vladimirw Написано Октобар 10, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2010 Drago dijete, pusti se takvih priča uči školu, uživaj u lijepoj Švajcarskoj. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 10, 2010 Гости Пријави Подели Написано Октобар 10, 2010 У праву је Ђилас када је рекао - СВЕ САМА ОМЛАДИНА , ПРЕТЕЖНО НАЛОЛЕТНИ ОКО 15-16.год. , агресивност већ годинама се примећује по школама и то се негде мора негативно испољити а још у име Бога, то сигурно није од Бога! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Прометеј Написано Октобар 10, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2010 Ако може једно питање за све вас овде на форуму, и за ове модерне и за ове правоверне. Шта вама сметају људи који си другачији од вас. Ево на пример ја сам хомофоб и сматрам педере и остале припаднике глбтј популације највећом пошасти на свету и сама помињање истих у мени изазива неки страх и панику и самим тим потребу да на одређени начин реагујем. ЈА овако некомпетентан сматрам да је сексуално општење са особом истог пола болест, а поносно парадирање таквих особа по улицама доживљавам као кад би заражени са хив вирусом ишли наоколо и прскали својом крвљу по осталим људима. Ако педери имају свако право да промовишу своју сексуалну изопаченост, а трпљење те изопачености представља основно мерило демократичности и хуманости човека, а и целог нашег друштва, како је могуће онда да се моји ставови називају нацистичким, клерофашистичким или ко зна како још. Како неко може да очекује од мене да идем против своје природе, против свог васпитања, против свих моји веровања и на крају против моје религије и да тражи да толеришем или подржим неку такву изопаченост Дакле, слободно ми налепите етикету хомофоба, ал ми онда барем дајте једнака права у изражавању својих ставова као и припадницима гфдскл популације. П.С.слаб сам са енглеским па имам проблем при именовању те педерске дружине Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 10, 2010 Гости Пријави Подели Написано Октобар 10, 2010 Цитат Цитат Људи моји,све је ово јадно и бедно за све што се изешавало! Данас сам био са Владиком , нисам имао информације како је у БГ али све време сам мислио и Богу се молио да небуде жртава! Када сам се кући вратио око пола пет , нисам палио ТВ да видим шта и како је било,него сам одмах овде ушао и нагледао се , и није ми било лако, тешко ми све пало , те се и нисам оглашавао до овог тренутка! Богу хвала да нико није главу изгубио! Јел владика Игнатије? Шта каже он на ово све што нам се дешава? Да , није о томе ништа говорио !Били смо на освећењу једне цркве светог вм.Пантелејмона , било је све лепо и није хтео да квари атмосверу а нисам ни приметио да је ико Владику питао око овог данашњег догађаја! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Октобар 10, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2010 Цитат Цитат Цитат Људи моји,све је ово јадно и бедно за све што се изешавало! Данас сам био са Владиком , нисам имао информације како је у БГ али све време сам мислио и Богу се молио да небуде жртава! Када сам се кући вратио око пола пет , нисам палио ТВ да видим шта и како је било,него сам одмах овде ушао и нагледао се , и није ми било лако, тешко ми све пало , те се и нисам оглашавао до овог тренутка! Богу хвала да нико није главу изгубио! Јел владика Игнатије? Шта каже он на ово све што нам се дешава? Да , није о томе ништа говорио !Били смо на освећењу једне цркве светог вм.Пантелејмона , било је све лепо и није хтео да квари атмосверу а нисам ни приметио да је ико Владику питао око овог данашњег догађаја! Аха, кад си поменуо владику, ја сам мислио да си био на неком приватном скупу, па реко можда се поменуло нешто. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 10, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2010 Цитат Цитат ужас ће то бити ако морал буде владао било куда, било кад. то је одлика некаквог шеријата, сем тога што је ниво моралности НАСПРАМ нивоа вере, кријући јуридички концепт осуде као код старозаветних Јевреја који су каменовали блуднике. погледај ову тему, поготово беседу владике Лазара на канадској телевизији о религији и моралности. Меда увек мора да филозофира. Па тамо где је шеријат тамо и постоји могућност избијања неморала. Шта толико заизерете од морала. Морални треба да будемо сви, али не кроз закон него кроз љубав која долази благодаћу Божијом. Моралност не треба да буде одређена законом, него преумљењем. ја филозофирам а ти пишеш о победи морала, а не о победи љубави?молим те, прочитај шта си написао и шта сам цитирао, ја и даље не читам мисли да знам на шта си мислио клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 10, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2010 Цитат Ако може једно питање за све вас овде на форуму, и за ове модерне и за ове правоверне. Шта вама сметају људи који си другачији од вас. Ево на пример ја сам хомофоб и сматрам педере и остале припаднике глбтј популације највећом пошасти на свету и сама помињање истих у мени изазива неки страх и панику и самим тим потребу да на одређени начин реагујем. ЈА овако некомпетентан сматрам да је сексуално општење са особом истог пола болест, а поносно парадирање таквих особа по улицама доживљавам као кад би заражени са хив вирусом ишли наоколо и прскали својом крвљу по осталим људима. Ако педери имају свако право да промовишу своју сексуалну изопаченост, а трпљење те изопачености представља основно мерило демократичности и хуманости човека, а и целог нашег друштва, како је могуће онда да се моји ставови називају нацистичким, клерофашистичким или ко зна како још. Како неко може да очекује од мене да идем против своје природе, против свог васпитања, против свих моји веровања и на крају против моје религије и да тражи да толеришем или подржим неку такву изопаченост Дакле, слободно ми налепите етикету хомофоба, ал ми онда барем дајте једнака права у изражавању својих ставова као и припадницима гфдскл популације. П.С.слаб сам са енглеским па имам проблем при именовању те педерске дружине ти изгледа не разликујеш болест од ''другачијег'' човека, а твоји доживљаји ходања ''другачијих'' су врло чудни ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 10, 2010 Гости Пријави Подели Написано Октобар 10, 2010 Цитат Цитат Цитат Цитат Људи моји,све је ово јадно и бедно за све што се изешавало! Данас сам био са Владиком , нисам имао информације како је у БГ али све време сам мислио и Богу се молио да небуде жртава! Када сам се кући вратио око пола пет , нисам палио ТВ да видим шта и како је било,него сам одмах овде ушао и нагледао се , и није ми било лако, тешко ми све пало , те се и нисам оглашавао до овог тренутка! Богу хвала да нико није главу изгубио! Јел владика Игнатије? Шта каже он на ово све што нам се дешава? Да , није о томе ништа говорио !Били смо на освећењу једне цркве светог вм.Пантелејмона , било је све лепо и није хтео да квари атмосверу а нисам ни приметио да је ико Владику питао око овог данашњег догађаја! Аха, кад си поменуо владику, ја сам мислио да си био на неком приватном скупу, па реко можда се поменуло нешто. Не, не, није било приватно а да јесте , веровато би се и о томе нешто причало! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lajka Написано Октобар 10, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2010 Ovako NORMALAN, CIVILIZOVAN i KULTURAN svet proslavlja jednu od najvecih manifestacija za slobodu i jednakost ili ti PARADU PONOSA: Iskreno se nadam da ce i u mojoj Srbiji uskoro biti ovako! "...I'll meet you in a glitter galaxy ..." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ристо Подвожњак Написано Октобар 10, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2010 Ja se nadam da ta Srbija nece biti i moja. Када би неко могао доказати да је Христос ван истине, и када би истина збиља искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом, а не са истином Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Октобар 10, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2010 @Prometej Ne smetaju nama LJUDI daleko bilo, nama smeta grijeh. Niko ne osuđuje ljude, ljudi grešni, skrenuli s pravog puta, njih treba žaliti a ne mrziti, mržnja je usmjerena na grijeh. Pročitaj moj potpis - tako se ja osjećam. A ova izopačenost, pa kako da ne smeta? Kako ćeš ti sutra svoje dijete zaštititi od ovakvih događanja? Šta ako sutra moje dijete iz čistog fazona i radoznalosti zapadne u ovaj grijeh, ko će reći da to nije normalno??? Danas biti gej nije samo stvar seksualnog opredeljenja, nego i način življenja, razmišljenja, pa postoje i zanimanja gdje je poželjno da budeš gej. Postavio je brat Vladan negdje fotku parade ponosa gdje njeni učesnici imaju sotonske rogove na glavi i repove, obučeni samo u donji veš! Kako da živim s tim i da mi to bude normalno? Promocija nepomjanika. To nije u duhu naše vjere, naprotiv. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 10, 2010 Гости Пријави Подели Написано Октобар 10, 2010 Цитат Цитат Људи моји,све је ово јадно и бедно за све што се изешавало! Данас сам био са Владиком , нисам имао информације како је у БГ али све време сам мислио и Богу се молио да небуде жртав! Када сам се кући вратио око пола пет , нисам палио ТВ да видим шта и како је било,него сам одмах овде ушао и нагледао се , и није ми било лако, тешко ми све пало , те се и нисам оглашавао до овог тренутка! Богу хвала да нико није главу изгубио! Није пала глава, и хвала Богу. Али пало је крви непотребне због педера. Мени је највише жао честитих полицајаца и дође ми да плачем када видим шта се дешава. Али са друге стране поносан сам на моје саборце и укупно на омладину. Братац , све је жалосно , ми критикујемо полицију а они само одрађују оно што им се нареди и тако реагују и знам да и њима није било лако то што су данас радили.Богу хвала да није још више било повређених. Непотребна крв - то Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ристо Подвожњак Написано Октобар 10, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2010 Mislim da je rasprava besmislena. Sto je trebalo da bude receno, receno je i po hiljadu puta. Samo cemo se nervirati zbog grupe bolesnih ljudi koji su sami sebe ubijedili da su zdravi, a potom to stanoviste namecu drustvu, pozivajuci se na svoja prava. Када би неко могао доказати да је Христос ван истине, и када би истина збиља искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом, а не са истином Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 10, 2010 Гости Пријави Подели Написано Октобар 10, 2010 Цитат Mislim da je rasprava besmislena. Sto je trebalo da bude receno, receno je i po hiljadu puta. Samo cemo se nervirati zbog grupe bolesnih ljudi koji su sami sebe ubijedili da su zdravi, a potom to stanoviste namecu drustvu, pozivajuci se na svoja prava. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 10, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2010 iskreno, meni je gej isto što i potraga za smislom... u tom smislu gej way ili gej način života je još jedan od raznovrsnih promašaja u pokušaju da se ostvari trajan identitet u prolaznom... neki od sličnih su-patološka ljubomora,ljubav prema novcu i slavi, patološki shvaćena krvna veza, ljubav ka samousavršavanju bez ljubavi u tom procesu.... itd. svakako,ima još nekih tehnićkih osobenosti ali suština je ista... u tom pogledu gejeve ne osudjujem već ih sažaljevam, jer razumem impuls koji imaju ali mi je žao što na tome ostaju.... nemaju kreativan potencija koji raste vremenom... bar ga ja ne primećujem... inače, imam druga koji se druži sa pripadnicima gej populacije bg a poznaje i nekog lika koji radi za neko njihovo udruženje... kaže mi- frapirao bi se kad bi video većinu... sušta su suprotnost liberalnih shvatanja... većina... da li je to tačno, ne znam... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука