Jump to content

Ново из филмске продукције

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ocu ja da se bavim necim ovako interesantnim

http://www.wetafx.co.nz/jobs

Seti me se kad stignes!

• Волим 1

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 202
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Ja obozavam film, ali mi je ukus jako staromodan, da ne kazem klasican, nekakve youtube clipove nikada ne gledam,

a i nervira me kada neko ne ume da sastavi prostu recenicu nego svoje utiske prezentira postavlaujuci

nekakve youtube clipove koje niko i ne pogleda

Predlazem da napravis temu za klasicne filmove i podelis sa nama one koji su ti najdrazi :)

The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one

In the absence of science, opinion prevails

Подели на овим сајтовима

kada neko ne ume da sastavi prostu recenicu nego svoje utiske prezentira postavlaujuci nekakve youtube clipove koje niko i ne pogleda

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

a i nervira me kada neko ne ume da sastavi prostu recenicu nego svoje utiske prezentira postavlaujuci

nekakve youtube clipove koje niko i ne pogleda

Tema je "Novo iz filmske produkcije", tj. uglavnom se stavljaju vesti i trejleri o filmovima koji su u najavi i koji još nisu imali premijeru, tako da niko ne može da prezentira svoje utiske o nečemu što još nije imao prilike da vidi.

Подели на овим сајтовима

Ukoliko se ovo ostvari, biće bomba, kao i ostalo što je Kusta radio.

NOVI KUSTIN FILM

Mnogo me više obradovala vest da u filmu sem Monikice, treba da glumi i Tahar Rahim. Tahar je vrstan francuski glumac, koji me je oduševio u filmu "Prorok"

Ako niste gledali, pogledajte. ;)

MV5BMTUyMjQ1MTY5OV5BMl5BanBnXkFtZTcwNzY5

Monica-Bellucci-111512hs-1.jpg

Na žalost, bojim se da sve ostane samo na najavama. Pre više od godinu dana, brat Deki je stavio poruku na ŽRU, u kojoj je najavljeno Kustino snimanje filma o Dostojevskom. Ništa od toga ne bi.. :(

Dekijeva poruka o Kustinom filmu

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

"Oblivion 2013" (nema nikakve veze sa igricom).

A izgleda kao neki mnogo dobar i paljevinski film... gringrin

http://www.imdb.com/title/tt1483013/#lb-vi2391713561

• Волим 1

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
Ma koji Luke Skywalker ili Anakin, Kapetan Kirk i gospodin Spok se vraćaju.. :lol:

:blink2: winter

Prava je katastrofa u sta se pretvorio Star Trek, covece! Blago receno - jezivo.

Ovim "filmom" su definitivno i do kraja ruinirali onu izvornu viziju Dzina Rodenberija.

A mislio sam da ce da se opamete posle proslog nastavka...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Odlican komentar jednog posetioca youtubeta, na ovaj trek trailer:

"Just saw Star Wars in Star Trek skin with Batman plot and Inception music...", a ja cu da dodam - i to u ocajnom izdanju...

Подели на овим сајтовима

:blink2: winter

Prava je katastrofa u sta se pretvorio Star Trek, covece! Blago receno - jezivo.

Ovim "filmom" su definitivno i do kraja ruinirali onu izvornu viziju Dzina Rodenberija.

A mislio sam da ce da se opamete posle proslog nastavka...

Iskreno prosli ST mi je bio pravo osvezenje,evo jedno od stvari...ne pamtim da sam ikad video padobran u Star Trek-u i da ljudi koriste neko cool hladno oruzije koje je Sulu imao :D

Подели на овим сајтовима

Tako nesto uopste i nije poenta Star Treka - sa proslim filmom dobili su jak film, ali izgubili su Star Trek.

To je ono tragicno...

Ali Holivud ide za novcem, pre svega, tako da to i ne cudi...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...