Semberac Написано Октобар 8, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2010 Их а још како је слатко само зато што знамо да је из Америке...их. prstgore Ма Мек је ок, али они ће да осете гњев народа (навијача пре свега) ако се парада буде одржала...Србија тог дана неће имати полиције на улицама, сви ће бити око параде. Можемо радити шта хоћемо, можемо се играти ДОСОВАЦА мало у скуштини, да се играмо ватре...хехе. То смо научили од наших "ћесара" који су паљењем дошли на власт. Шта очекују онда од навијача? "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 8, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2010 Их а још како је слатко само зато што знамо да је из Америке...их. prstgore Ма Мек је ок, али они ће да осете гњев народа (навијача пре свега) ако се парада буде одржала...Србија тог дана неће имати полиције на улицама, сви ће бити око параде. Можемо радити шта хоћемо, можемо се играти ДОСОВАЦА мало у скуштини, да се играмо ватре...хехе. То смо научили од наших "ћесара" који су паљењем дошли на власт. Шта очекују онда од навијача? Pre ce biti da ga ti ne volis samo zato sto je iz Amerike. Isto tako neke ljude ne volis samo zato sto su PEDERI. Treba da se stidis svojih (ne)morala i svoje (ne)etike ali tako to valjda ide u organizaciji cije si ti clan. I to je valjda i cini fasistickom. Prica zavrsena. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Октобар 8, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2010 Пре би био и фашиста (али буквално) који се бори за свој народ него издајица и атеиста. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 8, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2010 Пре би био и фашиста (али буквално) који се бори за свој народ него издајица и атеиста. Ja sam izdajica? Ja ne znam sta ti znaci taj komentar. Niti mi je jasno sta ti znaci to "(bukvalno)" kada si ti obican fasista u SVAKOM smislu te reci. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Октобар 8, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2010 Једна одговорна држава, свесна до каквих ће немира доћи у недељу, не би дозволила да се таква провокативна манифестација одржи. Али, то је тако када радите не својом главом већ по налогу других. Ризикују се животи и имовина зарад шачице настраних особа. Страшно и веома глупо. Iznad siline motki i kamenja ljudi koji ce da razbijaju to stoji nesto sto se zove ZAKON. Drzava mora da postuje sopstveni zakon jer je on ono sto Srbiju cini drzavom. Ne sme se ustuknuti zbog bezbednosti iz prostog razloga sto neko preti i sto je spreman na svasta. A ko bude ugrozavao druge i imovinu, taj ce odgovarati pred zakonom. Homoseksualci ne ugrozavaju nikoga. ...и постоји нешто што се зове перфидна злоупотреба закона и слободе зарад пропагирања неприхватљивих (већини) идеја. Ја само због ове перфидности и написао: ЗБОГОМ ДС - НИКАД ВИШЕ ОД МЕНЕ ГЛАС ДОБИТИ НЕЋЕТЕ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 8, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2010 Једна одговорна држава, свесна до каквих ће немира доћи у недељу, не би дозволила да се таква провокативна манифестација одржи. Али, то је тако када радите не својом главом већ по налогу других. Ризикују се животи и имовина зарад шачице настраних особа. Страшно и веома глупо. Iznad siline motki i kamenja ljudi koji ce da razbijaju to stoji nesto sto se zove ZAKON. Drzava mora da postuje sopstveni zakon jer je on ono sto Srbiju cini drzavom. Ne sme se ustuknuti zbog bezbednosti iz prostog razloga sto neko preti i sto je spreman na svasta. A ko bude ugrozavao druge i imovinu, taj ce odgovarati pred zakonom. Homoseksualci ne ugrozavaju nikoga. ...и постоји нешто што се зове перфидна злоупотреба закона и слободе зарад пропагирања неприхватљивих (већини) идеја. Ја само због ове перфидности и написао: ЗБОГОМ ДС - НИКАД ВИШЕ ОД МЕНЕ ГЛАС ДОБИТИ НЕЋЕТЕ! Da se postuje svaki pojedinac i da se zabrani diskriminacija - to je vecini prihvatljiva ideja i to su vrednosti za koje se zalazem. Bio on homoseksualac tj. PEDER kako ih zovete ili levoruk. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Октобар 8, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2010 Дарко дал се тако бориш за људска права Косовских Срба?Дал се тако бориш за људска права нас Образоваца?Дал се тако бориш за људска права свих оних нерођених деце који се убију пре него што се роде? ГДЈЕ СУ ЗА НАС ЉУДСКА ПРАВА??? Лицемери биће те истребљени Божијом правдом. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 8, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2010 Дарко дал се тако бориш за људска права Косовских Срба?Дал се тако бориш за људска права нас Образоваца?Дал се тако бориш за људска права свих оних нерођених деце који се убију пре него што се роде? ГДЈЕ СУ ЗА НАС ЉУДСКА ПРАВА??? Лицемери биће те истребљени Божијом правдом. Sto ti ne napravis paradu za prava Srba sa Kosova? Podrzao bih i tebe i paradu 100% kao sto podrzavam Srbe sa Kosova. A za nerodjenu decu koju ubijaju - za to se uvek borim. Pitaj ove sa foruma, i kada drzim predavanje iz biologije na temu Individualno Razvice Coveka uvek pomenem da to nije u redu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Октобар 8, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2010 Једна одговорна држава, свесна до каквих ће немира доћи у недељу, не би дозволила да се таква провокативна манифестација одржи. Али, то је тако када радите не својом главом већ по налогу других. Ризикују се животи и имовина зарад шачице настраних особа. Страшно и веома глупо. Iznad siline motki i kamenja ljudi koji ce da razbijaju to stoji nesto sto se zove ZAKON. Drzava mora da postuje sopstveni zakon jer je on ono sto Srbiju cini drzavom. Ne sme se ustuknuti zbog bezbednosti iz prostog razloga sto neko preti i sto je spreman na svasta. A ko bude ugrozavao druge i imovinu, taj ce odgovarati pred zakonom. Homoseksualci ne ugrozavaju nikoga. ...и постоји нешто што се зове перфидна злоупотреба закона и слободе зарад пропагирања неприхватљивих (већини) идеја. Ја само због ове перфидности и написао: ЗБОГОМ ДС - НИКАД ВИШЕ ОД МЕНЕ ГЛАС ДОБИТИ НЕЋЕТЕ! Da se postuje svaki pojedinac i da se zabrani diskriminacija - to je vecini prihvatljiva ideja i to su vrednosti za koje se zalazem. Bio on homoseksualac tj. PEDER kako ih zovete ili levoruk. Да се поштује сваки појединац - ДА, али и да се ЗАБРАНИ рекламирање педерастије и њено увођење у норматив понашања. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 8, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2010 Једна одговорна држава, свесна до каквих ће немира доћи у недељу, не би дозволила да се таква провокативна манифестација одржи. Али, то је тако када радите не својом главом већ по налогу других. Ризикују се животи и имовина зарад шачице настраних особа. Страшно и веома глупо. Iznad siline motki i kamenja ljudi koji ce da razbijaju to stoji nesto sto se zove ZAKON. Drzava mora da postuje sopstveni zakon jer je on ono sto Srbiju cini drzavom. Ne sme se ustuknuti zbog bezbednosti iz prostog razloga sto neko preti i sto je spreman na svasta. A ko bude ugrozavao druge i imovinu, taj ce odgovarati pred zakonom. Homoseksualci ne ugrozavaju nikoga. ...и постоји нешто што се зове перфидна злоупотреба закона и слободе зарад пропагирања неприхватљивих (већини) идеја. Ја само због ове перфидности и написао: ЗБОГОМ ДС - НИКАД ВИШЕ ОД МЕНЕ ГЛАС ДОБИТИ НЕЋЕТЕ! Da se postuje svaki pojedinac i da se zabrani diskriminacija - to je vecini prihvatljiva ideja i to su vrednosti za koje se zalazem. Bio on homoseksualac tj. PEDER kako ih zovete ili levoruk. Да се поштује сваки појединац - ДА, али и да се ЗАБРАНИ рекламирање педерастије и њено увођење у норматив понашања. To sto je nekome to bolesno ne znaci da je to bolesno. Da se zabrani sve protiv cega sam ja, taj princip? prstgore Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ego Написано Октобар 8, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2010 Хоћеш рећи да је здраво? „Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 8, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2010 Хоћеш рећи да је здраво? Ne znam. Ovi iz SZO kazu da jeste. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Октобар 8, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2010 Једна одговорна држава, свесна до каквих ће немира доћи у недељу, не би дозволила да се таква провокативна манифестација одржи. Али, то је тако када радите не својом главом већ по налогу других. Ризикују се животи и имовина зарад шачице настраних особа. Страшно и веома глупо. Iznad siline motki i kamenja ljudi koji ce da razbijaju to stoji nesto sto se zove ZAKON. Drzava mora da postuje sopstveni zakon jer je on ono sto Srbiju cini drzavom. Ne sme se ustuknuti zbog bezbednosti iz prostog razloga sto neko preti i sto je spreman na svasta. A ko bude ugrozavao druge i imovinu, taj ce odgovarati pred zakonom. Homoseksualci ne ugrozavaju nikoga. ...и постоји нешто што се зове перфидна злоупотреба закона и слободе зарад пропагирања неприхватљивих (већини) идеја. Ја само због ове перфидности и написао: ЗБОГОМ ДС - НИКАД ВИШЕ ОД МЕНЕ ГЛАС ДОБИТИ НЕЋЕТЕ! Da se postuje svaki pojedinac i da se zabrani diskriminacija - to je vecini prihvatljiva ideja i to su vrednosti za koje se zalazem. Bio on homoseksualac tj. PEDER kako ih zovete ili levoruk. Да се поштује сваки појединац - ДА, али и да се ЗАБРАНИ рекламирање педерастије и њено увођење у норматив понашања. To sto je nekome to bolesno ne znaci da je to bolesno. Da se zabrani sve protiv cega sam ja, taj princip? Не, него против чега је народ, већина народа. То је ваљда та демократија да већина одлучује, а не мањина. Да не кажем да су све верске заједнице против тога, свако ко верује да постоји нешто изнад овог света и овог земаљског живота. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Октобар 8, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2010 Хоћеш рећи да је здраво? Ne znam. Ovi iz SZO kazu da jeste. Ако њима верујеш, па ти онда буди педер, када је то здраво Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 8, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2010 Хоћеш рећи да је здраво? Ne znam. Ovi iz SZO kazu da jeste. Ако њима верујеш, па ти онда буди педер, када је то здраво Ne mogu jer nisam peder. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука