Аурор Написано Август 6, 2010 Пријави Подели Написано Август 6, 2010 Sa mora. Је л то бацаш каненчиће? Da! Vidi se jedan ripple. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Август 6, 2010 Пријави Подели Написано Август 6, 2010 ne može se linkovati sa fejsa... najbolje da se slika okači na http://imageshack.us/ pa odatle da se linkuje ovdeможе, само се кликне десним кликом на саму сличицу и VIEW IMAGE да се добије директни линк ка сличици и онда се нормално тагује ...Eh, probala sam sinoc i nije islo a ranije jeste, ne znam zasto ne. Сад су превелике али другом приликом ћу поправити надам се. :bla: нема везе, bigger is better dadaлепа је башта, а где је то? ali zato dobijes bigger and better...hahaa... a mesto je dalekoooo, na kraj sveta, gdje je lqj2e2sokakote prodao sve belcu za $1 a sada moras da cekas u redu da bi dosao u to mestasce, tj. spustio se izmedju dve stene koje ako Bog da cu da postavim veceras i ako bude ona moja masina saradjivala sa mnom tj. radila sta ja hocu. :cheesy2: My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 6, 2010 Пријави Подели Написано Август 6, 2010 ево ради најнормалније ... горња испосница светог Саве код Студенице lqj2e2sokakote клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kirios1 Написано Август 6, 2010 Пријави Подели Написано Август 6, 2010 http://img5.imageshack.us/img5/3131/030fo.jpg Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kirios1 Написано Август 6, 2010 Пријави Подели Написано Август 6, 2010 pa ni ja se nisam bas snasla, ocigledno, probala sam to preko imageshack; inace Pedja i ja sam iz Va, ali zivim u Bg, i znam te iz Crkve; ona burma na slici (sa krsticima-uzgred, svaka cast stvarno ko primeti da su krstici)mi se mnogo svidja, da sam znala da takvih ima za vencanje bih uzela takvu, ali sad je gotovo:( Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 6, 2010 Пријави Подели Написано Август 6, 2010 pa ni ja se nisam bas snasla, ocigledno, probala sam to preko imageshack; inace Pedja i ja sam iz Va, ali zivim u Bg, i znam te iz Crkve; ona burma na slici (sa krsticima-uzgred, svaka cast stvarno ko primeti da su krstici)mi se mnogo svidja, da sam znala da takvih ima za vencanje bih uzela takvu, ali sad je gotovo:( Koristite tinypic.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 6, 2010 Пријави Подели Написано Август 6, 2010 ма кул је овако линковати кад су велике ... кириос, само кад поставиш овај линк фотке и обележи га овако и удри дугменце ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 6, 2010 Пријави Подели Написано Август 6, 2010 evo i video uputstva o postavljanju slike.... da obnovimo Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 6, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 6, 2010 Pokušavam da postavim sliku po ovom upustvu ali mi neuspeva , izlazi mi prazna poruka! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 6, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 6, 2010 Ne ide mi ova tehnika kako treba dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 6, 2010 Пријави Подели Написано Август 6, 2010 па не копираш линк слике у тело поруке ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Август 6, 2010 Пријави Подели Написано Август 6, 2010 My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 6, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 6, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 6, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 6, 2010 USPEO SAM , JEEEEEEEEEEEEE....! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 6, 2010 Пријави Подели Написано Август 6, 2010 slava3 klapklap Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука