мирођија Написано Септембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Септембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Септембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2010 Монах са фотографије је из руског манатира Свете Тројице из Дивјејева. ekstra У Успење је дошао у исто време па смо се сликали. ekstra :bla: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2010 Пантократор црква св.Пантелејмон, Дивчибаре "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Септембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2010 Мирођијоооооооооо, завидим ти на овом путешествију. kolo2 Слике су,стварно прелепе pravopop Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Септембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2010 Пантократор црква св.Пантелејмон, Дивчибаре mense0198626478946378946 mense0198626478946378946 mense0198626478946378946 и то много!!!!!!!!!!! Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 21, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2010 венчање мојих пријатеља Ирене и Роберта "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 21, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2010 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 23, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2010 унутрашњост цркве св. Пантелејмона, Дивчибаре "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 24, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2010 Ljubav i sreca http://www.kljucraja.com/ "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Октобар 8, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2010 Molitva pravoslavnog sveštenika u protestanskoj crkvi koja je ustupljena na korištenje dok se ne izgradi pravoslavna crkva. Glogonj "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vlatka Написано Октобар 8, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2010 Jako mi se dopada. dada "Невоља је било и биваће, људи и нељуди је бивало и биваће. Околности не зависе увијек од нас, али да ли ћемо бити људи или нељуди то од нас зависи." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука