Jump to content

Zaljubljenost, ljubav, brak ili.....rastanak

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ljubav je toliko komplikovana??????????????  0409_feel

Znaci ipak jos ne osecam pravu ljubav???  srcee

Ili mozda da???

???? ??? ?????? ??? ?? ?????? ??????? ?? ???? ??????  0104_cheesy ??? ?? ?????????

? ????? ? ?? ?? ????, ? ??? ?? ????? ??, ???? ??? ????? ???? ????? ????? ??, ??? ??? ?? ??????

?? ???????? ?????? ? ???? ?? ??? ? ???? ??????... dada

Радост Христова је у овоме:

да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш,

макако тешка била искушења.

Подели на овим сајтовима

Како да првазиђем себе, како да побједим себе?

И да не буде тог ружног осјећања када га видим са другом дјевојком?

Како да савладам своју сујету, свој его?

Искрено желим да се мјењам у том смислу, али стварно не знам како!?

Дајте коју паметну...

Подели на овим сајтовима

izgleda da smo malo otišli sa teme klapklap

zašto najčešće dolazi do rastanka..zato što u samom startu ne pokušavamo da sagledamo osobu onakvu kakva je već se zaljubljujemo u iluziju osobe kakva mi očekujemo da bude..teško nam je da prihvatimo nečije mane...a zaboravljamo da u ljubavi mana nema...čovek ne može ni da voli ni da ne voli nešto što ne poznaje, onda voli svoju uobrazilju a en osobu

nismo spremni da se potpuno otvorimo, da budemo slobodni da budemo ono što jesmo..ganjamo da budemo nešto drugo..i onda...balon sapunice kad tad mora pući

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

zasto se uvjek zaljubljujemo u pogresne osobe srcee.gif' class='bbc_emoticon' alt='1324_womens' />

I ja se to pitam https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0409_feel.gif

????? ???? ??? ??? ???? ? ???? "???????? ?????".

ma ja "vazda" ispadnem pogresna  0104_cheesy  0104_cheesy

Подели на овим сајтовима

Ima nesto mazohisticko u nama...

Lazarica divno rece, mi "volimo" svoju uobrazilju vrlo cesto, da ne kazem u 99% slucajeva i samo podrazumevamo da znamo sta je ljubav i sta je zaljubljenost.

A te psiholoske trikove da se uvek "zaljubimo" u onoga ko nije "pravi", to je svima nama poznato.

Samo treba da osvestimo sopstvene strahove i sopstvene unutrasnje svetove.

Sta bi se desilo kada bismo se "zaljubili" u "pravog"?

Treba "dopustiti" sebi da budes https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/srecan.gif...

Ili sto bi Bern rekao cuvena igrica "aj cik me izleci", prenesena na musko zenske odnose, "aj cik budi pravi", mi samo igramo igricu i nesvesno se "namerno" zaljubljujemo u pogresnog da bismo ocuvali svoje iluzije pre svega o sebi i da se ne bismo sa sobom suocili, a kamoli sa predsobljem 1324_womens

Ma mnogo je lepo biti zrtva neuzvracene ljubavi, samo sto to nije ljubav, ne postoji tako nesto, jer ljubav pre svega nisu ta leprsava osecanja...

Stalno posmatram kolika je neosetljivost osetljivih ljudi prema osetljivosti njihovih bližnjih.

Подели на овим сајтовима

Uzmi osmeh i

daruj ga onome ko ga nikad nije imao.

Uzmi zrak sunca i

učini da odleti onamo gde vlada noć.

Otkrij izvor i

okupaj onoga ko živi u blatu.

Uzmi suzu i

položi je na lice onoga ko nikad nije plakao.

Uzmi hrabrost i

stavi je u dušu onoga ko se ne sme boriti.

Otkrij život i

pripovedaj o njemu onome ko ga ne može shvatiti.

Uzmi nadu i

živi u njenom svetlu.

Uzmi dobrotu i

daruj je onome ko ne zna darivati.

Otkrij ljubav i

pokaži je čitavom svetu..

(Mahatma Gandi)

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

Свака веза има свој врхунац и ако се тада не предузме ништа по питању брака почне да се расипа...

тако рече један који ме је оставио на крају ех.

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...