Тавита Написано Јун 24, 2010 Пријави Подели Написано Јун 24, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јун 24, 2010 Пријави Подели Написано Јун 24, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јул 12, 2010 Пријави Подели Написано Јул 12, 2010 Moram da stavim.... MOJA BAAAAAAAAAAAAAABAAAAAAAAAAAAAA :group111: Prelijepa.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јул 12, 2010 Пријави Подели Написано Јул 12, 2010 ona je moj trenutni avatar :group111: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 27, 2010 Пријави Подели Написано Јул 27, 2010 nursery od pre jedno 2 nedelje Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 27, 2010 Пријави Подели Написано Јул 27, 2010 Savremeni metod montiranja novogodišnjih ukrasa u Guči, sa kuka! Odavde! Op! Vidi mi rukavice. Stil bejbe. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 27, 2010 Пријави Подели Написано Јул 27, 2010 sve je to prolazno 4chsmu1 confused :bla: Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 27, 2010 Пријави Подели Написано Јул 27, 2010 Imam ja i ljubavi. Stil bejbe. Idem na more sutra i neću biti tu desetak dana. Pozdravljam vas vernike. 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јул 27, 2010 Пријави Подели Написано Јул 27, 2010 Поздрав! И леп одмор! 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 27, 2010 Пријави Подели Написано Јул 27, 2010 Imam ja i ljubavi. Stil bejbe. Idem na more sutra i neću biti tu desetak dana. Pozdravljam vas vernike. :bla: 4chsmu1 ne zaboravi nas confused pa kad se vratiš biće utisci Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 31, 2010 Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 nursery od pre jedno 2 nedelje који си ћале-цар :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 31, 2010 Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 hvala medo...da t se vrati Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 31, 2010 Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 hvala medo...da t se vrati е фала ти ко рођеном, није ми скоро тако нешто лепо неко пожелео algabacaju :group111: 0110_hahaha 4chsmu1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука