridao ovome neslavnom dogadjaju . :cheesy:To je poenta price. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Октобар 11, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2010 Да о. Агапије, то је слика толерантне полиције и режима...јадан момак, дошо из Зворника да брани Србију и искрварио...страшно. Али то само још више даје бунтовачког духа народу... мислим да није изкрвавио зато што је мирно шетао и протествовао....знамо шта се дешавало по излозима , аутомобилима итд. Друго, овде се греши, овде није обични народ учествовао, и ово демолирање Београда није дело ни воља народа и Цркве, већ навијача и ораганизација попут Образа, Наши, 1389 .... Црква ће нам бити захвална када се ослободимо диктатуре, убеђен сам. Наравно да Црква не подржава насиље, али не можемо сатанизовати омладину и навијаче који су бунтовали тог дана. Ово је само тест...прави антирежимски протести тек следе са више људи а не само 6000. Да видим како ће онда режим да сачува власт када се једва изборила са 6000 младића?Држава нема више капацитета, све су употребили. Знамо да немогу сачувати власт ако на улице изађу 50 000 људи...није ово Слобино време када је војска била јака, сада нема ништа од војске...антитерористичке јединице су најјаче снаге државе и једва су и са њима успоставили ред и мир након 7 сати уличног рата... ODRASTI!! I to pod hitno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Октобар 11, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2010 О. Агапије па управо су овим нередима (које није баш све по вољи Христовој било, слажем се) скренуте пажње са геј параде на инциденте. Можда не код нас, али на западу је тако. На западу се најмање пише о паради, сви говоре како чак у 21. веку србски народ не прихвата хомосексуализам, и то је победа целог друштва, не само јучерашњих активиста. И Двери и Црква су својим изјавама допринели да се чује глас да Срби не прихватају педеризам. Али да овога није било јуче, сви би рекли парада је одржана без инцидената, друштво је коначно прихватило "људкса срамна права"... Зато без обзира што је било штете, не можемо бити незадовољни нашим народом...показали смо да смо остали Хришћани и Срби без болести. Боље да нас кошта по пара него да смо изгубили образ србске престолнице. Образ Београда, наше престолнице, мора да остане светао. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
timjančica Написано Октобар 11, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2010 Кажу да је на ама баш свим ТВ каналима у Немачкој сатима била главна вест да су свештеници ти који су предводили руљу. Наравно. Иако је Патријарх забранио насиље, западне медије не занима да ли је неко у мантији рашчињен или не, слика говори више од хиљаду речи.... to treba da nas podsjeti na nešto, a to je da je u istoriji crkve bilo svakavih dešavanja, raščinjavanja, političkih pritisaka na crkvu i sveštenike ( koji su bili prinuđeni da rade i govore ono što ne misle ili popuštali iz ličnih razloga pritiscima) grešaka i opet ispravljanja (ako neko može da doda ovdje konkrertnije podatke molim lijepo :cheesy:!)da se podsjetimo da je ljudski faktor grešan, makar bio u većini, makar se zvao i sinoid. mi nismo hristos koji ne griješi. i nećemo nikad biti. upravo je tu i bio jedan od glavnih sukoba sa rimokatolicima oko jednog i nepogrešivog pape. zato možda to zapadne medije i ne zanima, je li monah raščinjen ili ne, već šta on radi. šta im ta slika govori. u ovom slučaju njihove udaljene perspektive je ova činjenica nebitna! Петровић Станислава „А ово је вјечни живот да познају Тебе јединога истинитог Бога кога си послао Исуса Христа“ Јн. (17, 3) Бог створи прво Адама и Еву, а послије Стеву. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Октобар 11, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2010 Znas kada bi beogradska parada dosla na CNN i BBC da nije bilo Mladena i ostalih gay aktivista iz Obraza smej.gif Iskreno covek pocne da veruje da vi radite za Azdejkovica i slicne. Nego patrijarh je pozvao na nenasilje i da se ne izlazi na ulice? Niste ga poslusali. Sta za vas znaci poziv Patrijarha i njegova rec? Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Октобар 11, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2010 Зато ће сада и Младена држати у затвору, забраниће нам покрет, све у циљу да се угуши отпор. Али нема од тога ништа. Србски народ је јуче крено у антирежимски бунт и то се неће моћи зауставити режимским средствима...народ је гладан, деца немогу да се школују, продато нам је Косов, оде и Рашка, држава штити педере и хапси сопствену омладину...то неће на добро изаћи. Како радили тако нам Бог дао. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Октобар 11, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2010 Да о. Агапије, то је слика толерантне полиције и режима...јадан момак, дошо из Зворника да брани Србију и искрварио...страшно. Али то само још више даје бунтовачког духа народу... мислим да није изкрвавио зато што је мирно шетао и протествовао....знамо шта се дешавало по излозима , аутомобилима итд. Друго, овде се греши, овде није обични народ учествовао, и ово демолирање Београда није дело ни воља народа и Цркве, већ навијача и ораганизација попут Образа, Наши, 1389 .... Црква ће нам бити захвална када се ослободимо диктатуре, убеђен сам. Наравно да Црква не подржава насиље, али не можемо сатанизовати омладину и навијаче који су бунтовали тог дана. Ово је само тест...прави антирежимски протести тек следе са више људи а не само 6000. Да видим како ће онда режим да сачува власт када се једва изборила са 6000 младића?Држава нема више капацитета, све су употребили. Знамо да немогу сачувати власт ако на улице изађу 50 000 људи...није ово Слобино време када је војска била јака, сада нема ништа од војске...антитерористичке јединице су најјаче снаге државе и једва су и са њима успоставили ред и мир након 7 сати уличног рата... Ја мислим да су могли све да почисте за мање од сат времена, али после тога многи би били smej.gif http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука