мирођија Написано Мај 4, 2010 Пријави Подели Написано Мај 4, 2010 Поздрави тетка Мирођију и питај је како се кува супа од корњаче 0102_laugh 0202_238 Што би рекао наш дивни брат Дибидусрус,ваљда ми неће замерити, кад сам ја била у дивној Елади, давно пре 15-16.г, мене кували то супа, нисам ја знала да то од те живуљке, па ја све повратила, и рекла, ја то никада не кувати, ма какве бољке се од тог створа могу лећити... То нама била с'премила наша газдарица, судија, госпођа Фатула, у пензији,,, и тако даље... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Miki Написано Мај 8, 2010 Пријави Подели Написано Мај 8, 2010 Војници кипарске војске чувају Христов Гроб, Никозија, Кипар Уочи Васкршње ноћи, Никозија, Кипар Христос Васкрсе! Χριστός Ανέστη! Мошти Светог Лазара (други пут, 40-ак година након Васкрсења, се упокоји на Кипру), Ларнака, Кипар Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Мај 8, 2010 Пријави Подели Написано Мај 8, 2010 хаааааа, види га Каличко, шта ради он тамо? и ко су ''Крв''? Он је исто хаџија 0110_hahahaЈедно време смо се интензивно дружили. да, ја га знам из једног другог времена, чух да је ишао у хаџилук ...Многи иду свуда 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
presretach Написано Мај 8, 2010 Пријави Подели Написано Мај 8, 2010 Da li je oruzije dozvoljeno da se unosi u crkvu? Gledam ove slike sa kipra, pa zato pitam. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 8, 2010 Пријави Подели Написано Мај 8, 2010 Da li je oruzije dozvoljeno da se unosi u crkvu? Gledam ove slike sa kipra, pa zato pitam. да, зар је дотле дошло - да светиња мора и оружјем да се брани тамо? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 8, 2010 Пријави Подели Написано Мај 8, 2010 Boromir. 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Miki Написано Мај 8, 2010 Пријави Подели Написано Мај 8, 2010 Da li je oruzije dozvoljeno da se unosi u crkvu? Gledam ove slike sa kipra, pa zato pitam. да, зар је дотле дошло - да светиња мора и оружјем да се брани тамо? Да, дотле је дошло тамо на Кипру. Изнад главе имају 200.000 у потпуности наоружаних Турака. Само још ми Срби нешто глумимо и вјерујемо у бајке... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 8, 2010 Пријави Подели Написано Мај 8, 2010 Da li je oruzije dozvoljeno da se unosi u crkvu? Gledam ove slike sa kipra, pa zato pitam. да, зар је дотле дошло - да светиња мора и оружјем да се брани тамо? Да, дотле је дошло тамо на Кипру. Изнад главе имају 200.000 у потпуности наоружаних Турака. Само још ми Срби нешто глумимо и вјерујемо у бајке... 0110_hahaha добро брате, мислим да овде нема ненаоружаних, или има неко и за ненаоружаног барем по једну пушку или пиштољ 0110_hahaha клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Мај 14, 2010 Пријави Подели Написано Мај 14, 2010 Јереминдан, 14. мај, вашар у Чачку. ЦЕНКАЊЕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Мај 14, 2010 Пријави Подели Написано Мај 14, 2010 Шта одабрати? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Мај 14, 2010 Пријави Подели Написано Мај 14, 2010 Ваљда ће нешто и продати? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Мај 14, 2010 Пријави Подели Написано Мај 14, 2010 Али, док је хлеба нашег насушнога, нема глади! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Мај 14, 2010 Пријави Подели Написано Мај 14, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Мај 14, 2010 Пријави Подели Написано Мај 14, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Мај 14, 2010 Пријави Подели Написано Мај 14, 2010 Дечији цртежи који су украшавали јучерашњу славу Чачка,Спасовдан, и литију која је одржана у рекордном одзиву Чачана! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука