Jump to content

Моје фотографије

Оцени ову тему

Guest Настасија

Препоручена порука

odlican ti je ton na ovim fotkama. praktika je ipak praktika.

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

• Одговори 731
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Помоз' Бог свима!

Моја прва порука на форуму, па одмах нешто из мог краја.

Постављена слика

Храм Вазнесења Господњег - Жарково

Фотографијом се бавим (аматерски) од '99. иначе сам иконописац. Пре него што сам се регистровао највише сам претурао по Уметности и сличним подфорумима. Вероватно ће тако бити и у будуће.

Ако, дакле, једете, ако ли пијете, ако ли што друго чините, све на славу Божију чините.(1. Кор 10, 31)

Подели на овим сајтовима

?????' ??? ?????!

???? ???? ?????? ?? ??????, ?? ????? ????? ?? ??? ?????.

Постављена слика

???? ????????? ????????? - ???????

???????????? ?? ????? (?????????) ?? '99. ????? ??? ??????????. ??? ???? ??? ??? ?? ??????????? ??????? ??? ???????? ?? ????????? ? ??????? ???????????. ????????? ?? ???? ???? ? ? ??????.

nema te na Orthphoto-u dugo

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

Подели на овим сајтовима

Хвала свима на добродошлици!

~Danijela

Мало сам паузирао са ношењем камере по Црквама и Манастирима, почео сам због фотографије да пропуштам оно због чега сам дошао  :smiley:

Ево једне,.......не знам како да је назовем  0202_238

Постављена слика

Ако, дакле, једете, ако ли пијете, ако ли што друго чините, све на славу Божију чините.(1. Кор 10, 31)

Подели на овим сајтовима

potpuno te razumem... ni ja aparat ne vucem vise sa sobom, dosadilo mi... ne mogu da se koncentrisem na bogosluzenje... svi me gnjave zasto ne slikam zivot u crkvi: hor kad peva i kad se smejulje kad pogrese, pojici za pevnicom zatrpani knjigama medju kojim se pogube (skroz simpaticno), decica koja se vrzmaju ispre ikonostasa  vire sta se desava u oltaru....

Подели на овим сајтовима

??? ?????,.......?? ???? ???? ?? ?? ???????  0202_238

Постављена слика

Prkos...

uprkos stegama ja (cvet) svetam i lep sam i ziv sam..

Подели на овим сајтовима

??????????????????? ??? ?? ?? ???? ?????? ????  navijanje

?????, ????? ??? ?????  dada

?????, ???? ??? ?????  :smiley:

??? ??? ???????????? ?? ??? ???????? ??? ???? ????? ????  0104_cheesy ???? ????? ???? ???? ??????????.

Постављена слика

Постављена слика

??????? ?????!

Подели на овим сајтовима

?? ?? ?? ??? ?? ????? ???? ?????????, ? ?? ?? ????? ?????? ????????????:

http://prezviter-ivanterzic.blogspot.com/
?????, ??????? ??!

????? ?? ?? ??????? ???? ??  http://www.pravoslavno-hriscanstvo.com/ ?????? ??? ??? ??? ????????? ????.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...