Jump to content

Видео снимак емисије "Да можда не" о "Паради поноса"

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван

Препоручена порука

Једна одговорна држава, свесна до каквих ће немира доћи у недељу, не би дозволила да се таква провокативна манифестација одржи. Али, то је тако када радите не својом главом већ по налогу других. Ризикују се животи и имовина зарад шачице настраних особа. Страшно и веома глупо.

Iznad siline motki i kamenja ljudi koji ce da razbijaju to stoji nesto sto se zove ZAKON.

Drzava mora da postuje sopstveni zakon jer je on ono sto Srbiju cini drzavom.

Ne sme se ustuknuti zbog bezbednosti iz prostog razloga sto neko preti i sto je spreman na svasta.

A ko bude ugrozavao druge i imovinu, taj ce odgovarati pred zakonom.

Homoseksualci ne ugrozavaju nikoga.

...и постоји нешто што се зове перфидна злоупотреба закона и слободе зарад пропагирања неприхватљивих (већини) идеја. Ја само због ове перфидности и написао: ЗБОГОМ ДС - НИКАД ВИШЕ ОД МЕНЕ ГЛАС ДОБИТИ НЕЋЕТЕ!

Da se postuje svaki pojedinac i da se zabrani diskriminacija - to je vecini prihvatljiva ideja i to su vrednosti za koje se zalazem. Bio on homoseksualac tj. PEDER kako ih zovete ili levoruk.

Да се поштује сваки појединац - ДА, али и да се ЗАБРАНИ рекламирање педерастије и њено увођење у норматив понашања.

To sto je nekome to bolesno ne znaci da je to bolesno.

Da se zabrani sve protiv cega sam ja, taj princip? amin-nas

Не, него против чега је народ, већина народа. То је ваљда та демократија да већина одлучује, а не мањина. Да не кажем да су све верске заједнице против тога, свако ко верује да постоји нешто изнад овог света и овог земаљског живота.

Ne moze vecina. Vecina organizama na zemlji konzumira izmet.

Da li ga to cini necim sto je u redu?

Подели на овим сајтовима

• Одговори 109
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Хоћеш рећи да је здраво?

Ne znam. Ovi iz SZO kazu da jeste.

Ако њима верујеш, па ти онда буди педер, када је то здраво  amin-nas

Ne mogu jer nisam peder.

Откуд знаш, јеси ли пробао? amin-nas Многи су сазнали да су педери у позним годинама, после брака и изрођене деце у браку.
Подели на овим сајтовима

Наравно да га чини у реду. Па и ми га конзумирамо посредно, пошто га биљке обраде, оплемене и дају му нову вредност.

Подели на овим сајтовима

Хоћеш рећи да је здраво?

Ако њима верујеш, па ти онда буди педер, када је то здраво  amin-nas

Ne mogu jer nisam peder.

Откуд знаш, јеси ли пробао? amin-nas Многи су сазнали да су педери у позним годинама, после брака и изрођене деце у браку.

Ti si od tih, jesi?

Подели на овим сајтовима

Наравно да га чини у реду. Па и ми га конзумирамо посредно, пошто га биљке обраде, оплемене и дају му нову вредност.

Nesto bih ti rekao sada ali cu precutati.

Подели на овим сајтовима

Хоћеш рећи да је здраво?

Онда би требало да буду у односу на остале дуговечнији, здравији, смиренији, расположенији, мирољубивији, талентованији, можда чак и лепши... Да шире око себе истинску љубав, мир и добробит. Да ли је баш тако у стварности?

„Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа

Подели на овим сајтовима

Nesto bih ti rekao sada ali cu precutati.

amin-nas

Подели на овим сајтовима

Хоћеш рећи да је здраво?

Ако њима верујеш, па ти онда буди педер, када је то здраво  amin-nas

Ne mogu jer nisam peder.

Ti si od tih, jesi?

Не, ја сам од оних који сматрају да је то болесно, и ствар човекове слободне воље и избора. Ипак бирам брак и нормалан живот.

Подели на овим сајтовима

Једна одговорна држава, свесна до каквих ће немира доћи у недељу, не би дозволила да се таква провокативна манифестација одржи. Али, то је тако када радите не својом главом већ по налогу других. Ризикују се животи и имовина зарад шачице настраних особа. Страшно и веома глупо.

Iznad siline motki i kamenja ljudi koji ce da razbijaju to stoji nesto sto se zove ZAKON.

Drzava mora da postuje sopstveni zakon jer je on ono sto Srbiju cini drzavom.

Ne sme se ustuknuti zbog bezbednosti iz prostog razloga sto neko preti i sto je spreman na svasta.

A ko bude ugrozavao druge i imovinu, taj ce odgovarati pred zakonom.

Homoseksualci ne ugrozavaju nikoga.

...и постоји нешто што се зове перфидна злоупотреба закона и слободе зарад пропагирања неприхватљивих (већини) идеја. Ја само због ове перфидности и написао: ЗБОГОМ ДС - НИКАД ВИШЕ ОД МЕНЕ ГЛАС ДОБИТИ НЕЋЕТЕ!

Da se postuje svaki pojedinac i da se zabrani diskriminacija - to je vecini prihvatljiva ideja i to su vrednosti za koje se zalazem. Bio on homoseksualac tj. PEDER kako ih zovete ili levoruk.

Да се поштује сваки појединац - ДА, али и да се ЗАБРАНИ рекламирање педерастије и њено увођење у норматив понашања.

To sto je nekome to bolesno ne znaci da je to bolesno.

Da se zabrani sve protiv cega sam ja, taj princip? :)

Тај "неко" коме је то болесни јесте 70-80 % грађана Србије. Ко још нормалан верује корумпираним и политизован институцијама попут Светске здравствене организације. То што причају о хомосексуалцима је научно таман колико је и праведно недавно мишљење Међународног суда правде. Те квази институције се зна за кога раде.

Подели на овим сајтовима

Све што има назив "Светска", "међународна" итд је плод глобализма а самим тим и јудео-масонерије.

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

Немојте овде, молим вас, да разрађујемо планове батињања. Овај форум не жели да учествује у томе. У потпуности следимо став Цркве: ПРОТИВ ПАРАДЕ И ПРОТИВ НАСИЉА.
Подели на овим сајтовима

u čemu je problem?

Нема проблема, само не започињимо питања о плану батињања. Молим и брата Семберца да се суздржи од јавног пропагирања таквог става.

Подели на овим сајтовима

naravno.

ali Semberac danima po forumu propagira nasilje, a meni se srce kida dok to čitam.

pa sam pitanje postavila čisto informativno.

zanima me kad bi on ili neki iz "Obraza" vidjeli na ulici dvije djevojke zagrljene, ili se ljube, da li bi oni pretukli i te djevojke...

Ма јок. Њима би се радо придружили. Шта ћеш, двоструки стандарди. 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...