Jump to content

Моје фотографије

Оцени ову тему

Guest Настасија

Препоручена порука

Постављена слика

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

• Одговори 731
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Ево мало присутности љубави и лепоте Божије која је свуда...и у нама и око нас...само је треба уочити.  :smiley:

Постављена слика

Постављена слика

Постављена слика

Постављена слика

Постављена слика

св.Нил Сорски

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

dobro, bre, mori!

jel ovo tema na kojoj se stavljaju fotografije koje smo sami snimili ili stavljamo tudje fotografije koje bi smo voleli da su nase?

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

Да,оно нису моје фотографије...мислио сам да "моје фотографије" значи и "оне које имам" а не само "оне које сам направио сам"...ја се извињавам,посебно Данијели,изгледа да сам погрешно схватио циљ топика.  :smiley:

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

??,??? ???? ???? ???????????...?????? ??? ?? "???? ???????????" ????? ? "??? ???? ????" ? ?? ???? "??? ???? ??? ???????? ???"...?? ?? ?????????,??????? ????????,??????? ?? ??? ???????? ??????? ??? ??????.  :smiley:

nisi ti duzan da se meni nista izvinjavas.

ko kaze da sam ja u pravu?

ja sam shvatila da je tema da se postavjaju fotografije koje sami snimimo. ako sam pogresila izvinjavam se svima.

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

Подели на овим сајтовима

Постављена слика

?? ????....  :drugarstvo:.gif' class='bbc_emoticon' alt=':drugarstvo:' /> ??????????????????????????????????????????

ocu i ja imam ovakve trepavice

Подели на овим сајтовима

??? ?????????  0104_cheesy

????????!!!

? ????? ?? ?????? ?????? ?? ?????? ?? ??????  0110_hahaha

???????? ?? ???? ???? ??????? ? ?? ???? ???? ???????  :smiley:

naravno. mozes da pricas koliko hoces i da radis sta hoces ja se samo iskljucim i necu te ni primetiti.

a mogu i da te upoznam sa mojim ludacima iz foto kluba. imaces dozivotne traume od fotografa i poziranja  0104_cheesy

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...