Маша Написано Мај 3, 2010 Пријави Подели Написано Мај 3, 2010 Цитат машо грмаљуМоре мрш тамо!Ја сам једна фина и суптилна женскиња. 0205_whistling Имал ко виши? Е саш да виш. Двери и Крв на сајму књига Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 3, 2010 Пријави Подели Написано Мај 3, 2010 Цитат Цитат машо грмаљуМоре мрш тамо!Ја сам једна фина и суптилна женскиња. Имал ко виши? Е саш да виш. шалим се бре 0102_laugh :) 0102_laughсад ће 100% да вади неке кошаркаше 0202_238 0205_whistling клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Мај 3, 2010 Пријави Подели Написано Мај 3, 2010 Цитат шалим се бре 0102_laugh 0205_whistling :)Прекасно 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 3, 2010 Пријави Подели Написано Мај 3, 2010 хаааааа, види га Каличко, шта ради он тамо? и ко су ''Крв''? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Мај 3, 2010 Пријави Подели Написано Мај 3, 2010 Машо, зар морадох да се пењем на планину и скачкам док шаљем поздраве, да извучеш ове фотке на светло дана? 0205_whistling Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 3, 2010 Пријави Подели Написано Мај 3, 2010 0205_whistling :) super ste svi 0102_laugh Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Мај 3, 2010 Пријави Подели Написано Мај 3, 2010 Цитат хаааааа, види га Каличко, шта ради он тамо? и ко су ''Крв''? Он је исто хаџија Једно време смо се интензивно дружили. И помоћник www.kraljevskiredvitezova.org Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Мај 3, 2010 Пријави Подели Написано Мај 3, 2010 Цитат Машо, зар морадох да се пењем на планину и скачкам док шаљем поздраве, да извучеш ове фотке на светло дана? 0203_cool Pa ne volim namet .. od nameta nema selameta то је та фирма за обезбеђење где сам и ја радила Копорин, слава фирме Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Мај 3, 2010 Пријави Подели Написано Мај 3, 2010 Цитат 0203_cool 0110_hahaha 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 3, 2010 Пријави Подели Написано Мај 3, 2010 Цитат Цитат 0203_cool 0110_hahaha 0409_feel sFun_bat Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 3, 2010 Пријави Подели Написано Мај 3, 2010 Цитат Цитат хаааааа, види га Каличко, шта ради он тамо? и ко су ''Крв''? Он је исто хаџија Једно време смо се интензивно дружили. да, ја га знам из једног другог времена, чух да је ишао у хаџилук ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Мај 3, 2010 Пријави Подели Написано Мај 3, 2010 Браво, Машо, права жена :-))) Лепа, крупна (висока) и женствена! Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Мај 3, 2010 Пријави Подели Написано Мај 3, 2010 Uploaded with ImageShack.us Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Мај 4, 2010 Пријави Подели Написано Мај 4, 2010 Шта ли ти је рекла, ... tanning 0205_whistling Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lion Написано Мај 4, 2010 Пријави Подели Написано Мај 4, 2010 Поздрави тетка Мирођију и питај је како се кува супа од корњаче 0102_laugh 0202_238 "Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука