drvce Написано Децембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2012 Ocu ja da se bavim necim ovako interesantnim http://www.wetafx.co.nz/jobs Seti me se kad stignes! sqny је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ел Нињо Написано Децембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2012 Ocu ja da se bavim necim ovako interesantnim ПЕТААААААААААААААААК sqny је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rayela Написано Децембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2012 Ja obozavam film, ali mi je ukus jako staromodan, da ne kazem klasican, nekakve youtube clipove nikada ne gledam, a i nervira me kada neko ne ume da sastavi prostu recenicu nego svoje utiske prezentira postavlaujuci nekakve youtube clipove koje niko i ne pogleda Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Децембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2012 Ja obozavam film, ali mi je ukus jako staromodan, da ne kazem klasican, nekakve youtube clipove nikada ne gledam,a i nervira me kada neko ne ume da sastavi prostu recenicu nego svoje utiske prezentira postavlaujuci nekakve youtube clipove koje niko i ne pogleda Predlazem da napravis temu za klasicne filmove i podelis sa nama one koji su ti najdrazi GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Децембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2012 kada neko ne ume da sastavi prostu recenicu nego svoje utiske prezentira postavlaujuci nekakve youtube clipove koje niko i ne pogleda Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Децембар 13, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 13, 2012 Uh, i tako ja propuštam premijeru... a naježim se svaki put kada čujem!!! drvce је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Децембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2012 a i nervira me kada neko ne ume da sastavi prostu recenicu nego svoje utiske prezentira postavlaujucinekakve youtube clipove koje niko i ne pogleda Tema je "Novo iz filmske produkcije", tj. uglavnom se stavljaju vesti i trejleri o filmovima koji su u najavi i koji još nisu imali premijeru, tako da niko ne može da prezentira svoje utiske o nečemu što još nije imao prilike da vidi. Зосима је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Децембар 14, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2012 Ukoliko se ovo ostvari, biće bomba, kao i ostalo što je Kusta radio. NOVI KUSTIN FILM Mnogo me više obradovala vest da u filmu sem Monikice, treba da glumi i Tahar Rahim. Tahar je vrstan francuski glumac, koji me je oduševio u filmu "Prorok" Ako niste gledali, pogledajte. Na žalost, bojim se da sve ostane samo na najavama. Pre više od godinu dana, brat Deki je stavio poruku na ŽRU, u kojoj je najavljeno Kustino snimanje filma o Dostojevskom. Ništa od toga ne bi.. Dekijeva poruka o Kustinom filmu Таша је реаговао/ла на ово 1 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sir Oliver Написано Децембар 14, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2012 Prorok odličan film, svima ga preporučujem sqny and Јаков. је реаговао/ла на ово 2 "Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2012 "Oblivion 2013" (nema nikakve veze sa igricom). A izgleda kao neki mnogo dobar i paljevinski film... gringrin http://www.imdb.com/title/tt1483013/#lb-vi2391713561 drvce је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Децембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2012 Moram da spamujem ali ... toliko je lepa ta zena ! I da rece i Kusta u nekoj novini da je jedna Mo jedna od dve najlepse zene na svetu ... Јаков. је реаговао/ла на ово 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 26, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2012 Ma koji Luke Skywalker ili Anakin, Kapetan Kirk i gospodin Spok se vraćaju.. :lol: :blink2: winter Prava je katastrofa u sta se pretvorio Star Trek, covece! Blago receno - jezivo. Ovim "filmom" su definitivno i do kraja ruinirali onu izvornu viziju Dzina Rodenberija. A mislio sam da ce da se opamete posle proslog nastavka... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 26, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2012 Odlican komentar jednog posetioca youtubeta, na ovaj trek trailer: "Just saw Star Wars in Star Trek skin with Batman plot and Inception music...", a ja cu da dodam - i to u ocajnom izdanju... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Wlof Написано Децембар 26, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2012 :blink2: winter Prava je katastrofa u sta se pretvorio Star Trek, covece! Blago receno - jezivo. Ovim "filmom" su definitivno i do kraja ruinirali onu izvornu viziju Dzina Rodenberija. A mislio sam da ce da se opamete posle proslog nastavka... Iskreno prosli ST mi je bio pravo osvezenje,evo jedno od stvari...ne pamtim da sam ikad video padobran u Star Trek-u i da ljudi koriste neko cool hladno oruzije koje je Sulu imao Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 26, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2012 Tako nesto uopste i nije poenta Star Treka - sa proslim filmom dobili su jak film, ali izgubili su Star Trek. To je ono tragicno... Ali Holivud ide za novcem, pre svega, tako da to i ne cudi... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука