Jump to content

EVOLUTION IS [NOT] A LIE !

Оцени ову тему

Препоручена порука

I sta onda? To se desava u nauci a nauka ima mehanizme za razotrivanje takvih stvari.

Medjutim danas zahvaljujuci proucavanju endogenih retrovirusa tacno znamo da je evoluciona

grana hominida za koju zna evoluciona biologija sasvim tacna.

Ovdje se opisuje lazni covjeka ti kazes i sta onda?

Подели на овим сајтовима

• Одговори 34
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Da ponovim

Ja sam prvo naveo konkretne naucne dokaze iz Kurana koje niko nije naucno pobio nego ste vrijedjali.

Zatim sam naveo podatke prevare "industrijskog leptira" i lažnog fosila i ilustriranog imaginarnog Piltdownski čovjeka baziran na njemu na sta opet niste imali odgovor.Nego opet vrijedjate.

Подели на овим сајтовима

@aquilo- kakve kojestarije... borba zivota da opstane je samo jedna od varijacija  u genetskim mutacijama vrsta... neke su se vrste radjale bez tog nagona ali nisu opstale da o njima danas pricamo...

Opstale su samo one koje ga imaju upravo zbog toga sto ga imaju, tako da je naivno njihovom opstanku pripisivati neki logos ili smisao u tom visem smislu...

Samo covjek kao jedino razumno bice zna sta je nagon za odrzavanje vrste i zbog pokusava na sve nacine daopstane. Sve ostale zivotinje ne posjeduju dovoljno inteligencije da to razumiju nego im je to dato u genima. Od koga? Majke prirode? ;)

Ja sam prvo naveo konkretne naucne dokaze iz Kurana koje niko nije naucno pobio nego ste vrijedjali.

Zatim sam naveo podatke prevare "industrijskog leptira" i lažnog fosila i ilustriranog imaginarnog Piltdownski čovjeka baziran na njemu na sta opet niste imali odgovor.Nego opet vrijedjate.

Imas li pretstave koliko je ovo glupo???????

Mislim da je krajnje vreme da prestanes sa laganjem na ovom forumu. Jasno sam ti dao dokumentaciju gde

su raskrinkane te lazi koje si tu sirio po forumu i ako te mrzi da procitas onda nemoj da siris lazi i da dosadjujes ljudima.

Koje laganje!?? Navedi koji fosilni ostaci odgovaraju evoluciji.NIJEDAN

Evo vidi KOLIKO ima prelaznih formi. Da li si ISTA otvorio od materijala koji sam postavio.

http://www.talkorigins.org/faqs/faq-transitional.html

Подели на овим сајтовима

I sta onda? To se desava u nauci a nauka ima mehanizme za razotrivanje takvih stvari.

Medjutim danas zahvaljujuci proucavanju endogenih retrovirusa tacno znamo da je evoluciona

I sta sa time? Zar ti mislis da evolucija sotiji na tome???

E moj arogantni neobrazovani prijatelju trebas mnogo jos kniga osim kurana da procitas da bi mogao

da vodis diskusije na ovu temu.

Jos hiljade i hiljade drugih naucnih otkrica idu u prilog evoluciji i iz toga svakom ko ima nesto u glavi jasno

sledi da je TE evolucije TACNA.

Подели на овим сајтовима

Da ponovim

NE nisi nista dokazao naveo si gomili gluposti za koje smo ti dali dokumentaciju koja pokazuje da

to jednostavno cinjenicno nije tacno.

Zasto konstatno lazes???

Подели на овим сајтовима

I sta sa time? Zar ti mislis da evolucija sotiji na tome???

E moj arogantni neobrazovani prijatelju trebas mnogo jos kniga osim kurana da procitas da bi mogao

da vodis diskusije na ovu temu.

Jos hiljade i hiljade drugih naucnih otkrica idu u prilog evoluciji i iz toga svakom ko ima nesto u glavi jasno

sledi da je TE evolucije TACNA.

Pitanje: zbog cega su pobornici teorije evolucije lagali i falsifkovali ako su tako sigurni u svoje teze? Kako mozes ocekivati od takvih strucnjaka neke istine kad se sluze takvim stvarima?

Подели на овим сајтовима

@aquilo- kakve kojestarije... borba zivota da opstane je samo jedna od varijacija  u genetskim mutacijama vrsta... neke su se vrste radjale bez tog nagona ali nisu opstale da o njima danas pricamo...

Opstale su samo one koje ga imaju upravo zbog toga sto ga imaju, tako da je naivno njihovom opstanku pripisivati neki logos ili smisao u tom visem smislu...

Samo covjek kao jedino razumno bice zna sta je nagon za odrzavanje vrste i zbog pokusava na sve nacine daopstane. Sve ostale zivotinje ne posjeduju dovoljno inteligencije da to razumiju nego im je to dato u genima. Od koga? Majke prirode? :)

Imas li pretstave koliko je ovo glupo???????

Mislim da je krajnje vreme da prestanes sa laganjem na ovom forumu. Jasno sam ti dao dokumentaciju gde

su raskrinkane te lazi koje si tu sirio po forumu i ako te mrzi da procitas onda nemoj da siris lazi i da dosadjujes ljudima.

Koje laganje!?? Navedi koji fosilni ostaci odgovaraju evoluciji.NIJEDAN

Evo vidi KOLIKO ima prelaznih formi. Da li si ISTA otvorio od materijala koji sam postavio.

http://www.talkorigins.org/faqs/faq-transitional.html

Sto se tice gospodje Hunt i njenog predstavljanja Zirafe kroz evoluciju dobro pogledaj pa ces da vidis da postoje velike nejasnoce i rupe u objasnjenju gdje fosili kao dokazi potpuno nedostaju

Подели на овим сајтовима

Pitanje: zbog cega su pobornici teorije evolucije lagali i falsifkovali ako su tako sigurni u svoje teze? Kako mozes ocekivati od takvih strucnjaka neke istine kad se sluze takvim stvarima?

Још увек није сигурно ко је кривац за превару, тако да ни мотив не можемо сигурно да знамо. Могуће је да је крива тадашња британска ароганција (како то да не постоји неки фосил из Британије), а могуће је и да је неко једноставно хтео добро да се нашали, али је био толико добар да је превара дуго опстала. Осумњичени су, између осталих, Артур Конан Дојл и Тејар де Шарден. Оно што је битно, превару су разоткрили еволуциони научници (гле чуда) и то из једног врло занимљивог разлога - није се уклапала у предвиђања теорије еволуције. Фалсификат је био скоро савршен, сасвим сигурно је дело неког генијалног и веома умешног аутора. Али џаба што је фосил био ”савршен” кад се није уклапао у теорију. Превара са Пилтдаунским човеком не само да није показала слабост теорије еволуције, већ напротив, њену снагу и снагу научне теорије уопште. Један од првих који су јавно посумњали био је наш Брана Петронијевић.

Подели на овим сајтовима

Sto se tice gospodje Hunt i njenog predstavljanja Zirafe kroz evoluciju dobro pogledaj pa ces da vidis da postoje velike nejasnoce i rupe u objasnjenju gdje fosili kao dokazi potpuno nedostaju

Znaci opet nisi otvorio link koji sam dao i nisi video DA POSTOJI VELIKI BROJ PRELAZNIH FORMI.

Подели на овим сајтовима

Zasto je to uopste bitno kada su ih razotrikili drugi naucnici takodje evolucionisti.

Подели на овим сајтовима

Jeli Selkoba da li je i ovo naucna cinjenica od pre 14 vekova iz Kurana?

Now let man but think from what he is created! He is created from a drop emitted-Proceeding from between the backbone and the ribs," (Qur'an 86:5-7).

evo pojasnjenja

http://www.islamicboard.com/health-science/134286406-quran-86-5-7-q-23-14-a.html

Подели на овим сајтовима

Znaci opet nisi otvorio link koji sam dao i nisi video DA POSTOJI VELIKI BROJ PRELAZNIH FORMI.

Evo nekih stvarcica;

Hyracotherium nije predak konja kako stoji tamo nego je njegov rodjak tj. to je vrsta Palaeotheriidae koja je izumrla.

Подели на овим сајтовима

Archaeopteryx

evolucionisti uzimaju ovaj primjerak kao prelazak reptila koji nije letio u pticu. Oni to objasnjavaju nedostatkom  grudne kosti(ili da ta kost nije kao kod danansjih ptica) koju imaju danasnje ptice i da zbot tog on nije bio u stanju da leti.

Medjutim u zadnjem fosilnom  pronalasku iz 1992 godine je pronadjena ova kost.

Perje danasnjih ptica imaju asimetricnu strukturu da bi posjedovali aerodinamicnu sposobnost.

Isto vazi i za perje Archaeopteryxa, sto znaci da je on bio u stanju da leti.

Kandze na krilima Archaeopteryxa ne ukazuju da je to nekada bio reptil jer i danas kod Hoatzin  Taouraco ptica nalazimo kandze

Zube u kljunu pronalazimo i u pojedinim danansjim vrstama ptica

Подели на овим сајтовима

Navodno izumrla Riba Coelacanth kao preteca kopnenih bica

u 30-tim je ova riba vazila kao preteca konpnenih bica.

Ali 1938 godine u indijskom okenau je otkrivenm zivi primjer ove ribe. U godinama poslije je otkriveno vise od 200 zivih primjeraka ove vrste. Evolucionist paleontolog J. L. B. Smith je izjavio da je ovim vise iznenandjen nego da je vidio zivog dinosaurusa

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...