Огњен Написано Октобар 2, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2010 Још нешто! На нож су дочекали примедбу девојке из публике да неко може постати хомосексуалац чисто из помодарства или неких других разлога. Изгледа да ту чињеницу желе да сакрију. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Evgenik Написано Октобар 2, 2010 Гости Пријави Подели Написано Октобар 2, 2010 Има ли неки линк према тој емисији са в.Порфиријем на Б92? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Октобар 2, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2010 Још нешто! На нож су дочекали примедбу девојке из публике да неко може постати хомосексуалац чисто из помодарства или неких других разлога. Изгледа да ту чињеницу желе да сакрију. Да. Одлично запажање оче. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Октобар 2, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2010 Nije mi jasno kad se pozivaju na toleranciju šta pod tim podrazumevaju? Tolerancija je izvedena iz reči tolerisati, ni više ni manje. Koliko sam primetio svi su ovde tolerantni prema PU! gejovima, niko ovde od nas vernika nije rekao da PU! gejovima treba da se oduzmu neka prava, strpati ih u zatvor ili ih kažnjavati na neki drugi način, ali druga strana je strašno netolerantna prema nama jer nas tera da volimo PU! gejeve i da se brinemo za njihovu sudbinu. Sad za mene lično ima tu jedna strašno zbunjujuća stvar, ako se PU! gejovi pozivaju na Evropu i evropske vrednosti, ne rade li oni na duže staze protiv sebe samih? Vidimo da ta Evropa koju oni dozivaju polako postaje muslimanska a oni kukaju mislilim na PU! gejove na nas katolike i vas pravoslavce kako smo ne tolerantni i odbacuju naše vrednosti, kad im zbog takvih stavova dođu muslimani, neće li ih kamenovati po zakonu? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Октобар 2, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2010 Шта ти је ово "ПУ!"? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Октобар 2, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2010 Шта ти је ово "ПУ!"? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Октобар 2, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2010 Још нешто! На нож су дочекали примедбу девојке из публике да неко може постати хомосексуалац чисто из помодарства или неких других разлога. Изгледа да ту чињеницу желе да сакрију. Da, to je bezveze. No, činjenica je i da se ljudi tako rađaju. Stoga poređenje s levorukim i desnorukim ne stoji, pošto (naučnici dokazali), to nije urođeno i može da se menja. Meni je samo žao što nije bio recimo vl. Irinej ili neki drugi (ozbiljan) klirik (koji nije u nekoj od organizacija poput Obraza, Dveri... ili ih ne simpatizuje), koji bi mogao jasno stav Crkve da iznese. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пантелејмон Нови Написано Октобар 2, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2010 Спомене да радници протествују јер не могу да преживе а ми плаћамо 5.000 полицајаца да обезбеђује параду. На то му Караџић одговара да и међу радницима има педера и да су педери порески обвезници.... Баш га је покосио аргументима... 0102_laugh-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='algabacaju' /> Не пада у ватру него му је несхватљиво како је парада приоритет и испред гладних радника, породице са 9 детета, добрих студената који немају стипендију, пензионере без здравствене заштите и сл. Тада му онај опет одговори да то нема везе једно са другим.... A kada obezbeđuju derbi, onda se niko ne seti ni tih policajaca niti se iko seti studenata, porodica sa devetoro dece, penzionera... Radi se o zaštiti individualnih ustavom zagarantovanih prava i to je prioritet. И навијачи плаћају порез а то не значи да смеју себи да дозвољавају тај луксуз! Не знам под НИКО кога подразумеваш? Мој отац је незапослен, мајка ради за минималац, мој брат, сестра и ја смо самофинасирајући студенти, покојна баба је имала пензију 1.200 динара... Где је моје уставом загарантовано право? Немој тако да причаш. Има и људи који живе у већој немаштини и социјалним условима, али битна је парада срама јер је европски стандард. Будимо реални! A što ti ne smetaju druge stvari na koje se troše pare? Smeta ti što se troše pare ili zato što PEDERI prave to? Slažem se sa tobom ali... stanje u zemlji je teško stvarno. Valjda će biti bolje. Ко каже да ми не смета? http://www.svetigora.com/node/5903 Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пантелејмон Нови Написано Октобар 2, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2010 Не пада у ватру него му је несхватљиво како је парада приоритет и испред гладних радника, породице са 9 детета, добрих студената који немају стипендију, пензионере без здравствене заштите и сл. Тада му онај опет одговори да то нема везе једно са другим.... Parada prioritet? Kako si dosao do tog zakljucka?I kolko ce da kosta ta parada nekog od nas? 1 dinar? 2 dinara? Otprilike isto kao kad dodje neki vazniji drzavnik u posetu. A koliko drzava izdvaja za sociajalna davanja - 5000 puta vise, 10000? Koliko vise para treba drzava da izdvoji za penzionere da Bosko ne bi skakao ko majmun svake godine u ovo vreme? A da - zapravo nema tih para. Zapravo je to pateticna zamena teza. Parodija. Не бих волео нико да скаче ко мајмун, поготову ''поносни''! Они не због своје промоције а гладни и боси да се нахране и одену па да немају разлога ни они да протествују! http://www.svetigora.com/node/5903 Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Октобар 3, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2010 Ево како размишљају два педофила из филма Седам и по.. Е па да не би тако размишљали, ни педери не треба да имају параду, нити било каква права, сем оних права која су свима дата рођењем. Да живе и да пусте друге да живе. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Октобар 7, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2010 Шта ти је педер хм... морао је да пипне Србенду на крају па то ти је. ...а то што на дербију буде 50 000. људи и обезбеђује га 2500. полицајаца, а на педер бал-у 5.000 полицајаца и 1.500 оболелих нема везе... ццццццц... И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 7, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2010 Још нешто! На нож су дочекали примедбу девојке из публике да неко може постати хомосексуалац чисто из помодарства или неких других разлога. Изгледа да ту чињеницу желе да сакрију. Da, to je bezveze. No, činjenica je i da se ljudi tako rađaju. Stoga poređenje s levorukim i desnorukim ne stoji, pošto (naučnici dokazali), to nije urođeno i može da se menja. Meni je samo žao što nije bio recimo vl. Irinej ili neki drugi (ozbiljan) klirik (koji nije u nekoj od organizacija poput Obraza, Dveri... ili ih ne simpatizuje), koji bi mogao jasno stav Crkve da iznese. рађају се као педери? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Октобар 8, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2010 Da. Ima nekih koji to možda postanu "iz fazona", ali ja verujem da se ljudi rađaju sa seksualnošću... ili ti možeš da biraš svesno na koga ćeš se ložiti? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Leo I Magnus Написано Октобар 8, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2010 Обрадовић је лепо причао... Свака част за Двери! Само да додам да глупље водиетљке у животу нисам видео..и то доказује сваким емитовањем... Heghlu'meH QaQ jajvam http://orthodoxbrotherhood.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Leo I Magnus Написано Октобар 8, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2010 КОНАЧНО! http://www.spc.rs/sr/saopstenje_svetog_arhijerejskog_sinoda_povodom_najava_gejparade_u_beogradu Heghlu'meH QaQ jajvam http://orthodoxbrotherhood.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука