Зорица екс Милева Написано Фебруар 7, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2010 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Фебруар 7, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2010 Ево мало присутности љубави и лепоте Божије која је свуда...и у нама и око нас...само је треба уочити. :smiley: св.Нил Сорски Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Фебруар 7, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2010 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zlata Написано Фебруар 7, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2010 ????? ?????? ?????? ????????? ??????? 0110_hahaha "Видети свет у зрнцу песка, И небо у дивљем цвету, Држати бесконачност на длану А вечност у једном часу" В.Блејк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 8, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2010 уууууууууууууууу јеееееееееееееее eheeeej sokiran crvenilo crvenilo klapklap klapklap клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Фебруар 8, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2010 dobro, bre, mori! jel ovo tema na kojoj se stavljaju fotografije koje smo sami snimili ili stavljamo tudje fotografije koje bi smo voleli da su nase? "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Фебруар 8, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2010 Да,оно нису моје фотографије...мислио сам да "моје фотографије" значи и "оне које имам" а не само "оне које сам направио сам"...ја се извињавам,посебно Данијели,изгледа да сам погрешно схватио циљ топика. :smiley: Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Фебруар 8, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2010 Али, радост је свакако иста. klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Фебруар 8, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2010 ??,??? ???? ???? ???????????...?????? ??? ?? "???? ???????????" ????? ? "??? ???? ????" ? ?? ???? "??? ???? ??? ???????? ???"...?? ?? ?????????,??????? ????????,??????? ?? ??? ???????? ??????? ??? ??????. :smiley: nisi ti duzan da se meni nista izvinjavas. ko kaze da sam ja u pravu? ja sam shvatila da je tema da se postavjaju fotografije koje sami snimimo. ako sam pogresila izvinjavam se svima. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Фебруар 9, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2010 са фона.... .gif' class='bbc_emoticon' alt='joooj' /> Арлекинооооооооооооооооооооооооооооооооооо Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Фебруар 9, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Фебруар 9, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2010 Suzana - novi clan Crkve veliki osmeh sunce VALJEVO, nedelja 07.02.2010.g. Бог је благословио ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Фебруар 9, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2010 ?? ????.... .gif' class='bbc_emoticon' alt=':drugarstvo:' /> ?????????????????????????????????????????? ocu i ja imam ovakve trepavice "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Фебруар 9, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2010 као Арлекино? 0104_cheesy можеееее!!! А хоћеш ме водити некада да сликам са тобом? Обећавам да нећу пуно причати и да нећу бити досадна :smiley: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Фебруар 9, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2010 ??? ????????? 0104_cheesy ????????!!! ? ????? ?? ?????? ?????? ?? ?????? ?? ?????? 0110_hahaha ???????? ?? ???? ???? ??????? ? ?? ???? ???? ??????? :smiley: naravno. mozes da pricas koliko hoces i da radis sta hoces ja se samo iskljucim i necu te ni primetiti.a mogu i da te upoznam sa mojim ludacima iz foto kluba. imaces dozivotne traume od fotografa i poziranja 0104_cheesy "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука