Jump to content

Видео снимак емисије "Да можда не" о "Паради поноса"

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван

Препоручена порука

Наравно да сам против параде али сам и против насиља . Тако да ћу ја на сву срећу чувам моје "анђеле "-унуке ,па је деда обезнедио пуно цртаних филмова и немам намеру да палим електронске медије да видим или чујем шта се догађа у граду.Ако Бог да да буде лепо време идемо у паркић на фудбал  0110_hahaha

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

• Одговори 109
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

А добро бти неће, по свој прилици. Зато је најбоље тог дана имати паметнија посла, како написа и јашадр.

http://www.alo.rs/vesti/31707/Klikerima_na_gejeve

Подели на овим сајтовима

Да се вратимо на емисију - не могу да верујем да је овај Караџић дозволио себи да пореди положај педера са Холокаустом!!!!?????!"#$!"#$"# :drugarstvo:

Па то је стварно одвратно...

Исто тако, приметите тоталитарну идеологију која је тим људима још увек у ћелавим главама - они су нашли за сходно некоме да "подижу ниво свести"... А где је њима свест и памет када десет година не могу државу да покрену с` мртве тачке? Страхота... Који су то бедници.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

А добро бти неће, по свој прилици. Зато је најбоље тог дана имати паметнија посла, како написа и јашадр.

http://www.alo.rs/vesti/31707/Klikerima_na_gejeve

U isto vreme i na gotovo istom mestu, najavljen je i „protest poreskih obveznika zbog odluke Vlade Srbije da finansira takozvanu paradu ponosa“.

Хм, ово звучи одлично. Ако негде будем ишао то ће бити то

Подели на овим сајтовима

Да се вратимо на емисију - не могу да верујем да је овај Караџић дозволио себи да пореди положај педера са Холокаустом!!!!?????!"#$!"#$"# 1305_womens

Па то је стварно одвратно...

Исто тако, приметите тоталитарну идеологију која је тим људима још увек у ћелавим главама - они су нашли за сходно некоме да "подижу ниво свести"... А где је њима свест и памет када десет година не могу државу да покрену с` мртве тачке? Страхота... Који су то бедници.

Да, и ја се најежим од тога када помену "едукацију хомофоба" и "подизање нивоа свести". Будале одвратне. Караџић да ми подиже ниво свести. Па пре ћу да се одрекнем главе.

Подели на овим сајтовима

Ево још гледам и не могу да се начудим колико је тај Караџић неваспитан и нецивилизован.

Бошко је супер, али му треба да још разради аргументе и морално-философску основу за расправу. Као и сви тоталитарни покрети, педерски лоби је развио читав систем замена теза, погрешних питања и софистичких замки у које се лако упада. Зато треба имати веома јасну епистемологију и етику у таквом разговору. Он се помало мучи са тим, па прибегава аргументима базираним на традицији и слично на које ће они лако да одговоре. Још увек углавном пали, али неће још дуго.

Можда би могли да порадимо на томе... 1305_womens

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Za ostale koji nisu opičeni i ne dozvoljavaju da ih CIA-grupe manipulišu - ima nešto što se zove agent provocateur.

Ili kad oni mogu nas, možemo i mi njih.. stadaradim

Na primer umešaš se u paradu, poneseš srpsku zastavu, i onda pred kameri zapališ zastavu urlajući antisrpske parole (dole fašistička Srbija, dole fašista Tadić itd.). A za svaki slučaj jedan drugi snima za youtube... Ali psst, nisam vam ništa rekao.

...и добијеш батине од педера. stadaradim

Подели на овим сајтовима

Дај Боже само батине  4chsmu1 ко зна шта све може од њих да се добије...

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

Za ostale koji nisu opičeni i ne dozvoljavaju da ih CIA-grupe manipulišu - ima nešto što se zove agent provocateur.

Ili kad oni mogu nas, možemo i mi njih.. 4chsmu1

Na primer umešaš se u paradu, poneseš srpsku zastavu, i onda pred kameri zapališ zastavu urlajući antisrpske parole (dole fašistička Srbija, dole fašista Tadić itd.). A za svaki slučaj jedan drugi snima za youtube... Ali psst, nisam vam ništa rekao.

...и добијеш батине од педера. :)

aleksander rijesio ostati kuci ,bas smija slatko  od ovih rijeci tvoji ,sta ako im se tranzvesiti pridruze ,da pocijepaju haljine
Подели на овим сајтовима

0110_hahaha,  0110_hahaha
Подели на овим сајтовима

ЗБОГОМ ДС - НИКАД ВИШЕ ОД МЕНЕ ГЛАС ДОБИТИ НЕЋЕТЕ

e, i ja sam to isto danas pomislila; a tek kad cuh Dacica da kaze da je najvisi drzavni interes da se odrzi ta sramota 0110_hahaha, plakalo mi se od tuge i sramote sta smo doziveli 0110_hahaha; pa, mi, potomci sv.Save, pravoslavci, zemlja Srbija mislim vecu sramotu nije imala u svojoj istoriji; daj Boze da se opametimo i da nam najveci drzavni, neprikosnoveni interes bude zastita onog sto je Bogu ugodno, kao i nasim svetim precima

Pa, ova vlast je gora od komunista i socijalista, ima li ko od ovih politicara da mu je Bog i Bozije najprece, a ne gej parada 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

Погледајте колико је људи данас било на породичној шетњи. "Шачица неедукованих хомофоба којима треба подићи ниво свести", како то воли да каже чувени паметњаковић Марко Караџић :)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...