Вера Написано Фебруар 16, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2010 Људи, баш сам уживала гледајући фотографије! Већина њих је стварно одлична! Ево и неких мојих... За почетак, нешто мени најмилије... мој бебан com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 16, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2010 ????, ??? ??? ??????? ????????? ???????????! ?????? ??? ?? ??????? ???????! ??? ? ????? ?????... ?? ???????, ????? ???? ?????????... ??? ????? ??, ????? ?? ???????? ?????, ??? ????? ?? ??????? ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вера Написано Фебруар 16, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2010 Једно од стабала покрај Црног језера на Дурмитору. Фотографисано лета 2007. године com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вера Написано Фебруар 16, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2010 Моја омиљена Тара... com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вера Написано Фебруар 16, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2010 Изворчић на Биоградском језеру Код светог Василија Крф com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 16, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2010 е свака част за прелепе слике! :cheesy2: navijanje navijanje клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вера Написано Фебруар 16, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2010 :cheesy2: 0104_cheesy com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Фебруар 16, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2010 Дивне фотографије, ваистину ! klapklap.gif' class='bbc_emoticon' alt='0442_feel' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Фебруар 17, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2010 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Фебруар 17, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2010 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 17, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2010 ова доња ми се баш свиђа, баш мир клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Фебруар 17, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2010 Зосима, дедер отвори замрзивач да видимо овогодишњи упец Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Фебруар 26, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2010 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tanja Написано Фебруар 26, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2010 0705_read klapklap klapklap Жив ми Господ мој Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Фебруар 26, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2010 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука