selkoba Написано Октобар 6, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 6, 2010 Reptili i sisavci Evolucionisti nemaju konkretne dokaze kako su sisavci nastali. Npr. delfini i kitovi bi trebali da imaju odredjene knpnene predake kojih uopste nema. Darvin je prvo pretpostvlaj o da kitovi nastaju od medvjeda koji su pokusali da plivaju u vodi ali je od toga poslije odustao. Donja vilica kod sisavaca sastoji se od jedne kosti u koju su utisnuti zubi dok kod reptila su tri kosti. U srednjem uhu su tri male koscice cekic nakovanj i stremen, kod reptila jedna. Evolucionisti kazu da se to desilo ali ne mogu da objasne kako!? Evolucionista i paleontolog Roger Lewin je sam priznao da prijelaz ka prvom sisavcu je misterij Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
selkoba Написано Октобар 6, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 6, 2010 EL nije problem da se selkobini postovi prebace u neku temu o evoluciji a mi ovde da nastavimo sa "vernici pitaju ateiste"? To i jeste jedno od mojih pitanja za ateiste. Kako je moguce da i dalje vjerujete u evoluciju kao bajku i pored svih dokaza koji govore protiv? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Октобар 7, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2010 Evo selkoba imas sad i svoju temu... moze na miru da pises gluposti dok te mi na miru ignorisemo... Veliki pozdrav od mracnjaka... (nacrtao sam muhameda malopre...) пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Октобар 7, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2010 Slekoba je dobio odgovore na nove gluposti na temi "Pitajte evolucioniste". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SveCovek Написано Октобар 7, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2010 Selkoba koliko je Zemlja stara? Ako se kajes, onda i volis, a ako volis onda si vec Boziji... ljubavlju se sve iskupljuje sve se spasava... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука