Тавита Написано Август 2, 2010 Пријави Подели Написано Август 2, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Август 2, 2010 Пријави Подели Написано Август 2, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Август 5, 2010 Пријави Подели Написано Август 5, 2010 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Август 6, 2010 Пријави Подели Написано Август 6, 2010 My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 6, 2010 Пријави Подели Написано Август 6, 2010 ne može se linkovati sa fejsa... najbolje da se slika okači na http://imageshack.us/ pa odatle da se linkuje ovde Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Август 6, 2010 Пријави Подели Написано Август 6, 2010 My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Август 6, 2010 Пријави Подели Написано Август 6, 2010 Сад су превелике али другом приликом ћу поправити надам се. stadaradim My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 6, 2010 Пријави Подели Написано Август 6, 2010 ne može se linkovati sa fejsa... najbolje da se slika okači na http://imageshack.us/ pa odatle da se linkuje ovdeможе, само се кликне десним кликом на саму сличицу и VIEW IMAGE да се добије директни линк ка сличици и онда се нормално тагује ... Сад су превелике али другом приликом ћу поправити надам се. нема везе, bigger is better лепа је башта, а где је то? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 6, 2010 Пријави Подели Написано Август 6, 2010 Sa mora. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тихон Написано Август 6, 2010 Пријави Подели Написано Август 6, 2010 Накинђурено у Фото - дућану? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 6, 2010 Пријави Подели Написано Август 6, 2010 Накинђурено у Фото - дућану? Pa? Par efekata. (: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тихон Написано Август 6, 2010 Пријави Подели Написано Август 6, 2010 Не ми је лоше :cheesy:. Који су ефекти ако није тајанствено? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 6, 2010 Пријави Подели Написано Август 6, 2010 Не ми је лоше :cheesy:. Који су ефекти ако није тајанствено? Ovaj je ispao super, mislim da se zove Diffusal Glow. Koristim CS3. A vidi mene, ispao sam kao Novak Đoković =) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Август 6, 2010 Пријави Подели Написано Август 6, 2010 Sa mora. Је л то бацаш каненчиће? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука