Jump to content

Америчко извињење Гватемали због експеримената на људима

ego

Препоручена порука

Леп хришћански стил изражавања, нема шта. :drugarstvo: Зашто ти толико смета да се говори о тим чињеницама? Људски је грешити, али зашто бисмо то скривали и ћутали? Зар историја није одлична учитељица живота? Зар и апостол Павле није сматрао да такве ствари треба да износимо?

... живите као деца светлости, - а плод светлости је у свакој доброти, и праведности, и истини, - истражујте шта је Господу угодно, и не будите саучесници у јаловим мрачним делима, него их радије изобличавајте. Јер је срамно и говорити о ономе што они тајно чине. А све што се изобличава обелодањује се; јер све што се на видело износи - светлост је.

Нисмо ми попут Мојсија да нам Бог лично открива своје тајне и вишак самопоуздања обично само шкоди. А познато је да на једну откривену тајну обично дође неколико нових.

Генерално нисам ни против чега, али сам увек за одличну информисаност и за пуну слободу избора. И за слободу изношења мишљења. :cheesy:

„Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа

Подели на овим сајтовима

• Одговори 34
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

ОК, ајде онда овако: откуд теби тако чврсто уверење да си ти информисана, а ја нисам?

P.S.

То пренемагање и позивање на хришћанско понашање код мене не пали.

Подели на овим сајтовима

Ни код мене, али је основ за успостављање културе дијалога. Нико од нас не може знати све, па ни кад би хтео. Овде је било говора о чињеницама и о стварним догађајима. Сви извори су наведени и нису плод маште.

„Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа

Подели на овим сајтовима

Пошто је поменута Француска, да је не изоставимо.

Француска вршила нуклеарне експерименте на својим војницима

Подели на овим сајтовима

Нешто што је актуелно - о матичним ћелијама, до којих се може доћи етичним и неетичним путем.

Етички проблеми вршења експеримената на људским ембрионима - Козметика која убија

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...