Jump to content

(ех)Монах на Геј паради ........ или пророк Мојсеј ?!

Оцени ову тему

Guest о. Агапије

Препоручена порука

Под један, монах Антоније је одлуком СА Синода враћен у ред мирјана, и он не би више смео да носи ни расу, ни камилавку...а камоли да у мандији са крстом иде центром града.

Под два, шта ће у недељу у 10 ујутру монаси у конфронтацији са специјалцима? Зар не би требало да се тада тек завршила Света Литургија, да се организују Агапе, послужење за народ и сл...?

Ах, умало да заборавим, ови монаси са слике су рашчињени, или су шмугнули из своје епархије.

Ово јесте за исмевање, тј више је тужно и жалосно. Последње што бих тренутно учинио је да подржавам рашчињене, или неканонски избегле монахе који брукају Цркву...

Стефане Брате...шта су радили Свештеници, Епископи и Монаси(па и Богослови са Богословије у БГ) на протестима против Милошевића?

А и ако је мирјанин..зар треба Свештеници да се исмејавају са мирјанима?

Heghlu'meH QaQ jajvam

http://orthodoxbrotherhood.com/

Подели на овим сајтовима

• Одговори 111
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Стефане Брате...шта су радили Свештеници, Епископи и Монаси(па и Богослови са Богословије у БГ) на протестима против Милошевића?

Да ли су Драган (ех-Антоније), отац Кипријан и екипа имали благослов надлежног архијереја да витлају са крстевима испред полицајаца?

И ово не бих назвао исмевање; више један сатиричан приказ једног бламирајућег потеза раштрканих монаха из ЕРП...

"Тешка је бура на мору,тежа је у души.

Али ни море ни душа не чисте се без буре."

(Владика Николај Велимировић-"Касијана")

Подели на овим сајтовима

Sta su radili na protestu protiv Milosevica? Pretpostavljam da su protestvovali protiv Milosevica  0110_hahaha

Iskreno nije za ismevanje. Ovom coveku treba pomoci, pronaci psihijatra. Objasniti mu da je krivicno delo lazno se predstavljati a on upravo to radi.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

Да ли су Драган (ех-Антоније), отац Кипријан и екипа имали благослов надлежног архијереја да витлају са крстевима испред полицајаца?

И ово не бих назвао исмевање; више један сатиричан приказ једног бламирајућег потеза раштрканих монаха из ЕРП...

Naravno da nisu imali. Vladika Atanasije je danas procitao saopstenje Njegove Svetosti i bilo je za ponos svakom normalnom Hriscaninu. Kao sto si rekao Stefane, da li je ovoj dvojici danas uopste palo napamet da se za homoseksulace i njihove grehe mole na Svetoj Liturgiji, umesto da sa huliganima ruse grad i ranjavaju policijace i trudnice po gradu.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Е свештенство Србско шта дочека...да се исмејавају попови монасима(па били и бивши)..

0110_hahaha

Треба вама свештеницима забранити да користите нет, а више да радите по парохијама!

Који попови?

И шта си хтео да кажеш? Знаш ли можда да Драган, бивши монах Антоније, није монах?

Подели на овим сајтовима

E sad ste preterali. Zaista ste izgubili meru. Ako vam je još ostalo iole svesti o (ako ništa drugo, onda bar) lepom ponašanju zaustavite svoje pljuvačne žlezde. Taj isti u mantiji se bar bori protiv pošasti kako najbolje zna i ume. A vi dane provodite samo u pojašnjavajnu neophodnosti prihvatanja katolika. Da li bi tako reagovali da je na njegovom mestu bio neki fratar? Uostalom vaša volja i savest ... Lako možete postati PORUGE.ORG. Zbogom

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

E sad ste preterali. Zaista ste izgubili meru. Ako vam je još ostalo iole svesti o (ako ništa drugo, onda bar) lepom ponašanju zaustavite svoje pljuvačne žlezde. Taj isti u mantiji se bar bori protiv pošasti kako najbolje zna i ume. A vi dane provodite samo u pojašnjavajnu neophodnosti prihvatanja katolika. Da li bi tako reagovali da je na njegovom mestu bio neki fratar? Uostalom vaša volja i savest ... Lako možete postati PORUGE.ORG. Zbogom

Значи, по Теби, сви свештеници су јуче требали доћи у Београд, да не служе Литургију, већ да иду да се бију са полицијом? Ово шта ради рашчињени монах је његова ствар и не треба повезивати са Црквом. Црква је рекла шта је имала. Да је неки фратар био овде у име своје црквене заједнице- то треба они да разјасне.

И пази како се обраћаш драги пријатељу, немој да вређаш ово место. Тај речник остави за разне расколничке групе.

Иначе, ја се не слажем са овом фотомонтажом- не знам ко ју је направио.

Подели на овим сајтовима

Неоправдам монтажу која је учињена на слици са оцем Кипријаном, али не мислиш ли да си мало пребрзо изгубио стрпљење? Теби је о.Кипријан симпатичан, као што су братији симпатични владике Атанасије, Иринеј, Амфилохије или Игнатије, а колико су сам њихови ликови претрпели фотомонтажа и разних ругања и безобразних опсцена, па опет братија иако понекад огорчени таквим понашањем људи који себе називају чедима Српске Цркве, показују много више стрпења према таквим гестовима, за разлику оних који себе називају "ревнитељима".

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Е свештенство Србско шта дочека...да се исмејавају попови монасима(па били и бивши)..

0110_hahaha

Треба вама свештеницима забранити да користите нет, а више да радите по парохијама!

Који попови?

И шта си хтео да кажеш? Знаш ли можда да Драган, бивши монах Антоније, није монах?

Па Оче ја би јасан...

И зар су мирјани нижа каста па се њима може исмејавати?

Heghlu'meH QaQ jajvam

Подели на овим сајтовима

Sta su radili na protestu protiv Milosevica? Pretpostavljam da su protestvovali protiv Milosevica  0110_hahaha

Iskreno nije za ismevanje. Ovom coveku treba pomoci, pronaci psihijatra. Objasniti mu da je krivicno delo lazno se predstavljati a on upravo to radi.

Ја сам учествовао у протестима (на моју велику жалост).... тукли се са полицијом...ја сам био са њима јер ми је пар јарана студирало (данас су Свештенци) Богословију!

Heghlu'meH QaQ jajvam

Подели на овим сајтовима

Значи треба да тражим благослов да носим крст?

Ајде...

Heghlu'meH QaQ jajvam

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

0110_hahaha

Који попови?

Па Оче ја би јасан...

И зар су мирјани нижа каста па се њима може исмејавати?

Наравно да не треба. То нико није рекао. Ову фотомонтажу не поздрављам као ни било коју фотомонтажу која се тиче Цркве. Не видим у чему је проблем? Некоме је симпатична, некоме није... немојте више да генерализујете ствари. Нисмо овде сви као коњи са уларима. Свако од нас има различито мишљење.

Подели на овим сајтовима

Наравно да не треба. То нико није рекао. Ову фотомонтажу не поздрављам као ни било коју фотомонтажу. Не видим у чему је проблем? Некоме је симпатична, некоме није... немојте више да генерализујете ствари. Нисмо овде сви као коњи са уларима. Свако од нас има различито мишљење.

Оче праштајте!

Али није било коментара против..па сам мислио да се сви модератори слажу са дотичном фотографијом...чим је и даље на форуму!

Heghlu'meH QaQ jajvam

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Наравно да не треба. То нико није рекао. Ову фотомонтажу не поздрављам као ни било коју фотомонтажу. Не видим у чему је проблем? Некоме је симпатична, некоме није... немојте више да генерализујете ствари. Нисмо овде сви као коњи са уларима. Свако од нас има различито мишљење.

Оче праштајте!

Али није било коментара против..па сам мислио да се сви модератори слажу са дотичном фотографијом...чим је и даље на форуму!

Ево, ја се не слажем са њом а даље је на форуму као и фотомонтаже које су правили браћа ревнитељи а на њима су наши Епископи.

Такође, не слажем се са њиховим учешћем у овоме- њихово место је, ако су у Цркви- у Литургији. Све што је изван Литургије иде у пропаст- ваљда не треба Теби, драги брате то да објашњавам? Ова парада "поноса" је икона паклене литургије- по мени. Помиње се љубав- али љубав према греху.

Подели на овим сајтовима

Guest
Ова тема је за сада закључана и нису омогућени будући одговори.
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...