Тавита Написано Фебруар 9, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2010 Једва чекам те трауме 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Фебруар 9, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2010 ok, ok ja samo upozoravam. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Miki Написано Фебруар 10, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2010 СВЕТА ГОРА - ТАМО ГДЕ НЕБО ПОЧИЊЕ ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
rasha Написано Фебруар 10, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2010 ????? ???? - ???? ??? ???? ?????? ??????? ???????????! (????? ?? ???????? ???? ??????? ????) Ако, дакле, једете, ако ли пијете, ако ли што друго чините, све на славу Божију чините.(1. Кор 10, 31) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Фебруар 11, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2010 Дивне слике! Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Фебруар 11, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2010 СВЕТА ГОРА - ТАМО ГДЕ НЕБО ПОЧИЊЕ 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Фебруар 11, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2010 http://www.orthphoto.net/photo.php?id=50976# Наши пастири Литургија, слава манастира Девич, св. Јоаникије Девички, 15.12.2009. Косово и Метохија "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Фебруар 11, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2010 Браво Данијела 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Фебруар 11, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2010 tja...koliko je moglo u datim uslovima:mrak, guzva, dim tamjana, slikano iz ruke... moj aparat se nije bas dobro u ovakvim situacijam "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Фебруар 11, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2010 ne znam kako vam uspeva da tako postavite fotografije, meni jednostavno nece i nece. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Фебруар 11, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2010 ja sam MAC korisnik i meni se pojavljuju kao ponuda drugacije opcije nego na PC-u. Kad sve ovo radim sa PC-a nema problema. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 11, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2010 ja sam MAC korisnik i meni se pojavljuju kao ponuda drugacije opcije nego na PC-u. Kad sve ovo radim sa PC-a nema problema. ?? ??????? ??? ??????, ???? ????? ???? ...??????? ?? ?? ?? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вера Написано Фебруар 16, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2010 Људи, баш сам уживала гледајући фотографије! Већина њих је стварно одлична! Ево и неких мојих... За почетак, нешто мени најмилије... мој бебан com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 16, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2010 ????, ??? ??? ??????? ????????? ???????????! ?????? ??? ?? ??????? ???????! ??? ? ????? ?????... ?? ???????, ????? ???? ?????????... ??? ????? ??, ????? ?? ???????? ?????, ??? ????? ?? ??????? ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вера Написано Фебруар 16, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2010 Једно од стабала покрај Црног језера на Дурмитору. Фотографисано лета 2007. године com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука